Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Jupiter in Tweelingen van 26 mei 2024 tot 9 juni 2025

Het grote nieuws van mei 2024 is de blijde intrede van de grote Weldoener Jupiter in Tweelingen op 26 mei 2024!

Jupiter, de grootste planeet in ons zonnestelsel, wordt op 26 mei 2024 feestelijk onthaald door de Zon en Venus in Tweelingen.
De retrograde Pluto in Waterman kijkt goedkeurend toe en dat is een veelbelovend begin van een jaar waarin sociale interactie, uitbreiding van kennis en digitale communicatie de boventoon gaan voeren.

Tot 9 juni 2025 mogen we ons verheugen op een periode van optimisme, groei en innovatieve vooruitgang. We gaan met Jupiter in Tweelingen een immense vooruitgang zien op het gebied van virtual reality, kunstmatige intelligentie (AI), informatica, digitale wereld, telecommunicatie, sociale media, nieuwsvoorziening, apps en streamingsdiensten, marketing en persoonsgerichte advertenties en digitale video’s op nieuwe platforms.
Naast grote veranderingen in het onderwijs en de reiswereld zien we een grote ontwikkeling in transmissiemethoden en theorieën over klimaatverandering en het gebruik van schone energie zoals waterstof.

Naast al die ontwikkelingen zien we ook een ‘nostalgische’ comeback van mode, trends, films, gadgets en muziek uit de jaren 2012/2013, toen Jupiter voor het laatst door Tweelingen ‘liep’.
De kans is groot dat die thema’s terugkeren, maar dan wel in een ander jasje.

Met Jupiter in Tweelingen groeit ook de twijfel en scepticisme over de invloed van AI in ons leven. Ons onderscheidingsvermogen zal in het komende jaar verder worden aangescherpt.

Het leven zit vol tegenstrijdigheden en Jupiter in Tweelingen zal die tegenstrijdigheden met elkaar verbinden, zodat we onszelf en het wereld als geheel kunnen zien.

Met Jupiter in het dynamische en mentale Tweelingen gaat het over de diversiteit aan informatie, het verkennen, het uitwisselen van ideeën , sociale verbinding en netwerken.

Jupiter in Tweelingen brengt synchroniciteit en maakt het makkelijker om ons in de chaotische wervelwind van vooruitgang staande te houden.

Jupiter in Tweelingen staat voor inventiviteit, openheid en de vrije gedachte.
Jupiter in Tweelingen wil nieuwe ideeën uitdragen, maar wil niets weten van dogma’s of morele regels, dus de publieke opinie zal steeds kritischer, cynischer en meer oppositioneel worden.

De kosmische verschuiving van Jupiter naar Tweelingen markeert een fase van intellectuele verkenning om nieuwe perspectieven te verkennen.

Iedereen die geboren is met Jupiter in Tweelingen krijgt tussen mei 2024 en juni 2025 te maken met de Jupiter Return, het begin van een nieuwe verrijkende cyclus in het leven.
De terugkeer van Jupiter vindt elke 12, 24, 36, 48, 60 en 72 jaar plaats, dus dat zijn de jaren van vooruitgang en geweldig moment om met een project van start te gaan. De vette jaren!

Jupiter is Tweelingen is van grote invloed voor iedereen met de ascendant, Zon, Maan, planeten of Lichten tussen 0º en 21º in Tweelingen, Boogschutter, Maagd, Vissen, Weegschaal, Waterman, Ram en Leeuw.

Invloed van Jupiter in Tweelingen op alle dierenriemtekens (lees ascendant)

RAM ♈️ (20 maart – 19 april)
Jupiter in Tweelingen valt in het 3e Huis van Communicatie, Onderwijs enVerbindingen.
Tijdens deze periode van intellectuele expansie biedt Jupiter goede kansen voor professionele groei. Bedrijfsgerichte studies, trainingen, workshops en cursussen helpen om je vaardigheden en kennis uit te breiden en je inkomsten te vergroten. Wat je nu leert, brengt meer geld op.
Tijdens deze periode verloopt de communicatie beter. Mogelijkheden komen door te netwerken, korte trips en contacten. In ieder geval een gunstige periode voor het maken van verbindingen en uitbreiden van je kennis en vaardigheden. Leer te waarderen. Een gestructureerde aanpak van je studie of projecten voorkomt versnippering. Met duidelijke doelstellingen kun je alle kansen benutten tijdens deze wonderlijke transitie.
Omarm de kracht van woord en idee tijdens deze verrijkende transit van Jupiter in Tweelingen.

