Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Volle Maan in Steenbok van 13 juli 2022

Met Volle Maan staat de Zon tegenover de Maan en dat laat de tegenstrijdige krachten of polariteiten in ons leven zien, zoals het ego versus emoties en carrière versus privéleven.

Met de Volle Maan in Steenbok gaat het dan vooral over macht en verantwoordelijkheid in de carrière zowel in het persoonlijke leven als op mondiale schaal.

De eerste Volle Maan na de Zomer-Equinox van 2022 valt op 21º21 in het aardse rijk van Steenbok. 
Deze tweede Supermaan van 2022 staat dichter bij onze Aarde, waardoor ze veel groter en helderder voor ons waarneembaar zal zijn.

Dit is een intense Volle Maan voor iedereen met de ascendant, Lichten of planeten in Kardinale of Hoofd tekens van 15/17º tot 27/29º, maar het kritieke gradenpunt ligt op en nabij de 21º.

Deze Volle Maan in Steenbok vormt een conjunctie met de retrograde Pluto en een oppositie met Mercurius in Kreeft en dat is een planetair recept voor een innerlijk conflict tussen rationeel denken en intuïtief voelen. Het hart zegt het ene, het hoofd zegt het andere…

Een vertekende perceptie van de werkelijkheid kan leiden tot verwarring, meningsverschillen, angst, gemengde gevoelens, misverstanden, besluiteloosheid en een slecht beoordelingsvermogen.

Partijen komen tegenover elkaar te staan waardoor extra voorzichtigheid is geboden bij onderhandelingen en het nemen van belangrijke beslissingen.

De positieve invloed van Uranus in Stier en de vaste ster Dheneb in het sterrenbeeld Aquila brengt de ambivalente houding in evenwicht en stimuleert om buiten de gebaande paden te denken, vooroordelen te overwinnen en de verandering in gang te zetten.

Mercurius in Kreeft sextiel Uranus in Stier helpt om de dingen vanuit een ander perspectief te zien en vanuit dat bewustzijn het beste uit nieuwe kansen te halen.

De invloed van de Volle Maan in Steenbok van 13 juli 2022 duurt twee weken tot de Nieuwe Maan in Leeuw van 28 juli 2022.

Het effect van deze Volle Maan op de dierenriemtekens: (de ascendant en Zon)

RAM
De Volle Maan in Steenbok van 13 juli 2022 valt voor Ram in het tiende Huis van Carrière, Reputatie en Status. Deze Volle Maan beïnvloedt je carrière, of je nu een belangrijk project afrondt, een baan beëindigt of hoopt meer of minder verantwoordelijkheid of op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. Er gaan dingen veranderen in je carrière of je houding ten aanzien van je werk of levenspad gaat veranderen wanneer je merkt dat iets niet gevoelsmatig meer bij je past.
Deze Volle Maan is dus de opmaat naar een periode waarin er dingen gaan veranderen in je carrière of je houding ten aanzien van je werk.

STIER
De Volle Maan in Steenbok van 13 juli 2022 valt voor Stier in het negende Huis van Hoger Bewustzijn, Kennis, Betekenis, Spirituele Overtuigingen en Inzichten, verre reizen en levensbeschouwing.
Deze Volle Maan kan helpen om doelen en ambities voor je toekomst opnieuw te richten en verheldert alles wat je voorheen niet kon zien. Er is nog veel te leren en te ervaren! In juridische zaken kunnen er complicaties of een doorbraak zijn. Het afronden van een studie, een schrijfproject, het maken van een reis of spiritueel doel is mogelijk. Het pad wordt een beetje duidelijker, de horizon opent zich om iets te manifesteren. Blijf je verwonderen!

