Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Nieuwe Maan in Waterman van 21 januari 2023

Iedere Nieuwe Maan is voor ons op Aarde een moment van spirituele geboorte, van een nieuw begin.

De Nieuwe Maan is een magisch terugkerend moment wanneer Zon en Maan samensmelten en het Licht van Moeder Maan niet waarneembaar is aan de hemel. 
De Maan laadt zich dan op met de kracht van de Zon als voorbereiding op haar nieuwe maandelijkse cyclus van groei.

De Maan en de Zon vormen op 21 januari 2023 samen de Nieuwe Maan op 1º33 in het luchtteken Waterman.
Astrologisch gezien staat de eerste graad voor een nieuw begin, dus de vernieuwde invloed is extra sterk.

De revolutionaire Uranus is de astrologisch heerser van het vaste luchtteken Waterman.
Na een lange retrogradeperiode gaat Uranus in Stier vanaf 21 januari 2023 weer direct in Stier…

De eerste Nieuwe Super Maan van 2023 is daardoor een kosmische push om zelfopgelegde beperkingen te doorbreken, te vechten voor rechtvaardigheid, je aan te moedigen om te rebelleren tegen traditionele en achterhaalde opvattingen en de veranderingen door te voeren die nodig zijn.

Er kunnen innovatieve en geavanceerde veranderingen op gang komen die te maken hebben met technologie, economie, valuta, ruimtevaart, vliegverkeer, reizen, media, internet en alle soorten van verbinding.
Blijvende veranderingen die ons leven voor de komende jaren kunnen veranderen.

De vooruitstrevende Nieuwe Maan in Waterman kan samen met Jupiter in Ram, de directe Mars in Tweelingen, Venus en Saturnus in Waterman een nieuwe stroom van vernieuwing in gang brengen voor de wereld en ons allemaal.

Door de complexe Nieuwe Maan kunnen we ons echter emotioneel stuurloos en verward voelen.

De objectieve Waterman wil gevoelens rationaliseren en kan door de invloed van Venus en Saturnus in Waterman tot emotionele afstand leiden en zal het buitengewoon lastig zijn om hoge idealistische verwachtingen te vervullen.

Zelfreflectie staat centraal tijdens deze Nieuwe Maan in Waterman. Zet alles op een rijtje….

Neem even wat afstand om met de Lucht energie van Waterman op adem te komen.

Omarm je individualiteit en draag uit wat je uniek maakt.

Invloed van deze Nieuwe Super Maan in Waterman op alle dierenriemtekens: (Ascendant en Zon)

RAM (20 maart – 19 april)
Deze Nieuwe Super Maan in Waterman valt in het 11e Huis van Hoop, Dromen en Sociale Processen. Hoe denk jij over je sociale kring?
Wie zijn jouw echte vrienden? Wie kun je vertrouwen? Met wie kun je goed samenwerken?
Met wie of welke groep wil je de toekomst in? Vrienden moeten jou verrijken en jouw zelfvertrouwen ondersteunen en mogen geen energie kosten! Denk aan kwaliteit boven kwantiteit bij het vormen van nieuwe vriendschappen. Ga netwerken! Nieuwe relaties kunnen van invloed zijn op carrière en reputatie. Neem de tijd voor zelfreflectie.
De Volle Maan in Waterman van 1 augustus 2023 laat zien wat nieuwe vrienden en relaties hebben gebracht.

STIER (20 april – 20 mei)
Deze Nieuwe Super Maan in Waterman valt voor Stier in het 10e Huis van Carrière en Bestemming.
Stier staat op een keerpunt. Welke richting moet ik nemen? Een verandering in je carrière of andere veranderingen om je positie in het leven vooruit te helpen. Dit is het beste moment voor een bedrijfsgerichte studie of om te solliciteren naar een droombaan. Stier kan een heel andere richting inslaan of anders gaan denken over zichzelf en de manier waarop doelen worden nagestreefd. Blijf overeind en blijf vertrouwen, ook al krijg je te maken met tegenwind en vertraging. Met de Volle Maan in Waterman van 1 augustus 2023 zie je wat er allemaal veranderd is.

