Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Nieuwe Maan in Stier van 19 mei 2023

De Nieuwe Maan is een terugkerend magisch moment wanneer de Zon en de Maan samensmelten en het Licht van de Maan niet waarneembaar is aan de hemel.
Met dit magische “verdwijnen” van de Maan neemt de kracht van het onbewuste toe.
Een energetische poort naar een nieuw begin van een nieuwe 28-daagse cyclus van Moeder Maan.

Elke Nieuwe Maan bevat de belofte van een nieuwe start en deze Nieuwe Maan is gericht om terug te keren naar de basis en van daar opnieuw op te bouwen.

Het vaste aardeteken Stier gaat over scheppingsdrang, stabiliteit en volharding.

Met deze krachtige Stier-energie hebben we de kans om belangrijke veranderingen in ons leven aan te brengen. Het is tijd om solide en realistische plannen te maken en de weg vrij te maken voor een nieuw begin, hoe klein of groot het ook mag zijn.

Het sextiel van deze Nieuwe Maan in Stier met Mars in Kreeft en Neptunus in Vissen verhoogt verbeeldingskracht, creativiteit, motivatie en betrokkenheid!

Een mooie energie voor een date, creativiteit, muziek en dans of samen te werken met liefdadigheidsorganisaties, dierenwelzijn en degenen die hulp nodig hebben.

De grote Weldoener Jupiter in Stier geeft een extra drive en meer houvast op situaties met geld, middelen of eigendommen of alles dat in verband staat met waarden of eigenwaarde.

Mercurius in Stier sextiel Saturnus in Vissen helpt om geconcentreerd bezig te zijn met studie of andere dingen die je aandacht vragen.

Mars (bijna in Leeuw) en de retrograde Pluto in Waterman stevenen af op een oppositie (21 en 22 mei 2023, waardoor er al spanning in de lucht hangt, hou daar rekening mee….

De invloed van de Nieuwe Maan van 19 mei 2023 duurt vier weken tot de Nieuwe Maan in Tweelingen van 18 juni 2023. De beste tijd voor het starten van nieuwe projecten is tijdens de twee weken durende wassende maanfase, van 20 mei tot de Volle Maan in Boogschutter van 4 juni 2023.

Iedereen met de ascendant, persoonlijke planeten of Lichten op ongeveer 24º tot 30º in de vaste tekens Stier, Leeuw, Schorpioen en Waterman en met de ascendant, persoonlijke planeten of Lichten in Tweelingen, Maagd, Boogschutter en Vissen van 0º tot 2º voelt deze Nieuwe Maan het sterkst.

Deze Nieuwe Maan in Stier is de eerste Nieuwe Maan na het Verduisteringsseizoen, dus is extra krachtig.

Invloed van deze Nieuwe Maan op de dierenriemtekens (tip: ga uit van je ascendant)

RAM
Met de Nieuwe Maan in Stier in jouw Huis van Financiën worden financiële onduidelijkheden opgehelderd. Ram krijgt alle informatie die nodig is om goede financiële beslissingen te nemen. Deze Nieuwe Maan in Stier kan tot onverwachte meevallers leiden.

STIER
De Nieuwe Maan in Stier staat in jouw eerste Huis, in het teken van jouw persoonlijke wensen en het fysieke lichaam, dus dit is een nieuw persoonlijk begin, zoals een nieuwe look!
Deze Nieuwe Maan geeft Stier de drive en de inspiratie om met vertrouwen het leven te omarmen. Gesteund door de kracht van Jupiter in Stier krijg je meer zelfvertrouwen en dienen zich extra kansen aan op succes. Omarm de magie!

TWEELINGEN
De Nieuwe Maan in Stier van 19 mei 2023 is de kosmische aanwijzer om veranderingen door te voeren en nieuwe uitdagingen met moed te omarmen.
De Nieuwe Maan in Stier in jouw Huis van het Kosmisch Bewustzijn stimuleert Tweelingen om de diepte in te gaan om op zoek te gaan naar zichzelf.
Rust, ontspanning en tijd voor jezelf heb je nodig om jezelf op te laden en geest en lichaam weer in balans te brengen.

KREEFT
Deze Nieuwe Maan in Stier in jouw Huis van Sociale Processen vormt een sextiel met Kreeft en brengt hoop en nieuwe vriendschappen en de kans om vrienden of zakelijke contacten te overtuigen van je plannen en ze enthousiast te maken om te participeren in een bijzonder project. Wat nu geboren wordt, gaat zich in het komende halfjaar ontwikkelen. Geweldige tijd om te netwerken, nieuwe vrienden te maken en om bekendheid te krijgen op sociale media.