TWEELINGEN
De Volle Maan in Steenbok van 13 juli 2022 valt voor Tweelingen in het achtste Huis van de Ziel. Het gaat over het vinden van evenwicht in geven en nemen als het gaat om gedeelde bronnen en veiligheid, zekerheid en intimiteit en ruimte in een intieme relatie. Het gaat om het vinden van evenwicht en bewustwording van financiële afhankelijkheid, zowel zakelijk als privé.
Bereid je voor op iets belangrijks in je leven dat in de komende maand zal worden getransformeerd. Een blokkade kan worden verwijderd om een stagnerende persoonlijke situatie vrijer te laten stromen. Je eigenwaarde, vooral hoe je je gewaardeerd voelt op je werk en in je relatie, zijn nu ook factoren waarmee je rekening moet houden.
KREEFT
De Volle Maan in Steenbok van 13 juli 2022 valt voor Kreeft in het zevende Huis van Relaties.
In je sociale kring en zakelijk leven worden er nieuwe verbintenissen tot stand gebracht of verbroken. Wat er ook gebeuren zal, het einde of begin is voor alle partijen een nieuwe weg.
Nieuwe onderhandelingen zijn mogelijk of een contract kan worden verbroken zowel in werkverbanden als persoonlijke partnerschappen om de weg vrij te maken naar veiligheid, stabiliteit en kracht. De Volle Maan laat zien wat al bestaat en zal helpen om een situatie te verhelderen zoals de ware gevoelens en ware bedoelingen van de partner.
LEEUW
De Volle Maan in Steenbok van 13 juli 2022 valt voor Leeuw in het zesde Huis van Gezondheid, dagelijkse routine, werk en gewoonten en zelfs huisdieren! Een prachtige Volle Maan om te stoppen met een nare gewoonte en dat ook vol te houden, een gezondheidsprobleem aan te pakken of de resultaten te zien van een gevolgd dieet of trainingsprogramma of gewoon even een time-out te nemen om jezelf op te laden. Een werkproject is tot bloei gekomen, maar wat heeft het je naast stress, overwerk gebracht? Ben je tevreden met het resultaat?
MAAGD
De Volle Maan in Steenbok van 13 juli 2022 valt voor Maagd in het vijfde Huis van Liefde, Emoties en Zelfexpressie. Deze Volle Maan kan een nieuwe liefdesverbinding of creatief project versterken of beëindigen. Een ontluikende romance kan vaste vormen aannemen of je gaat je creatieve talenten ten volle benutten! Je hebt het gevoel alsof er iets mist of er is een onvervuld verlangen naar iets of iemand. Tijd om een volgende stap te zetten, maar de Volle Maan in Steenbok wijst je ook op de nadelen. Beter voorkomen dan genezen! Misschien heb je de behoefte om jezelf te onthechten van een creatief of persoonlijk project of iemand. Het gaat erom wat jou gelukkig maakt, jouw emotionele welzijn, jouw zelfexpressie.
WEEGSCHAAL
De Volle Maan in Steenbok van 13 juli 2022 valt voor Weegschaal in het Huis van Familie en Huis laat concrete plannen zien om te verhuizen of er is een daadwerkelijke verhuizing, renovatie of zijn er veranderingen in en om het huis om een eigen plekje te creëren om jezelf te kunnen zijn. Het gaat om grenzen stellen in letterlijke en figuurlijke zin, een hereniging met familie of met het land van herkomst.
Een situatie thuis komt tot een eind, zoals de kans om jezelf te bevrijden van een beperkende gezinssituatie of conflict met buren of woonomgeving. Deze Volle Maan gaat over het opruimen van het oude om plaats te maken voor het nieuwe, kortom een frisse wind door je huis met kans op stabiliteit.
SCHORPIOEN
De Volle Maan in Steenbok van 13 juli 2022 valt voor Schorpioen in het derde Huis van Communicatie.
Deze Volle Maan biedt een geweldige kans om hulp te vragen en feedback te krijgen over een creatief project, een zakelijk of romantisch advies. Je moet wel extra hard je best doen om je boodschap over te brengen, maar dit is wel het ultieme moment om jezelf te laten horen. Misverstanden in de familie of met buren kunnen met deze Volle Maan worden rechtgezet. Ook kan er sprake zijn van een belangrijk document, ​​onverwachte belangrijke informatie, een complicatie of een doorbraak in een juridische kwestie. Er kan officiële berichtgeving zijn over een situatie met een broer of zus, buren of directe woonomgeving. Er kunnen problemen zijn met reizen, afspraken en met transport. Na deze Volle Maan komt er meer structuur en orde.
BOOGSCHUTTER
De Volle Maan in Steenbok van 13 juli 2022 valt voor Boogschutter in het tweede Huis van Financiën, waardebepaling en gevoel van eigenwaarde. Met de Volle Maan in Steenbok van 13 juli 2022 (Huis van Financiën) komt er meer geld binnen door loonsverhoging, andere baan of meer omzet in je onderneming. Je zou in de verleiding kunnen komen om een investering te doen, een grote aankoop of iets vervangen. Deze Volle Maan is gunstig om een bestaande geldsituatie te regelen. De boodschap van deze Volle Maan is geld vast te houden en om nieuwe vorm te geven aan jouw verdien-, spaar- en bestedingspatroon, een afspraak maken bij de bank of financiële instelling om zaken te regelen of een budgetplan op te stellen.

