Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.
Volle Maan In Weegschaal 19 04 2019

De Volle Maan in Weegschaal van 19 april 2019

De Volle Maan in Weegschaal van 19 april 2019

Met Volle Maan staan de Zon en Maan tegenover elkaar.
De Volle Maan symboliseert de tegengestelde krachten of polariteiten in het leven.

Dit is de tweede Volle Maan in Weegschaal op rij en dat komt niet vaak voor.
De vorige Volle Maan van 21 maart 2019 viel op 0º Weegschaal en de Volle Maan van 19 april 2019 valt op 29º06 in Weegschaal. In de astrologie is 29º een kritieke graad en is daarom van grote betekenis.
De Volle Maan op de laatste graad van Weegschaal is conjunct de vaste ster Izar in het sterrenbeeld Bootes brengt ons een belangrijke boodschap en vraagt om directe actie voor een dringende situatie.

De Volle Maan van 19 april 2019 is inconjunct Venus in Vissen, opposiet de revolutionaire Uranus in Stier en staat vierkant op Saturnus en Pluto in Steenbok.
Deze uitdagende aspecten kunnen de aanleiding zijn van onverwachte heftige gebeurtenissen en onvoorspelbaar gedrag, vrijheidsdrang, instabiliteit, onzekerheid en spanning in relaties.

Een sterke behoefte aan onafhankelijkheid kan ook een sterke ontwrichtende kracht zijn. Emotionele onrust, stemmingswisselingen of emotionele afstandelijkheid kunnen een zware wissel trekken op huis, gezin en liefdesrelaties.

De Volle Maan in Weegschaal is van grote invloed op de collectieve emotie zoals collectieve verontwaardiging, angst of verdriet na een crisissituatie of collectieve boosheid en sluimerende verontwaardiging over een onwenselijke bestaande maatschappelijke situatie zoals seksueel misbruik of politieke besluitvorming.

De asteroïde Hybris symboliseert onwetendheid, hoogmoed, misplaatste trots en arrogantie.
De conjunctie van Hybris met deze Volle Maan vraagt om hoogmoed en arrogantie te vervangen door mededogen en aandacht.

Deze Volle Maan in Weegschaal kan de aanleiding zijn tot neergang of val of het in de ban doen van een onwenselijke situatie, groepering of persoon.
In ieder geval moeten we rekening houden met onverwachte politieke ontwikkelingen (Brexit?) waarbij een flexibele en ruimdenkende benadering vereist is.

Deze Volle Maan is ook een Bron van hoop en positiviteit.

De Volle Maan sextiel Jupiter behoedt ons om impulsieve beslissingen te nemen en stimuleert om met geduld en aandacht de juiste weg te volgen.

De invloed van deze Volle Maan duurt twee weken tot aan de Nieuwe Maan in Stier van 4 mei 2019.

Vanuit chaos komt transformatie.
Het goede zal overwinnen.

Happy Full Moon!

error: Content is protected !!