Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Nieuwe Maan in Stier van 11 mei 2021

De Nieuwe Maan in Stier van 11 mei 2021

Iedere Nieuwe Maan vertegenwoordigt het einde van een 28-daagse cyclus en het begin van een nieuwe 28-daagse cyclus.

De vereniging van Zon en Maan in Stier is het ideale moment om geaarde energie in je leven te brengen.
Deze magische fase van de Maan biedt je de mogelijkheid om in overeenstemming te komen met jezelf en de richting die je van plan bent te gaan in dit leven. 

Stier is verbonden met Venus.
Venus gaat over innerlijke vrede, verbintenissen, relaties, partnerschappen, contracten en diplomatie, schoonheidsbeleving, kunstwereld en waardepatronen.
Stier is ook verbonden met de wereldeconomie en met alles wat ons zekerheid biedt, bezittingen, geld. De vaste grond onder onze voeten.

De Nieuwe Maan in Stier is een goed moment om meer bewust te worden en te evalueren van wat ons gelukkig maakt, waar het hart vervuld van raakt.

De krachtige Stier energie van deze Nieuwe Maan vormt een harmonische brug met Neptunus in Vissen en de retrograde Pluto in Steenbok. Gesteund door de planetaire motivatie van Mars sextiel Uranus is dit een geweldige verbinding van inspiratie en vastberadenheid om met een nieuw project van start te gaan en je dromen in vervulling te gaan. De ondersteunende energie van Mercurius in Tweelingen driehoek Saturnus in Waterman helpt je langetermijnplannen te maken en deze te realiseren.
Een unieke kans om belangrijke veranderingen in ons leven aan te brengen.

Het spanningsaspect van de Nieuwe Maan in Stier met het midpunt van Saturnus in Waterman en Jupiter in Vissen kan de oorzaak zijn dat de wens om te groeien en uit te breiden stukloopt op een muur van opgelegde grenzen en regels.
We willen zo veel, te veel en het liefst zo snel mogelijk.
Geduld is echter de sleutel.

Om vooruitgang te boeken moeten eerst realistische plannen worden gemaakt om over een halfjaar de vruchten te kunnen plukken! Nu zaaien, straks oogsten.

De Nieuwe Maan van 11 mei 21 valt op 21°18 in het aardeteken Stier is vooral van invloed op de Vaste tekens Stier, Leeuw, Schorpioen en Waterman of degenen met ascendant, persoonlijke planeten en Lichten op ongeveer 17 tot 25 graden in vaste tekens.

Het effect van de Nieuwe Manen duurt normaal gesproken vier weken tot de volgende Nieuwe Maan.
De Nieuwe Maan van 11 mei 2021 is echter de laatste maanfase in een eclipsfase die begon met de penumbrale Maansverduistering op 8º38 in Tweelingen en eindigt met de Totale Maansverduistering van 26 mei 2021.
Dit betekent dat dit de beste tijd is om een nieuw blad om te slaan, intenties te stellen of een nieuw project te starten en nieuwe en inventieve manieren te vinden om vooruitgang te boeken.
Dus kijk terug naar het begin van deze eclipsfase (de Maansverduistering in Tweelingen van 30 november 2020) om te zien hoe deze Nieuwe Maan past in je langetermijndoelen.

Voor alle dierenriemtekens (ga uit van je ascendant!)

RAM
De Nieuwe Maan van 11 mei 2021 valt voor Ram in het Huis van Financiën.
Ram verlangt naar de goede dingen in het leven, alles dat geluk en veiligheid geeft. Niet altijd hoeft een gelukzalig gevoel in het materiële te zitten. Geluk zit vaak in de allerkleinste dingen.
Het vinden van de balans tussen deze twee uitersten is jouw missie nu en in de komende maanden. Deze Nieuwe Maan in Stier kan rendement opleveren en dat resultaat ziet Ram met de Maansverduistering in Stier van 19 november 2021. Wanneer je op de dag van deze Nieuwe Maan een weloverwogen financieel besluit neemt, heb je meer kans op stabiel financiële resultaat.

STIER
De Nieuwe Maan van 11 mei 2021 valt voor Stier in het Huis van Persoonlijkheid.
Jouw persoonlijke zonnecyclus en universele zonnecyclus zijn in hun groeiende fase.
Jouw persoonlijke Nieuwjaar!
De Nieuwe Maan in Stier staat in het teken van jouw persoonlijke wensen en fysieke behoeften. Deze Nieuwe Maan geeft Stier nieuwe energie, drive en inspiratie om goede voornemens te maken over je uiterlijk, stijl en houding.
Laat oude percepties over wie je bent en hoe je zou moeten zijn achter je en laat je ware jij geboren worden. Tegen de tijd van de Maansverduistering in Stier van 19 november 2021 ziet Stier het resultaat, het beeld dat werkelijk bij je past, hoe je echt bent of altijd al hebt willen zijn.

