Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Nieuwe Maan in Maagd van 30 augustus 2019

De Nieuwe Maan in Maagd van 30 augustus 2019

De tweede Nieuwe Maan van augustus 2019 valt op 6º47 in het aardeteken Maagd. 

De Nieuwe Maan is een iedere maand terugkerend magisch moment wanneer het Licht van Moeder Maan niet waarneembaar is aan de hemel.
Met dit magische terugtrekken van de Maan neemt de kracht van het onbewuste toe. 

Het is de voedingsbodem van alles wat nodig is voor de groei van de volgende cyclus, de fase van de Volle Maan.

De Nieuwe Maan vormt een nauwe conjunctie met de rode Strijder Mars, de planeet van kracht, energie en seksualiteit, dus dat is heeft een sterke en energieke uitwerking. 

Venus voegt vrouwelijke affectie en tederheid toe aan sterke mannelijke energie van Mars en samen met de communicatieve krachten van Mercurius gaat het delen en begrijpen van gepassioneerde gevoelens en verlangens als vanzelf.

Deze Nieuwe Maan van augustus 2019 is het perfecte moment voor een nieuw begin in de liefde, om te gaan daten, een relatie aan te gaan of je relatie nieuw leven in te blazen. De positieve aardeverbinding met de retrograde Uranus in Stier geeft zelfvertrouwen en durf en maakt het extra spannend! 

De Nieuwe Maan driehoek de retrograde Uranus in Stier biedt unieke kansen voor de handel, creatieve doorbraken, nieuwe ontdekkingen en het starten van nieuwe projecten. 

Het Aardse teken Maagd staat symbool voor puurheid, dagelijks werk, gezondheid, details, gronden, praktisch denken, sorteren en opruimen.
Voor jezelf breekt een tijd aan om na te gaan wat voor jou concreet veranderd is in de afgelopen tijd. 

Luister naar je ziel, naar wat je verlangens zijn, wat jouw waarheid is, wat voor jou waardevol is of overbodig is geworden, wat kun je overboord zetten? Wat heb je niet langer nodig?

Wat is voor jou van belang voor je persoonlijke groei?
Ga ervoor.

Het effect van de Nieuwe Maan van 30 augustus 2019 duurt vier weken tot de Nieuwe Maan van 28 september 2019. De beste tijd voor een nieuwe start en voor het beginnen van nieuwe projecten is tijdens de eerste twee weken van deze Nieuwe Maancyclus. 

Deze Wassende fase van de Maan duurt van 30 augustus 2019 tot de Volle Maan in Vissen van 14 september 2019.

Happy New Moon!

error: Content is protected !!