TWEELINGEN (21 mei – 20 juni)
Deze Nieuwe Super Maan in Waterman valt voor Tweelingen in het 9e Huis van Hoger Bewustzijn, Studie, Reizen, Expansie en Levensbeschouwing.
Tweelingen wordt gestimuleerd om in de komende zes maanden nieuwe wegen te verkennen door te gaan reizen of te gaan studeren, kennis uit te breiden, mensen met een andere cultuur ontmoeten, een website te lanceren of een boek uit te geven over dingen die nieuw, toekomstgericht zijn en vooral tot de verbeelding spreken. Deze Nieuwe Super Maan inspireert je innerlijke reiziger! Omarm je spirituele kant en open je hart om je wereld vanuit een nieuw perspectief te bekijken.

KREEFT (21 juni – 22 juli)
Deze Nieuwe Super Maan in Waterman valt voor Kreeft in het transformele 8e Huis van Levensprocessen, Gedeelde Financiën en Intimiteit. De overweldigende energie van deze Nieuwe Maan vraagt zowel financieel als emotioneel om de balans op te maken en de diepere verbinding met jezelf te herstellen. Deze Nieuwe Maan spoort je aan om financieel of emotioneel iets op te offeren, om afstand te doen of afscheid te nemen van iets iemand. Wat is werkelijk belangrijk voor jou? Kreeft heeft misschien niet geluisterd naar zijn of haar diepste verlangens, als het gaat om intimiteit, vertrouwen, passie en sensualiteit. Neem de verantwoordelijkheid voor jezelf!
Met de Volle Maan in Waterman van 1 augustus 2023 heeft Kreeft stappen vooruit gemaakt!

LEEUW (23 juli – 22 aug.)
Deze Nieuwe Super Maan in Waterman valt voor Leeuw in het 7e Huis van Relaties.
De energie van deze Super Maan gaat over een-op-een relaties. Vanaf dit moment en in de komende maanden ontstaat er een nieuwe relatiedynamiek als het nu gaat om je geliefde, zakenpartner, tegenstander of nieuwe liefde! Je zou zelfs je krachten kunnen bundelen met een rivaal. Een date, bijzondere ontmoetingen, het verbeteren van een bestaande relatie, alles is mogelijk. Toch kan de Waterman-energie relaties in twijfel trekken. “Wil ik door met deze relatie, beantwoord de huidige relatie gevoelsmatig aan mijn verwachtingen?”
Met de Volle Maan in Waterman van 1 augustus 2023 ziet Leeuw het resultaat van deze Nieuwe Maan.

MAAGD (23 aug.-22 sept.)
Deze Nieuwe Super Maan in Waterman valt voor Maagd in het 6e Huis van Dagelijkse Routine, Werk en Gezondheid.
De Nieuwe Super Maan is een geweldig moment om werkzaamheden en dagelijkse routine beter te organiseren en te delegeren. Ook is het een gunstig moment voor een medische check-up. Deze Nieuwe Maan vraagt om een frisse start, balans en een gezonde lifestyle, betere arbeidsvoorwaarden en een veilige werkplek. Misschien heb je de lat te hoog gelegd en heb je het gevoel dat je het tempo niet kunt bijhouden. Er kunnen zich nieuwe kansen voldoen die gevoelsmatig beter aansluiten bij jouw leven en wat jij werkelijk wil.
De Volle Maan in Waterman van 1 augustus 2023 laat de resultaten zien van een nieuwe frisse start.

WEEGSCHAAL (23 sept.-22 okt.)
Deze Nieuwe Super Maan in Waterman valt voor Weegschaal in het 5e Huis van Zelfexpressie, Liefde en Creativiteit en laat jou stralen van geluk.
Het gaat om jouw creatieve zelf en jouw creatieve reis. Deze creatieve Nieuwe Maan brengt een nieuwe liefde, een romance of creatief project.
Ook wil jouw innerlijk kind naar buiten komen. Deze Nieuwe Maan is een geweldig moment voor een date of romantische avond met je geliefde of vriendenavond!
Wie of wat vervult jouw hart met vreugde en wie of wat inspireert je? Herontdek met deze Nieuwe Super Maan de ware betekenis van plezier en geluk.

SCHORPIOEN (23 oktober – 21 november)
De Volle Super Maan in Waterman van 21 januari 2023 valt voor Schorpioen in het 4e Huis van Familie en Huis, jouw emotioneel fundament.
Deze Nieuwe Maan is een nieuw begin op het gebied van persoonlijke transformatie en emotionele regeneratie.
Familie is een integraal onderdeel om je bestemming te vinden in dit leven. Het huis waarin je woont komt overeen met de mate van emotionele stabiliteit in jezelf.
Je thuisgevoel verandert door deze Nieuwe Super Maan, Schorpioen. Deze energie dwingt je om na te denken over huishoudelijke verantwoordelijkheden of je rol in gezin of leefsituatie.
Het stellen van nieuwe grenzen en het vernieuwen van je persoonlijke ruimte kan een vruchtbare start zijn. Deze Nieuwe Super Maan is gunstig om met een renovatie van start te gaan. De Volle Maan in Waterman van 1 augustus 2023 laat zien of je vaste grond onder je voeten hebt gevonden.