TWEELINGEN
De Nieuwe Maan in Stier in het Huis van het Kosmisch Bewustzijn maakt Tweelingen supergevoelig voor stemmingen en trends in de wereld om zich heen. Tweelingen hebben een onrustige geest, gedachten springen heen en weer, dan weer vrolijk, dan weer down. Deze Nieuwe Maan helpt om negatieve overtuigingen de wereld uit te helpen en het positieve te omarmen. Op zoek te gaan naar jezelf, op zoek naar de balans.
Deze Nieuwe Maan stimuleert Tweelingen om zich op één gedachte te concentreren, waardoor je tot rust komt en alles kunt overzien wat er gedaan moet worden, zoals een zakelijke beslissing. Met de Maansverduistering in Stier van 19 november 2021 kunnen al jouw intenties realiteit worden, vooral als het om geld of liefde gaat.

KREEFT
De Nieuwe Maan in Stier in het Huis van Vriendschappen en Sociale Processen brengt nieuwe hoop, dromen en nieuwe vriendschappen. Het is de beste tijd van het jaar om nieuwe projecten of plannen te starten, vooral projecten waarbij het gaat om groepsenergie en vormen van samenwerking. Bij alles wat je nu besluit, voegt deze Nieuwe Maan uithoudingsvermogen, groei en stabiliteit toe.
Nieuwe contacten komen vanuit een heel andere sociale kring en dat is goed. Kreeft krijgt de kans om vrienden of zakelijke contacten te overtuigen van je plannen en ze enthousiast te maken om te participeren in een bijzonder project. Wat nu geboren wordt, gaat zich in het komende halfjaar ontwikkelen. Sta er niet van te kijken dat dingen totaal zijn veranderd met de Maansverduistering in Stier van 19 november 2021.

LEEUW
De Nieuwe Maan in Stier in het Huis van Carrière en Bestemming laat nieuwe professionele kansen zien en stimuleert Leeuw om zich te richten op een ongelooflijke carrièremove, binnen of buiten jee huidige functie. Blijf overeind en blijf vertrouwen, ook al krijg je te maken met tegenwind en vertraging.
Deze Nieuwe Maan stimuleert je om je vleugels uit te slaan en ervoor te gaan. De sterke energie van Stier geeft jou ook die vastberadenheid en uithoudingsvermogen om door te zetten.
Met de Maansverduistering van 19 november 2021 ziet Leeuw de resultaten van deze carrière move en krijgt alles vorm.

MAAGD
Met de Nieuwe Maan in Stier in het Huis van Hoger Bewustzijn, Studie, Reizen en Internationale verbindingen wordt Maagd gestimuleerd om nieuwe wegen te verkennen door te gaan reizen of te gaan studeren, een website te lanceren of een boek uit te geven over dingen die nieuw en toekomstgericht zijn en vooral tot de verbeelding spreken. Deze Nieuwe Maan biedt Maagd unieke kansen om zich verder te ontwikkelen en jouw wijsheid en inzichten aan de wereld te delen door je te verbinden. Met de Maansverduistering van 19 november 2021 ziet Maagd hoe de wereld zich heeft geopenbaard en zie je de resultaten van al je geweldige plannen.

WEEGSCHAAL
Met de Nieuwe Maan in Stier in het Huis van de Gedeelde Financiën, de Ziel en Intimiteit is het een goed idee om nieuwe krachten op te doen. Weegschaal wil zo graag naar buiten treden en de wereld laten zien hoeveel je te bieden hebt, hoeveel je kunt geven.
Nu moet je echter in jezelf gaan, het gaat het meer om intimiteit, om passie en sensualiteit. Laat de buitenwereld voor wat het is. De wereld weet hoe goed je bent, maar jij hebt jezelf ook nodig. Geef je over aan sensualiteit, open jezelf.
Let op je voedingspatroon, neem alleen wat je lichaam nodig heeft. Het gaat om balans.
Met de Gedeeltelijke Maansverduistering in Stier van 19 november 2021 komt er stabiliteit, financieel of in de intieme relatie en wordt het evenwicht hersteld.