STIER ♉️ (20 april – 20 mei)
Jupiter in Tweelingen valt in het 2e Huis van Financiën en bezittingen.
Grote kansen voor uitbreiding met betrekking tot financiën en middelen door het doen van investeringen en het op de voet volgen van financiële informatie, advies en economische trends.
Er komt dus meer geld binnen, maar het kan ook net zo snel weer verdwijnen. Pas op met excessen en impulsiviteit.
Tijdens deze periode ervaar je meer zelfrespect en eigenwaarde. Dit is een productieve periode waarin je veel gedaan krijgt, zolang je het universum waardeert door de Wet van Aantrekking toe te passen. Wat je uitstraalt, trek je aan.
Met toewijding en doorzettingsvermogen kun je de basis leggen voor financiële stabiliteit op de lange termijn en je ambities verwezenlijken.

TWEELINGEN ♊️ (21 mei – 20 juni)
Jupiter in Tweelingen valt in het 1e Huis van Persoonlijkheid, identiteit, zelfexpressie en hoe anderen jou zien. De weldadige invloed van Jupiter in Tweelingen brengt een wereld van mogelijkheden, persoonlijke groei en expansie. Jupiter in Tweelingen is een periode van optimisme, nieuwe uitdagingen, geluk, vertrouwen en moed. Het voelt als bevrijding, alsof al het goede naar je toestroomt. Met deze transit wil je nieuwe dingen ervaren en kijk je niet achterom, maar vooruit. Het voelt allemaal lichter en dat is goed voor je mentale en fysieke gezondheid.
Let wel op je dieet, want Jupiter (planeet van expansie) in jouw teken kan de oorzaak zijn van gewichtstoename. Dit is een uitstekende periode voor zelfverbetering, voor creatieve zaken, romantiek, reizen en hoger onderwijs, persoonlijke ambities en belangen. Je leert jezelf in diepere zin kennen en waar je toe in staat bent. Personen die je tijdens deze verrijkende transit ontmoet zijn van grote waarde en dragen bij tot innerlijke groei.
Omarm verandering met vertrouwen en toewijding. Verbeter je vaardigheden, stel duidelijke doelstellingen en onderneem actie om een vervullende toekomst te creëren die is afgestemd op jouw ware zelf.

KREEFT ♋ (21 juni – 21 juli)
Jupiter in Tweelingen valt in het 12e Huis van Kosmisch Bewustzijn en Spiritualiteit en is een betoverende periode om via de weg van meditatie, retraite en afzondering, angsten en beperkende overtuigingen los te laten en je over te geven aan liefdevolle verbinding, eenheid en spiritualiteit. Jupiter in Tweelingen beïnvloedt je spirituele en introspectieve kant en is een transit van genezing en transformatie. Je vindt troost in het zoeken naar een diepere betekenis in je leven en het koesteren van je spirituele welzijn. Verbinding maken met gelijkgestemde individuen of groepen die jouw overtuigingen delen, kan een verrijkende ervaring zijn. Stel energetische grenzen, geef prioriteit aan je innerlijke zelf en laat los wat je emotioneel niet langer dient.
Omarm deze spirituele reis nu universele bescherming geboden wordt.

