Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.
Volle Maan In Vissen

De Volle Maan in Vissen van 2 september 2020

De Volle Maan in Vissen van 2 september 2020

Zoals de Nieuwe Maan een nieuw begin laat zien, zo gaat de Volle Maan over de voltooiing, het loslaten.

Op de drempel van de Herfst neemt de kracht van Zon af en worden de schaduwen langer. 
Het is oogsttijd. Voor ons is dit de tijd van spirituele Oogst.

De energie van deze verhoogde emotionele kracht van deze Volle Oogst Maan staat je bij om eventuele uitdagingen te overwinnen. Het loslaten van nare gewoonten, negatieve gevoelens, afscheid nemen van de persoon die jou niet gelukkig maakt, afscheid nemen van een baan die niet bij je past. Opruimen van oude kleding of spullen die je niet meer nodig hebt.
Alles wat oud, vergeten en versleten is, wordt opgeruimd.

Deze Volle Maan in Vissen is met een sextiel verbonden aan de retrograde Uranus in Stier.
De samenwerking van de Volle Maan met Uranus brengt interessante ontwikkelingen en positieve verandering.
Met deze invloed staan we op de barricaden om positieve maatschappelijke verandering te bewerkstelligen of een frisse wind te doen waaien in je persoonlijke leven door oude gewoontes te doorbreken en te vervangen door iets nieuws.

De Volle Maan bevindt zich in goed gezelschap van de gunstige Vaste Ster Skat en die samenstand geeft wat verlichting in een tijd van spanning en langdurige beperkingen en frustraties.

Wat me zorgen baart is het vierkant van Mars in Ram met de retrograde Saturnus in Steenbok en Venus in Kreeft opposiet de retrograde Saturnus in Steenbok en vierkant Mars in Ram.

Het Kardinale T-Vierkant tijdens deze Volle Maan duidt op woede, frustratie, problemen en vertragingen met betrekking tot relaties, financiën en maatschappelijk welzijn.
Ongeduld en frustratie die veroorzaakt worden door langdurige maatschappelijke beperkingen e
Mars in Ram (oorlog en agressie) daagt de retrograde Saturnus (overheid en autoriteiten) als sinds 15 augustus 2020 uit en blijft dat doen tot 9 oktober 2020, want de rode planeet gaat vanaf 9 september retrograde ….

Het is dus de vraag of de verlichtende kracht van de retrograde Uranus in Stier en de vaste ster Skat het zal winnen van de overweldigende kracht van dit Kardinale T-Vierkant….

De invloed van de Volle Oogst Maan in Vissen van 2 september 2020 duurt twee weken tot de Nieuwe Maan in Maagd van 17 september 2020.

Blessed Harvest Moon!

error: Content is protected !!