Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Volle Maan in Schorpioen van 27 april 2021

De Volle Maan in Schorpioen van 27 april 2021

De Volle Maan, het magische moment wanneer Zon en Maan precies tegenover elkaar staan is een moment van voltooiing en worden we bewust van lichamelijke, mentale en emotionele  blokkades.

De complexe Volle Super Maan van 27 april 2021 valt op 7º06 in de intense mysterieuze wateren van Schorpioen. 
Pluto, de Heerser van Schorpioen, gaat vanaf vandaag, 27 april 2021 tijdens deze Volle Maan, retrograde en dat maakt het een emotioneel geladen en stormachtige Volle Maan van uitersten. Van “alles of niets”.

De Volle Supermaan in Schorpioen legt de focus op financiële zekerheid op de lange termijn en is het directe vervolg op de vorige Volle Maan in Stier van 31 oktober 2020.
Een cumulatie van de afgelopen zes maanden, dus ga voor jezelf na wat je dwarszit, vastzitten in een toxische relatie of die diepe en lang gekoesterde droom die nog steeds niet verwezenlijkt is.

Deze Volle plutonische Maanenergie is bedoeld om iets af te sluiten, te laten sterven om iets geboren te laten worden.

Deze Volle Maan is vierkant Saturnus in Waterman en opposiet Mercurius, Venus en Uranus in Stier, dus we hebben te maken met een T-Vierkant.
Met dit T-Vierkant komen diepgewortelde onzekerheden aan de oppervlakte en worden we geconfronteerd met onze diepste en donkerste verlangens.

Bestaande situaties voelen daardoor zwaarder dan ze in werkelijkheid zijn, ook emoties krijgen het zwaar te verduren.
Het leven hoort continu in verandering te zijn. Teveel hechten aan situaties die ‘veilig’ voelen, betekent dat andere mogelijkheden uitgesloten worden.
Het T-vierkant helpt om los te laten en open te breken daar waar we vastzitten in het donkere moeras.

Wel zeven van de tien planeten staan in het onverzettelijke aardeteken Stier, dus de hakken gaan in het zand en de weg van het compromis kan zeer hobbelig zijn.

Vooral nu met Mars in Kreeft vanaf 24 april 2021 kan het gevoel overheersen dat we worden onderdrukt en tegengehouden om actie te ondernemen.

Verwacht met de oppositie van de revolutionaire Uranus in Stier niet teveel van deze Volle Super Maan, verwacht alleen het onverwachte.
Wees terughoudend met het ondertekenen van documenten en doe geen enkele toezeggingen.

Invloed op de dierenriemtekens (let op: ga uit van je ascendant)

RAM
De Volle Super Maan van 27 april 2021 valt in jouw Huis van Gedeelde Financiën en Intimiteit en sluit een lastige periode af. Het gaat over evenwicht, over geven en nemen, zowel financieel als emotioneel, het aflossen van schulden, financieel of anderszins. Er zijn onverwachte inkomsten, ook inkomsten vanuit je sociale netwerk en fiscale partner. Het aangaan van financiële partnerschappen en financiële overeenkomsten zoals investeringen en aanbestedingen worden door de Volle Maan begunstigd. Ram ziet de financiële resultaten zoals een dividenduitkering of rendement vanuit beleggingen. Er is winst te behalen met onroerend goed en marketingprojecten. Een goede financiële planning en het verminderen van onnodige uitgaven blijft echter raadzaam.

STIER
De Volle Super Maan van 27 april 2021 in jouw Huis van Relaties laat veranderingen op relationeel gebied zien, waardoor er ruimte ontstaat tot doorgroei en verdieping in de relatie.
Het kan een breuk betekenen van een zakelijk partnerschap of relatie, maar ook een nieuwe stap zetten in je relatie door een een belofte of aanzoek te doen, te gaan trouwen of te verloven. Het kan een eind of een begin zijn. Stel je verwachtingen bij. Door gebeurtenissen ga je kritisch naar bestaande relaties kijken. Het is hoog tijd om de knoop door te hakken!
Wat het ook in de komende weken zal zijn, het kan een eind of een begin zijn dat voor beide partijen een nieuwe weg zal zijn.

TWEELINGEN
De Volle Super Maan van 27 april 2021 valt in jouw Huis van Werk en Gezondheid en is een prachtig moment om het besluit te nemen om te stoppen met schadelijke gewoontes, meer te gaan bewegen, gezonder te gaan eten. Het wat rustiger aan doen! De Volle Maan laat ook zien dat het tijd is om een eventuele problemen met een zakenpartner of klant op te lossen. De eerste helft van mei 2021 is een goed moment om bestaande projecten op het werk of thuis af te ronden en grote schoonmaak te houden in je dagelijkse routine.
Het gaat om jouw welzijn en innerlijke vrede, Tweelingen.

KREEFT
De Volle Super Maan van 27 april 2021 valt in jouw Huis van Zelfexpressie, Creativiteit, Liefde, Romantiek en Plezier! Je hebt een sterk verlangen om dingen los te laten en plezier te beleven. Nieuwe relaties brengen je in contact met je innerlijke ziel en met wie je bent.
De uitdaging van Saturnus vierkant Uranus met deze Volle Super Maan verhoogt emotionele reactiviteit, polariserende overtuigingen en verstoringen. Deze Volle Super Maan gaat over loslaten waar je geen vreugde (meer) aan beleeft. Dus hak die knoop door.

