Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.
FEBRUARI 2018 Zonsver. 15 02 2018

De gedeeltelijke Zonsverduistering in Waterman van 15 februari 2018.

Verduisteringen symboliseren een einde en een nieuw begin.
Een Zonsverduistering is dus van grote invloed op de wereld om ons heen, maar ook in je eigen wereld.

Deze Zonsverduistering van 15 februari 2018 op 27° in Waterman laat wetenschappelijke en technologische doorbraken en positieve veranderingen zien om de balans te herstellen en nieuw bewustzijn voor iedereen die zich wil bevrijden.

De Zonsverduistering borduurt verder op de Maansverduistering van 31 januari 2018.
Samen maken ze deel uit van het eclipsseizoen dat eindigt met de Zonsverduistering in Kreeft van 13 juli 2018.
De Maansverduistering in Leeuw van 31 januari 2018 droeg het thema emancipatie van de vrouw.

We mogen vanaf nu rekenen op verrassende en bevrijdende informatie zoals wetenschappelijke ontdekkingen of nieuwe uitvindingen.
De verbinding met de asteroïden Juno en Hygeia laat ook taboe doorbrekende discussies en ideeën zien over het huwelijk, gezondheidsproblemen bij vrouwen, anticonceptiva en postnatale depressie, ethiek, leefstijl, het huwelijk, ongebruikelijke en controversiële gezinsstructuren, seksuele geaardheid, bevruchting en zwangerschap.
Discussies zullen verrassend en openhartig zijn, maar ook seksueel misbruik en medische missers worden onder de aandacht gebracht.

Al deze energieën wijzen op gunstige veranderingen in de publieke opinie en vernieuwende technologieën om het leven gelukkiger en gezonder te maken.
Het gaat om persoonlijke vrijheid, de vrije keuze, gelijkheid, humanitaire betrokkenheid, wetenschap en hoop voor de toekomst, gerechtigheid, gezondheid en welzijn, gelijke beloning en bevrijding van vrouwen.

Belangrijke kwesties en gespreksonderwerpen in de komende zes maanden zijn handel, onderwijs en transport, vakbonden, kameraadschap en maatschappelijke betrokkenheid, onderwijs, en natuurlijke geneeswijzen door de exacte conjunctie met de communicatieplaneet Mercurius en de verbinding met Uranus in Ram.
Deze gedeeltelijke Zonsverduistering geeft het juiste moment aan om plannen te maken en zakelijke deals te starten, te onderhandelen, te kopen en verkopen.

De invloed van Jupiter sextiel Pluto brengt succes door positieve verandering.
Dit is een natuurlijke ontwikkeling naar spirituele en persoonlijke groei, het creëren van rijkdom en professionele vooruitgang en biedt kansen tot verbinding, ware liefde en toewijding.

Het uitdagende vierkant van Jupiter laat echter zien dat positieve veranderingen en vrijheden tot persoonlijke groei en geluk niet kunnen worden geforceerd.

De gedeeltelijke Zonsverduistering van 15 februari 2018 is waarneembaar in Antarctica en Zuid-Amerika zoals Argentinië, Chili, Uruguay en het meest zuidelijke deel van Brazilië.

Deze Zonsverduistering leidt tot eenheid en solidariteit met anderen met behoud van eigen individualiteit en cultuur.

Ga mee met deze stroom en maak optimaal gebruik van de kansen die zich als een kosmische bloem voor ons opent.

error: Content is protected !!