LEEUW ♌️ (22 juli – 21 augustus)
Jupiter in Tweelingen in het 11e Huis van Sociale Processen en Maatschappelijke Betrokkenheid zet jou in het warme licht van belangstelling. Jouw sociale interacties en betrokkenheid bij de gemeenschap staan centraal tijdens deze verbindende transit van Jupiter in Tweelingen. Succesvolle periode voor sociale media of technologie of voor het uitbreiden van je sociale netwerk.
Geweldig jaar om je sociale netwerk uit te breiden, deel te nemen aan groepsactiviteiten en met je unieke vaardigheden een sociale bijdrage te leveren. Tijdens deze transit van Jupiter in Tweelingen kan dat een waardevolle bijdrage zijn aan jouw maatschappelijk succes.
Richt jezelf op langetermijndoelstellingen, stel duidelijke doelen en onderneem consequent actie. Zet met deze verrijkende transit ambities om in tastbare prestaties, Leeuw!

MAAGD ♍️ (22 augustus – 21 september)
Jupiter in Tweelingen valt in het 10e Huis van Carrière en dat is een geweldige periode om je professionele horizon te verbreden, erkenning te krijgen, professioneel vooruitgang te maken en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Jupiter in Tweelingen is een voedende transit van ambitie, publieke imago, status en succes. De dynamische energie van de Grote Weldoener Jupiter is de “wind beneath your wings’! Het gaat nu om communicatieve vaardigheden en je vermogen om ideeën onder woorden te brengen. Denk aan een vervolgopleiding, stage, bedrijfstraining of het leren van nieuwe vaardigheden om je expertise te vergroten. Met Jupiter in Tweelingen mag je een nieuwe baan, succes en erkenning verwachten. Wel zorgvuldig zijn met je professionele keuze voor de lange termijn. Jupiter in Tweelingen duidt op een belangrijk keerpunt in je carrière, doe er je voordeel mee, Maagd. Vermijd perfectionisme, zelftwijfel en vertrouw op je capaciteiten.

WEEGSCHAAL ♎️ (22 september – 22 oktober)
Jupiter in Tweelingen valt in het 9e Huis van Jupiter, het Huis van Inspiratie, Reizen, Cultuur, Filosofie en Hoger Bewustzijn. Jupiter in Tweelingen is een wonderlijke transit van heilzame energieën op het gebied van studies, vertrouwen, zelfontwikkeling, filosofieën en geloof. Het is een goede periode om je horizon te verbreden en in je eigen spirituele reis te investeren zoals het verkennen van verschillende filosofieën, culturen en geloofssystemen. Jupiter in Tweelingen brengt kansen in het buitenland en veelbelovende buitenlandse connecties. Reizen, zowel fysiek als intellectueel, kan jouw wereldbeeld verbreden en je begrip van de wereld verrijken. Het volgen van hoger onderwijs, een studie of het delen van inzichten door middel van lesgeven of een door jou geschreven boek kan leiden tot persoonlijke groei en diepere verbindingen met anderen.
Omarm spontane kansen om de wereld te verkennen!

SCHORPIOEN ♏️ (23 oktober – 21 november)
Jupiter in Tweelingen valt in het 8e Huis van Gedeelde Financiën en bezittingen, zowel privé als zakelijk. Schorpioen wordt door Jupiter in Tweelingen meer bewust van de diepere dynamiek van relaties, zoals het vormen van meer betekenisvolle relaties voor de toekomst.
Tijdens Jupiter in Tweelingen wordt de aandacht verlegd naar gedeeld vermogen, emotionele verbindingen, intimiteit en persoonlijke groei. Omarm persoonlijke transformaties en duik in je innerlijke wereld, op zoek naar inzichten die je kunnen leiden naar een dieper begrip van jezelf en je relaties. Het 8e Huis is ook transformatie, dus naast financiële zaken kan ook seksualiteit en intimiteit een thema zijn. Pas op met teveel, want Jupiter is grenzeloos. Weet wat je hebt. Je kunt alleen maar kwijtraken wat je denkt te bezitten. Geef en ontvang in verhouding. Zie je angsten onder ogen en richt je genezing en groei.
Omarm de emotionele diepgang en intuïtieve vermogen van deze verrijkende transit van Jupiter in Tweelingen.