SCHORPIOEN
Met de Nieuwe Maan in Stier in Het Huis van Relaties is dit het perfecte moment voor een nieuwe stap in de vaste relatie of met een nieuwe relatie te beginnen. Een nieuwe zakelijke samenwerking of de strijdbijl begraven met een zakelijke relatie behoort tot de mogelijkheden.
Vanaf dit moment en in de komende maanden ontstaat er dus een nieuwe en eigenzinnige kijk op in de relatiedynamiek of het nu gaat om je geliefde, zakenpartner, tegenstander of nieuwe liefde! Je zou zelfs je krachten kunnen bundelen met een rivaal. Sluit niets uit, want dit is een tijd om open te staan voor het onverwachte als het gaat om het tot stand brengen van verbindingen.
De gedeeltelijke Maansverduistering in Stier van 19 november 2021 duidt op het aangaan of verbreken van een nieuw zakelijk partnerschap of relatie of een volgende stap in de relatie.

BOOGSCHUTTER
De Nieuwe Maan in Stier in het Huis van Werk en Gezondheid is een gunstige periode om te investeren op de lange termijn, zoals in een nieuw bedrijf en besluiten nemen over verbeteringen in de werkomgeving en interactie met collega’s.
Het gaat over nieuwe overwogen en goed doordachte technologieën, teamwerk en nieuwe ideeën op het gebied van welzijn, gezondheid en milieu.
Met de Gedeeltelijke Maansverduistering in Stier van 19 november 2021 ziet Boogschutter de resultaten van al deze besluiten. Dit is de kosmische poort naar een nieuwe baan wanneer je huidige baan niet (meer) bij je past of wanneer je het gevoel hebt niet gewaardeerd te worden voor je inzet, dus een nieuwe arbeidsrelatie of het creëren van een nieuw efficiënt werksysteem op het werk of dagelijks leven, grote veranderingen in de bedrijfsvoering van het bedrijf waar je werkt, in je onderneming, personeelsvereniging of vakbond.

STEENBOK
Met de Nieuwe Maan in Stier in Het Huis van Liefde, Creativiteit en Zelfexpressie opent Steenbok het hart voor de liefde. Tot aan de Maansverduistering in Stier van 19 november 2021 is Steenbok op zoek naar nieuwe inspiratie! Ook wil Steenbok de verbinding maken en ideeën en interesses delen met vrienden. In ieder geval een periode van van avonturen, flirten en spannende ontmoetingen!
Wees creatief! Steenbok kan het besluit nemen om met een nieuwe hobby van start te gaan, iets kunstzinnig te gaan doen, een huisdier te nemen of het hart te openen voor romantiek. Het maakt niet uit, zoals je er gelukkig van wordt en dat je er emoties in kwijt kunt. Ook kan Steenbok te maken krijgen met een heuglijk feit zoals gezinsuitbreiding of de komst van een kleinkind!
Met de Gedeeltelijke Maansverduistering in Stier van 19 november 2021 ziet Steenbok wat er allemaal veranderd is.

WATERMAN
De Nieuwe Maan in Stier in het Huis van Familie en Huis is voor Waterman het startsein om het huis grondig aan te pakken. Waterman kan besluiten om te gaan renoveren, te gaan schilderen, de tuin aan te pakken of een heel nieuw interieur, alles is mogelijk! Waterman kan besluiten het huis te verkopen en een nieuw huis te kopen of te huren. Het liefst met een tuin, zodat je één kunt zijn met de natuur!. Naast veranderingen van woonlocatie en woonsituatie gaat het ook om herstellen van familiebanden.
De gedeeltelijke Maansverduistering in Stier van 19 november 2021 heeft direct betrekking op je huis en familie. Waterman ziet dan de resultaten van beslissingen van deze Nieuwe Maan en kan zich dan verheugen op een verhuizing, een familiereis, een heuglijk feit of een verzoening in de familie.

VISSEN
De Nieuwe Maan in Stier in Het Huis van Communicatie moedigt Vissen aan om eerlijk te zijn. Zeggen wat je bedoelt en je eraan houden. Vissen is veranderlijk en past zich aan. Vissen zegt vaak wat anderen willen horen voor goedkeuring en om aardig gevonden te willen worden.
Zeg vanaf deze Nieuwe Maan wat je echt voelt, wees oprecht en eerlijk.
Vissen gaat dit in de komende zes maanden in een geheel nieuwe richting brengen.
Met de gedeeltelijke Maansverduistering in Stier van 19 november 2021 ziet Vissen wat deze nieuwe manier van communiceren heeft gebracht in de directe omgeving.
Niet iedereen zal blij zijn, maar trek je daar maar niets van aan. Om je authentieke Zelf te ervaren, te laten horen en zien, om ‘echt jij’ te zijn, maakt alles de moeite waard.

error: Content is protected !!