BOOGSCHUTTER (22 november – 21 december)
Deze Nieuwe Super Maan in Waterman valt in het 3e Huis van Communicatie en Onderwijs.
Deze Nieuwe Maan daagt je uit om contact te maken met alles wat je geest prikkelt. Nieuwe vaardigheden leren, lezen, met een cursus beginnen, gesprekken voeren, echt te luisteren, begrijpen en aanvoelen. Deze Nieuwe Super Maan inspireert ook om grenzen te stellen en dingen vanuit een praktisch perspectief te bekijken. Boogschutter krijgt duidelijkheid in een situatie die verwarrend of afleidend is geweest. Kies je woorden zorgvuldig, want wat je zegt is essentieel. Het gaat met deze Nieuwe Super Maan ook om duidelijk te communiceren en je gevoelens te uiten.
Met de Volle Maan in Waterman van 1 augustus 2023 ziet Boogschutter de resultaten van deze vernieuwende aanpak.

STEENBOK (22 december – 19 januari)
Deze Nieuwe Super Maan in Waterman valt voor Steenbok in het 2e Huis van Financiën en Waarde.
Deze Nieuwe Maan inspireert je om je ultieme financiële doelen te manifesteren.
Steenbok krijgt informatie die nodig is om weloverwogen financiële beslissingen te nemen.
Het leren van een creatieve vaardigheid kan helpen innovatieve inkomstenstromen te genereren. Deze Nieuwe Maan laat zien waar geld moet worden geïnvesteerd en waar prioriteiten moeten worden gesteld zoals de aankoop van energiebesparende en slimme apparatuur, een huis of auto, de investering van een verbouwing, creatief project of het opstellen van een pensioenplan. Een Nieuwe Maan om financiële doelen voor de toekomst te stellen, maar ook om te waarderen wat je al hebt. Wat maakt jou werkelijk gelukkig? Wat heb je echt nodig?
Met de Volle Maan in Waterman van 1 augustus 2023 ziet Steenbok wat het heeft opgeleverd.

WATERMAN (20 januari – 18 februari)
Deze Nieuwe Super Maan in Waterman valt in het 1e Huis van Persoonlijkheid.
Jouw persoonlijke Nieuwjaar! De Nieuwe Super Maan in Waterman is een krachtig en spiritueel nieuw begin voor ieder facet van je leven, zelfexpressie, individuele identiteit en persoonlijke authentieke uitstraling. Deze opbouwende en transformerende Nieuwe Maan vraagt aan jou: “Wie ben je?”
Je bent zoveel tegelijk, je vervult zoveel rollen, maar wie ben je echt? Wanneer je oprecht kunt antwoorden met: “Ik ben”, dan heb je een solide basis om verder te bouwen aan je carrière of een relatie. Deze Nieuwe Maan zet een totale transformatie in gang, dus ga voor nieuwe look, durf jezelf te laten zien!
De Volle Maan in Waterman van 1 augustus 2023 laat de totaal vernieuwde nieuwe jij zien!

VISSEN (19 februari – 20 maart)
De Nieuwe Super Maan in Waterman valt voor Vissen in het 12e Huis van het Onbewuste en Loslaten.
Het is mogelijk dat je in deze periode van innerlijke reflectie spijt hebt van iets uit het verleden, iets wat je verloren hebt. Vissen kan op dit moment mogelijk keuzes maken over iets ouds of iets nieuws. Om iets nieuws in je leven te creëren en spiritueel evenwicht tot stand te brengen heb je toch dat oude stukje nodig en dat is precies de boodschap van deze Nieuwe Super Maan in Waterman. Alles wat je tot nu toe hebt vermeden te voelen, komt los met deze revolutionaire Nieuwe Maan.
Deze Nieuwe Maan is mooi moment om te overwinteren, Vissen en je te concentreren op je spirituele welzijn. Denk niet teveel, maar voel voor je fysieke en emotionele rust.
De Volle Maan in Waterman van 1 augustus 2023 laat het bereikte spirituele evenwicht zien.

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!