LEEUW
De Nieuwe Maan in Stier in jouw Huis van Carrière laat nieuwe professionele kansen zien.
Het stimuleert Leeuw om zich te richten op een ongelooflijke carrièremove of om andere maatschappelijke veranderingen door te voeren en een nieuw project te starten.
Deze Nieuwe Maan vormt echter een vierkant met Leeuw. Blijf overeind en blijf vertrouwen ook al krijg je te maken met tegenwind en vertraging.

MAAGD
Door de Nieuwe Maan in Stier in jouw Huis van Studie en Reizen wordt Maagd gestimuleerd om nieuwe wegen te verkennen door te gaan reizen of te gaan studeren, een website te lanceren of een boek uit te geven over dingen die nieuw en toekomstgericht zijn en vooral tot de verbeelding spreken.
Met de Nieuwe Maan driehoek Maagd staat niets je in de weg om je horizon te verbreden en constructieve veranderingen door te voeren.

WEEGSCHAAL
Met de Nieuwe Maan in Stier in jouw Huis van Gedeelde Financiën (pensioenen, belastingen, leningen, erfenissen en hypotheken) kunnen aantrekkelijke financiële opties ontstaan.
Denk bijvoorbeeld aan een belastingteruggave of tegemoetkoming. Deze Nieuwe Maan is een goed moment voor een financieel plan dat jou en je geliefde meer stabiliteit voor de toekomst biedt. Het 8e Huis is ook het Huis van Diepgang. Verborgen angsten en kwesties over vertrouwen, macht en controle komen aan de oppervlakte om te worden geheeld.

SCHORPIOEN
De Nieuwe Maan in Stier in jouw Huis van Relaties is het perfecte moment voor een nieuwe stap in de vaste relatie of met een nieuwe relatie te beginnen. Een nieuwe zakelijke samenwerking of de strijdbijl begraven met een zakelijke relatie of privé-relatie behoort tot de mogelijkheden.
Deze Nieuwe Maan vormt een oppositie met Schorpioen. Nieuwe verbindingen kunnen tot uitdagingen leiden.

BOOGSCHUTTER
Met de Nieuwe Maan in Stier in jouw Huis van Werk en Gezondheid gaat Boogschutter besluiten nemen over verbeteringen in de werkomgeving en interactie met collega’s. Het gaat over nieuwe technologieën, teamwerk en nieuwe ideeën op het gebied van welzijn en milieu.
Geweldig moment om het besluit te nemen om te gaan sporten, met een nieuw dieet of trainingsplan te beginnen of je werkplek efficiënter, productiever, veiliger en gezonder te maken.

STEENBOK
Deze Nieuwe Maan in Stier in jouw Huis van Liefde vormt een driehoek met Steenbok en dat versterkt het verlangen naar een spannende romance. Deze Nieuwe Maan in Stier daagt je uit om jouw fantasieën te beleven! Een nieuwe romance, interesses delen met vrienden, leuke activiteiten te ondernemen met kinderen, goed nieuws over een kind of gezinsuitbreiding in de familie of contact maken met je eigen innerlijk kind is allemaal mogelijk. In ieder geval een periode van avonturen, flirten en spannende ontmoetingen!

WATERMAN
De Nieuwe Maan in Stier in jouw Huis van Familie en Huis is een geweldig moment voor een grote voorjaarsschoonmaak in je huis. Waterman wil veranderingen, in zichzelf en de woonsituatie.
Ook is het een goed moment om verstoorde familiebanden te herstellen, een verhuizing, duurzame aanpassingen of een renovatie.
De Nieuwe Maan in Stier in het Huis van Familie vormt een vierkant met Waterman en dat benadrukt de noodzaak om deze veranderingen door te voeren.

VISSEN
De Nieuwe Maan in Stier in jouw Huis van Communicatie vormt een sextiel met Vissen en moedigt Vissen aan om zich te oriënteren over vervoer, school, cursussen en trainingen. Misschien besluit je terug te gaan naar school of een nieuwe opleiding te volgen.
Met deze Nieuwe Maan in Stier zijn er onverwachte korte reisjes voor school, werk of bezoekjes aan naaste familieleden, buren of kennissen. Blijf gefocust en doe alles wat je doet stap voor stap.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!