LEEUW
De Volle Super Maan van 27 april 2021 valt in jouw Huis van Familie en Huis, dus tijd om aandacht te schenken aan je gezin of de band te herstellen met familieleden. Tot eind mei 2021 komt er thuis of in je familie iets tot voltooiing zoals een renovatie, zijn er plannen om verhuizen of er is een daadwerkelijke verhuizing dat verweven kan zijn met je carrière. De Volle Maan brengt dus een voltooiing op het thuisfront, zoals een nieuw project, gezamenlijke vakantie, familiebijeenkomst, nieuw interieur of een verhuizing naar een andere woonplaats. Deze Volle Maan brengt door al die ontwikkelingen onrust bij jou thuis, met kinderen en je familie. Raadzaam is confrontaties zoveel mogelijk te vermijden zodat de rust wederkeert.

MAAGD
De Volle Super Maan van 27 april 2021 valt in jouw Huis van Communicatie, Verbinding, Onderwijs, korte reizen, broers en zussen, kennissen en buren. Deze Volle Super Maan in Weegschaal laat een stabiele periode zien voor je gezin, familie en privé-leven. Vooral ouderen in je familie en kinderen zijn je dankbaar voor je inbreng en warme aandacht. Praat dingen uit die je dwarszitten. Soms is een conflict onvermijdelijk, maar dit is nu eenmaal wel nodig. Hou wel rekening met je woorden, want een geheim kan worden onthuld.

WEEGSCHAAL
De Volle Super Maan van 27 april 2021 valt in jouw Huis van Financiën.
Deze invloed laat meer stabiliteit zien waardoor je aan betalingsverplichtingen kunt voldoen. De Volle Maan ook laat een voltooiing zien op financieel gebied of dat er iets afgerond of verbeterd moet worden. Nu even niet aan de ander denken, maar aan jezelf, wat jij nodig hebt.
Perfecte periode voor financiële planning en strategievorming en om financiële zaken met rationaliteit en logica te benaderen.

SCHORPIOEN
De Volle Super Maan in Schorpioen van 27 april 2021 is de voorbode van een nieuwe cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven.
Deze Volle Super Maan bevordert zelfreflectie zodat je precies weet wat er nodig is om emotionele blokkades te overwinnen voor innerlijke groei.
Het geeft jouw persoonlijkheid een geweldige boost en laat zien hoe ver je bent gekomen. De tijd is gekomen om een project te voltooien. Daarbij gaat het niet zozeer over wat je aan de wereld laat zien, maar om jouw specifieke persoonlijke inbreng. Door het spanningsveld tussen Uranus en Saturnus kan Schorpioen hierin ver gaan. Deze Volle Super Maan gaat over loslaten, zowel intern als extern. Dus laat tijdig los!

BOOGSCHUTTER
De Volle Super Maan van 27 april 2021 valt in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn en Onthechting. Je hebt rust, ontspanning, een retraite en meditatie nodig om in balans te komen en te blijven. Tijd om slaap in te halen of een korte vakantie in te lassen. Door jezelf terug te trekken komt er ruimte in je hoofd. Ruimte voor inzichten en duidelijkheid.
Door het uitdagende spanningsveld tussen Saturnus en Uranus spelen weerstand en polariserende krachten een rol. Laat met deze Volle Maan los wat je niet langer dient, laat die zware bagage achter. Neem alleen het licht mee.

STEENBOK
De Volle Super Maan van 27 april 2021 valt in jouw Huis van Vriendschappen, groepen en organisaties. Na een periode van afzondering is het goed om jezelf weer te verbinden, want je wordt gemist. Socialiseren is ook een vorm van stressvermindering en je hebt het nodig om samen te zijn. Iets komt tot voltooiing in je sociale kring.
De Volle Super Maan vraagt Steenbok ook: op wie kun je bouwen? Wie voegt waarde toe en wie niet? Wie zijn jouw vrienden, wie zijn jouw vijanden? Wie verdienen jouw vriendschap? Vooral in deze tijden kom je tot de conclusie wie je ware vrienden zijn.
Koester je ware vrienden, maar laat ook degenen los die jouw vriendschap niet waard zijn.

WATERMAN
Deze krachtige Volle Super Maan in Schorpioen van 27 april 2021 valt in jouw Huis van Carrière. Even een stap terug doen is goed om het grote geheel te kunnen overzien, want dan kun je zien hoe ver je bent gekomen in jouw carrière of maatschappelijke positie. Voel je je echter overwerkt, onderbetaald en niet gewaardeerd? Is er twijfel over het pad dat je zes maanden geleden hebt gekozen? Is er sprake van machtsstrijd en uitvluchten, dan heb je echt die een time-out nodig om een goed beeld te krijgen voordat je aan de volgende fase begint op weg naar de top.

VISSEN
De Volle Super Maan in Schorpioen van 27 april 2021 valt in het negende Huis van Levensbeschouwing, Wijsheid en Spiritualiteit. Deze Volle Maan daagt je uit om te leren, te groeien als individu en je spirituele en filosofische kanten te ontwikkelen. Neem even wat afstand om het grote geheel te kunnen overzien. Neem afstand van de wereld van stress, van Sociale Media om tot jezelf te komen. Je eigen innerlijke wijsheid vertelt je zoveel meer. Concentreer je op wat werkelijk belangrijk is, zoek het dichter bij huis, bij jezelf.
Bevrijdt jezelf van de zwaarte en ga voor lichte bepakking, Vissen.

error: Content is protected !!