BOOGSCHUTTER ♐️ (22 november – 20 december)
Jupiter in Tweelingen valt in het 7e Huis van Relaties en Partnerschappen, zowel zakelijk als privé.
Verbintenissen die nu worden gesloten zijn gunstig en bieden grote kansen. Partnerschappen en samenwerkingen staan centraal tijdens de transit van Jupiter in Tweelingen.
Deze periode moedigt je aan om nieuwe verbindingen te verkennen. Samenwerkingsverbanden, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak, kunnen positieve resultaten opleveren. Omarm de kracht van het compromis en gedeelde visie. Een verbintenis kan ook worden verbroken al je merkt dat energie of liefde niet meer voldoende is. Wat ook eindigt, het biedt weer plek voor betere verbindingen en nieuwe vormen van samenwerking. Blijf selectief, want niet alles is goud dat er blinkt.
Verdiep verbindingen, verken alle vormen van samenwerking en verbreed je perspectief in de liefde. Wees eerlijk en open tijdens deze wonderlijke reis van Jupiter door Tweelingen.

STEENBOK ♑️ (21 december – 18 januari)
Jupiter in Tweelingen valt in het 6e Huis van Gezondheid, Werk en Dagelijkse routine.
De focus verschuift naar welzijn en dagelijkse routines tijdens de transit van Jupiter in Tweelingen. Jupiter in Tweelingen maakt alles vrolijker, efficiënter en lichter. Met deze transit is er een betere sfeer op het werk of in het dagelijkse leven.
Jupiter in Tweelingen richt zich ook op gezondheid en welzijn en alles wat lichaam en geest voeden. Omarm de mogelijkheden voor persoonlijke groei door educatie en de ontwikkeling van vaardigheden die allemaal bijdragen aan jouw algehele welzijn zoals sport of een lifestyle te creëren die beter bij je past. Stel haalbare doelen en concentreer je op professionele, fysieke en emotionele zelfverbetering.
Jupiter in Tweelingen biedt mooie kansen, maar pas op voor overdrijving. Niet teveel van iets. Zorg voor jezelf. Tijd om te werken, maar ook tijd om te rusten. Tijd voor jezelf maken is het mooiste wat je aan jezelf kan schenken.

WATERMAN ♒️ 19 januari – 17 februari)
Jupiter in Tweelingen valt in het 5e Huis van Liefde, Zelfexpressie, Kinderen, Welzijn, en Creativiteit. Tijdens deze betoverende periode wil je alles uit het leven halen wat erin zit om te genieten van het leven. Een tijd van inspiratie, romantiek, van hobby’s, scheppingskracht en creativiteit. Tijdens deze transit is de kans groot dat je de liefde van je leven ontmoet!
In de vaste relatie kan de liefde opbloeien, de geboorte van een kind kan je leven verrijken of je eigen innerlijk kind kan zich manifesteren. Met Jupiter in Tweelingen is het leven vervuld van creativiteit en romantiek, artistieke expressie en liefde. Blijf wel geaard om het evenwicht in het leven te behouden. Je innovatieve ideeën vinden een uitlaatklep en je wordt aangemoedigd om je creativiteit met de wereld te delen. Omarm het plezier van zelfexpressie en het verbinden met anderen. Denk met de wonderlijke transit van Jupiter door Tweelingen buiten gebaande paden, experimenteer met ideeën en laat je passie werkelijkheid worden.

VISSEN ♓️ (18 februari – 19 maart)
Jupiter in Tweelingen valt in het 4e Huis van Familie en Huis, woonplaats, thuisland en je gezin. Jupiter in Tweelingen is een zoektocht naar emotionele veiligheid en eenheid, innerlijke vrede en rust bij je thuis, gezin, verleden en hoe je over jezelf denkt. Gunstige periode om familiebanden te versterken, je huis te verbouwen, uit te breiden, te renoveren, een huis te kopen of te verkopen of te verhuizen of zelfs te emigreren.
Dit jaar moet je prioriteiten op het werk opnieuw evalueren. Wat is werkelijk belangrijk voor je?
Vissen kan de behoefte hebben om op zoek te gaan naar je afkomst, naar ouders of voorouders. Jupiter in Tweelingen is de beste periode om onderzoek naar het verleden te doen of op zoek te gaan naar een nieuwe plek of locatie dat spirituele en emotionele vervulling biedt.

error: Content is protected !!