Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.
Volle Maan In Leeuw 5 2 23

De Volle Maan in Leeuw van 5 februari 2023

De Volle Maan, het magische moment wanneer Zon en Maan precies tegenover elkaar staan is een moment van voltooiing, bewustwording en vervulling.

De tweede Volle Maan van 2023, de Sneeuw Maan op 16º41 in het vurige koninkrijk van Leeuw is de cumulatie van een cyclus die begon met de Nieuwe Maan in Leeuw van 28 juli 2022.

Dus alles wat vorig jaar aan het einde van de zomer is gezaaid, mag nu worden geoogst, krijgt een vervolg of je ziet de resultaten van iets wat toen gestart is.

Kosmische oogsttijd!

De Leeuw is verbonden met de stralende Zon, het kloppende hart van ons Universum!

Als je niet tevreden bent met de groei die zich heeft gemanifesteerd, verander dan met de kracht van de Volle Maan van richting om je hartenwens te vervullen.

Deze koninklijke Volle Maan in Leeuw is conjunct de onverzettelijke vaste sterren Dubhe en Merak in Ursa Major (Grote Beer) en staat vierkant op Uranus in Stier.
Venus in Vissen staat tijdens de Volle Maan in Leeuw vierkant op Mars in Tweelingen, dus het mannelijk/vrouwelijke principe staat dus op gespannen voet met elkaar.

Samengevat kan deze planetaire uitdaging de oorzaak zijn van grote innerlijke onrust, onvrede, verzet en ongeduld.

Velen zijn onzeker en zoeken aandacht en bevestiging van buiten zichzelf.
Het zoeken naar bevestiging van buitenaf is eigenlijk een innerlijke schreeuw om aandacht en erkenning.

Het lege hart moet weer worden gevuld en vervuld van liefde om te kunnen geven en te ontvangen.

Zelfvertrouwen komt van binnenuit, dus niet van buitenaf. Waardering is niets waard als je jezelf niets waard vindt, dus werk eerst aan jezelf!

Iedereen wil winnen in wat we nastreven of voor vechten.
De overwinning is alleen te behalen met Leeuwenmoed, door te hard werken, uithoudingsvermogen, vasthoudendheid, vastberadenheid en liefde in je hart.

Vind je eigen innerlijke Leeuwenmoed door je hart open te stellen voor de gouden liefdesstroom. Wees moedig, wees gepassioneerd en wees sterk.

Invloed van deze Volle Maan in Leeuw op alle dierenriemtekens (Ascendant en Zon):

RAM 20 maart – 19 april
De Volle Maan in Leeuw valt in jouw 5e Huis van Liefde en Romantiek en vormt een driehoek met Ram! Deze Volle Maan belooft onvergetelijke en liefdevolle momenten! Ook laat het de voltooiing zien van een creatief project, een kunstzinnig of muzikaal project zien. Er kan echter ook sprake zijn van geldzorgen, verantwoordelijkheden, meningsverschillen en twijfel over kinderen en bijkomende financiële consequenties. In de komende twee weken krijg je door de liefde meer zelfinzicht en in een vaste relatie komt meer dynamiek. Deze Volle Maan gaat ook over loslaten van waar je geen vreugde (meer) aan beleeft. Een nieuwe romance kan groeien of het is echt tijd om een streep te zetten onder een romance die niet voorbestemd was. Dus hak die knoop alsnog door. Blijf jezelf en laat je niet afleiden door anderen die denken dat het beter kan.
Geef jezelf over aan alles wat je hart blij en vervuld van raakt.

STIER 20 april – 20 mei
De Volle Maan in Leeuw in jouw 4e Huis van Familie en Huis brengt nieuw project, renovatie, nieuw interieur of een reis of verhuizing naar een andere woonplaats. Plannen om te verhuizen worden concreet of er is sprake van een daadwerkelijke verhuizing vanwege je carrière, een gezamenlijke vakantie, familiebijeenkomst of renovatie.
Deze Volle Maan in Leeuw vormt een vierkant met Stier en hierdoor krijg je het inzicht of je op de juiste plaats bent of dat het tijd is om verder te gaan. Het vinden van balans in je persoonlijke leven is zo belangrijk, vooral wanneer je aandacht teveel uitgaat naar je carrière. Je kunt onverwacht het besluit nemen een ander levenspad te kiezen, door bijvoorbeeld een sabbatical te nemen of verhuizing.

TWEELINGEN 21 mei – 20 juni
De Volle Maan in Leeuw in jouw 3e Huis van Communicatie, Verbinding, Onderwijs, korte reizen, broers en zussen, kennissen en buren vormt een sextiel met Tweelingen. Op deze gebieden zijn emotionele ontwikkelingen voor Tweelingen. Deze Volle Maan dringt aan om al die emoties op te schrijven en naar buiten te brengen.
Net als bij de vorige Volle Maan moeten dingen worden uitgepraat, dingen die je dwarszitten. Problemen rond broers en zussen, opleiding, buren of vervoer kunnen leiden tot conflictsituaties. Hou wel rekening met je woorden, met wat je zegt en hoe je iets zegt.
Een kwestie die je er harte gaat, wordt opgelost.

KREEFT 21 juni – 21 juli
De Volle Maan in Leeuw in jouw 2e Huis van Financiën vraagt om belangrijke financiële maatregelen te treffen. Er zijn schommelingen in inkomsten en uitgaven.
Kreeft kan dus bepaalde financiële problemen verwachten die onverwacht op je pad komen waardoor het noodzakelijk is om die maatregelen te treffen.
Jouw uitgavenpatroon is anders in vergelijking met vorig jaar rond deze tijd.
Je bent niet wat je bezit, het gaat erom hoe je jezelf ziet en waardeert.

