Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.
VOLLE MAAN IN BOOGSCHUTTER 17 06 2019

De Volle Maan in Boogschutter van 17 juni 2019 

De Volle Maan in Boogschutter van 17 juni 2019 

De Volle Maan symboliseert de tegengestelde krachten of polariteiten in het leven.

De Zon richt het volle licht op ons onderbewustzijn, de Maan en onze schaduwzijde die we liever voor de wereld verborgen houden.

De Volle Maan van 17 juni 2019 valt op 25°53 in het vurige rijk van Boogschutter.

Deze Volle Maan is de hekkensluiter van de Verduisteringscyclus die begon met de Zonsverduistering in Steenbok van 6 januari 2019. 

De constructieve Zonsverduistering in Steenbok conjunct de vaste ster Vega van 6 januari 2019 heeft dingen structureel in gang gezet.

De Maansverduistering in Leeuw van 21 januari 2019 bracht onverwachte en uitdagende gebeurtenissen, maar ook het vertrouwen en moed om veranderingen te accepteren.

Het is goed om terug te kijken naar het afgelopen maanden. 

Wat ging er mis, wat is er gelukt?

Het is tijd om zaken af ​​te ronden, want over twee weken op 2 juli 2019 begint het nieuwe Verduisteringscyclus met de Zonsverduistering in Kreeft! 

Een nieuwe fase.

De Volle Maan is conjunct de retrograde Jupiter in Boogschutter en vormt een interessant aspectpatroon met Mercurius en Mars in Kreeft en de retrograde Saturnus in Steenbok en Neptunus in Vissen.

Een werkelijk heel bijzondere Volle Maan, omdat deze ook exact samenvalt met de twee belangrijkste planetaire aspecten van 2019, Jupiter vierkant Neptunus en Saturnus sextiel Neptunus.

De Volle Maan is ook conjunct de vaste sterren Sargas, Aculeus, Serpens en Ophiuchus en deze Schorpioen-sterren kunnen in figuurlijke zin het scherpe venijn in de staart zijn. Deze energie geeft een scherpe perceptie en verleidingskracht, maar brengt ook geslepenheid en minder goede bedoelingen. 

Mercurius conjunct Mars in Kreeft is impulsief en overmoedig en de oppositie met Saturnus kan zelfs leiden tot frustratie en vijandigheid, ook in wereldpolitiek en maatschappelijke verhoudingen staan partijen lijnrecht tegenover elkaar.

Het vierkant Jupiter en Neptunus stimuleert en daagt uit om vol goede moed om boven jezelf uit te stijgen, maar kan ook ontmoedigen. Vertwijfeling of het wel goed genoeg is of dat het creatieve potentieel zo optimaal mogelijk kan worden benut.

Saturnus sextiel Neptunus brengt optimisme, inspiratie en enthousiasme om door te zetten en je dromen te manifesteren.

Alleen goede intenties leiden tot succes, vooral met die dingen die te maken hebben met groei en geluk. Het kan een buitenlandse vakantie zijn, een studie, een nieuwe liefde, het ondernemen van juridische stappen of financiële investering.

Wees niet overmoedig, laat je niet gek maken en blijf binnen de grenzen van de mogelijkheden!

Met doorzettingsvermogen en goede wil kom je wel. 

Blessed Full Moon! 

error: Content is protected !!