STEENBOK
De Volle Maan in Steenbok van 13 juli 2022 valt in jouw Huis van Persoonlijkheid en is de voorbode van een nieuwe krachtige cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven. Daarbij gaat het niet zozeer over wat je aan de wereld laat zien, maar om jouw specifieke persoonlijke inbreng. Deze Volle Maan in Steenbok van 13 juli 2022 is een goede gelegenheid om de balans op te maken van je levensstijl, persoonlijke doelen, ambities en strategische planning. Deze Volle Maan vraagt je om alles in je leven dat niet past bij wie je bent of wilt zijn, te verwijderen. In het licht van de Volle Maan zie je alles veel duidelijker, wat werkt en wat niet, zodat duidelijke stappen kunnen worden gezet.
WATERMAN
De Volle Maan in Steenbok van 13 juli 2022 valt voor Waterman in het twaalfde Huis van Kosmisch Bewustzijn en laat een broodnodige periode zien van rust, introspectie, ontspanning en meditatie. Tijd voor het onderbewuste…tijd om slaap in te halen of een korte vakantie in te lassen om innerlijk evenwicht te (her)vinden. Met deze Volle Maan wil je alleen zijn om jezelf op je innerlijke leven te concentreren. Dromen zijn lucide en voorspellend en je intuïtie is sterker. Deze emotionele Volle Maan kan diepgewortelde angsten oproepen, gevoelens die te maken hebben met stabiliteit, beperkingen, je plaats in de wereld. Een goed moment voor een vorm van therapie of voor het omgaan met onderdrukte emoties. Dus geen moment voor actie, maar voor dromen, intuïtie, inspiratie en jezelf opladen.

VISSEN
De Volle Maan in Steenbok van 13 juli 2022 valt voor Vissen in het elfde Huis van Sociale Betrokkenheid, vriendschappen en gemeenschappen.
Iedere Volle Maan weerspiegelt alles wat verborgen is, onbekend voor je is of weerspiegelt een situatie uit het verleden. Deze Volle Maan brengt dingen aan het licht waardoor Vissen zou kunnen besluiten dat het tijd is om een vriend, netwerk of groep vaarwel te zeggen of om jezelf aan te sluiten bij een nieuwe groep die meer aansluit bij jouw ideeën en toekomstdromen om er het beste uit te halen. Wees erop voorbereid dat anderen van jouw sociale groep hetzelfde voelen, aangezien de Volle Maan onverwachte verschuivingen in de groepsdynamiek met zich meebrengt. In de komende weken komt er informatie aan het licht dat jou zal helpen een steviger fundament te leggen voor huidige vriendschappen en toekomstige connecties.

error: Content is protected !!