LEEUW 22 juli – 21 augustus
De Volle Maan in Leeuw van 5 februari 2023 in het 1e Huis van Persoonlijkheid is de voorbode van een nieuwe cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven.
Het geeft jouw persoonlijkheid een geweldige boost. De tijd is gekomen om een creatie project te voltooien. Creativiteit is de sleutel om de wereld te laten zien wie jij bent en watje de wereld te bieden hebt. Hou er wel rekening meer dat je niet zonder de medewerking van anderen je doelen kunt bereiken. Door zelfreflectie weet je precies wat er nodig om emotionele blokkades te overwinnen om innerlijke groei mogelijk te maken. Loslaten, zowel intern als extern.

MAAGD 22 augustus – 21 september
De Volle Maan in Leeuw van 5 februari 2023 in jouw 12e Huis van Kosmisch Bewustzijn en Onthechting laat de noodzaak zien om emotionele genezing toe te laten.
Je hebt rust en ontspanning nodig om in balans te komen en te blijven. Tijd om slaap in te halen, een retraite of een korte vakantie inlassen. Je weet heel goed hoe je dingen verborgen kunt houden voor andere, maar dat gaat in de licht van de Volle Maan niet op.
Vetrouw op wat je voelt, je ingevingen.

WEEGSCHAAL 22 september – 22 oktober
De Volle Maan in Leeuw van 5 februari 2023 in jouw 11e Huis van Vriendschappen, groepsprocessen en organisaties vormt een sextiel met Weegschaal. Het is een teken dat je iets moet afsluiten of voltooien, iets wat in de vorige 6 maanden niet is gelukt.
Het is tijd om een hoofdstuk af te sluiten wanneer een vriendschap voorbij is of het is tijd om een nieuwe vriendschap te vieren!
De single Weegschaal vindt de liefde binnen de sociale kring, tijdens het netwerken, bijeenkomst of een feestje met vrienden. Blijf niet in het verleden hangen, maar omarm de toekomst.

SCHORPIOEN 23 oktober – 21 november
De Volle Maan in Leeuw van 5 februari 2023 valt in jouw 10e Huis van Carriere en vormt een spanningsvierkant met Schorpioen.
Het is mogelijk dat je in de afgelopen zes maanden hebt gesolliciteerd of dat er een nieuwe werkkring is gevonden. Er wordt en periode afgerond en dat is een mooi moment om carriereplannen te realiseren waar je al een tijdje mee rondloopt. Het is een duidelijke verwijzing om actie te ondernemen wanneer er sprake is van machtsstrijd of onderwaardering in je carrière of leven.

BOOGSCHUTTER 22 november – 20 december
De Volle Maan in Leeuw van 5 februari 2023 valt in jouw 9e Huis van Levensbeschouwing, Wijsheid en Spiritualiteit. Deze Volle Maan vormt een driehoek met Boogschutter en is een nu of nooit moment voor een project dat te maken heeft met media, reizen, boeken, studie, spiritualiteit, medische of juridische wereld, zoals een publicatie van een boek of artikel. Iets wat je met de wereld wil delen! Verkoop- en marketingtechnieken, een studiereis of zakenreis kan tot grote resultaten leiden. Een juridische kwestie kan worden opgelost.
Zoek de antwoorden bij jezelf, Boogschutter.

STEENBOK 21 december – 18 januari
De Volle Maan in Leeuw van 5 februari 2023 valt in jouw 8e Huis van Gedeeld Vermogen, Vertrouwen en Intimiteit en verlegt de focus op financiële aangelegenheden met je huwelijkspartner, geliefde of zakelijk partner. Er is kans op geld via de partner, erfenis, dividend of rendement uit bijvoorbeeld beleggingen. Je moet zorgen voor focus en een strak financieel beleid. De aard van een bestaande verbintenis verandert en geeft jou een ongemakkelijk gevoel. Met deze Volle Maan komen de inzichten die je nodig hebt.
Blijf trouw aan jezelf, Steenbok.

WATERMAN 19 januari – 17 februari
De Volle Maan in Leeuw van 5 februari 2023 valt in jouw 7e Huis van Relaties en vormt een oppositie met Waterman. Het gaat over eenheid en verbondenheid binnen een relatie.
Niet alleen in je privéleven leeft het thema verbondenheid, maar ook in jouw sociale kring en zakelijk leven worden nieuwe verbintenissen gevormd veranderen of verdwijnen.
Wat er ook gebeuren zal, het einde of begin is voor alle partijen een nieuwe weg.
Relaties kunnen hechter worden of worden verbroken. Deze Volle Maan kan een emotionele periode voor je zijn, maar het is een natuurlijk proces.

VISSEN 18 februari – 19 maart
De Volle Maan in Leeuw van 5 februari 2023 valt in jouw 6e Huis van Werk en Gezondheid. Door deze invloed komen project tot voltooiing die te maken hebben met verantwoordelijkheid op het werk of met je gezondheid. De Volle Maan laat ook zien dat het tijd is om eventuele problemen met een zakenpartner, collega of klant op te lossen.
De Volle Maan spoort Vissen aan om beter voor jezelf te zorgen. Minder stress, een gezond dieet en een nieuwe lifestyle dat bijdraagt aan welzijn en productiviteit op je werk. Je bent uniek en dat betekent dat een nieuwe lifestyle bij jou moet passen en voor jou moet werken.

error: Content is protected !!