Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.
PastedGraphic 1

De Volle Maan in Weegschaal van 28 maart 2021

De Volle Maan in Weegschaal van 28 maart 2021

De eerste Volle Maan na de Lente-equinox straalt in het teken Weegschaal, het teken van Relaties en Samenwerking, van Balans, Harmonie en de ware essentie van liefde.

Deze Volle Maan op 8º18 in Weegschaal is een Supermaan en is het vervolg op de cyclus die begon met de Nieuwe Maan in Weegschaal van 16 oktober 2020.

De tijd van voltooiing en vervulling. Wat toen is gezaaid, mag nu worden geoogst.  

De Ram/Weegschaal-polariteit gaat over relaties, waarbij Ram staat voor ‘het ZELF’ en Weegschaal voor ‘ de ANDER’. Het IK en WIJ en het vinden van een evenwicht tussen deze twee.

Het conflict wat hierdoor ontstaat is de keuze voor jezelf of voor de ander.

Net als in de natuur staat alles op het punt om te ontkiemen, om uit te breken, maar alles is nog heel stil, pril en kwetsbaar.

Deze Volle Super Maan laat zien hoe kwetsbaar dat evenwicht is tussen autonomie en afhankelijkheid en is vooral van invloed op de Kardinale of Hoofdtekens Ram, Kreeft, Weegschaal en Steenbok en iedereen met de ascendant, persoonlijke planeten en Lichten van 4 tot 12 graden in de Kardinale of Hoofdtekens.

Heerser van Weegschaal is Venus, Venus vormt een exacte conjunctie met de Zon in Ram en Saturnus in Waterman vormt een harmonieuze driehoek met Mars conjunct de Noordknoop in Tweelingen. Met deze positieve planetaire bijdrages kunnen er nuttige interacties zijn met oudere en ervaren personen die met hun levenservaring de katalysator zijn tot het oplossen van conflicten en het brengen van structuur, balans en harmonie.

Groei en bewustwording door van elkaar te leren! 

Rekening houden met elkaar in gelijkheid en rechtvaardigheid.

Vooral nu moeten we elkaar steunen in wederzijds respect.

We hebben elkaar nodig.

Vooral nu.

De invloed van de Volle Maan op de dierenriemteken (Tip: kijk naar je ascendant):

RAM

De Volle Maan in Weegschaal van 28 maart 2021 valt in het Huis van Relaties. In de komende maand wordt je relatie versterkt door een aanzoek, belofte, verloving of huwelijk. De tijd is gekomen om je gevoel van liefde en respect te uiten, maar als je je niet geliefd of gerespecteerd voelt, moet je dat ook kenbaar maken! De Volle Maan in Weegschaal brengt ook duidelijkheid over een relationele situatie. In ieder geval is de weg van het compromis de beste weg. Praat met elkaar en sla de brug. Niet alleen in je privé-leven leeft het thema verbondenheid, maar ook in je vriendenkring en zakelijk leven worden er nieuwe verbintenissen gesloten of verbroken. Het kan een eind of een begin zijn. Wat er ook gebeuren zal, het einde of begin is voor alle partijen een nieuwe weg.

STIER

De Volle Maan van 28 maart 2021 valt in jouw Huis van Dagelijkse Routine, Werk en Gezondheid. Een drukke periode waarin bestaande projecten op het werk tot voltooiing komen. De Volle Maan laat ook zien dat het tijd is om eventuele problemen met een zakenpartner of klant op te lossen. Nadat de dingen zijn afgewerkt, kun je met tevredenheid terugkijken. Misschien een goed moment om wat te vieren? De Volle Maan is ook een prachtig moment om het besluit te nemen om meer te gaan bewegen en gezonder te gaan eten. Een gezond ontbijt, lekker bewegen, je tijd efficiënter indelen, een gezonde dagroutine, voor je het weet ben je weer helemaal in balans.

TWEELINGEN

De Volle Maan van 28 maart 2021 valt in jouw Huis van Zelfexpressie, Liefde en Romantiek. 

Deze Volle Maan belooft onvergetelijke en liefdevolle momenten van creatieve, recreatieve en sportieve evenementen. In de komende twee weken krijg je door de liefde meer zelfinzicht en in een vaste relatie komt meer dynamiek. Nieuwe relaties brengen je in contact met je innerlijke ziel, je innerlijk kind, en helpen je in contact komen met wie je bent. Hoe het zich ook ontwikkelt, het zijn vrienden voor het leven!

Spontaniteit is daarbij het toverwoord. Geen afwachtende houding aannemen, maar ervoor gaan, op zoek naar liefde, passie en plezier.  Laat je meevoeren op de golven van creatie en levensenergie! 

KREEFT

De Volle Maan van 28 maart 2021 valt in jouw Huis van Familie en Huis en is de kosmische poort naar een verandering in je woonsituatie, zoals een verhuizing of verbouwing. De Volle Maan brengt dus iets nieuws op het thuisfront, dus een nieuw avontuur! Misschien wel een verhuizing naar een andere woonplaats en dat kan te maken hebben met je carrière. 

Het is mogelijk dat je tijdens je drukke carrière ook bezig bent met verbouwen, nieuwe styling van je huis of je stelt deze plannen even uit tot latere periode. Betrek gezinsleden bij je besluit, want er gaat niets boven rust en huiselijke harmonie thuis om gelukkig en succesvol te zijn.

In ieder geval komen een aantal veranderingen op en rond het huis. Het kan ook zijn dat de muren op je afkomen en je meer behoefte hebt aan persoonlijke ruimte.

LEEUW

De Volle Maan van 28 maart 2021 valt in jouw Huis van Communicatie, Verbindingen, Onderwijs korte reizen, broers en zussen, naaste familie, kennissen en buren. Deze Volle Maan brengt een bijzonder bericht dat jouw aandacht vraagt. Die boodschap krijg je door te luisteren, eerlijk naar jezelf te luisteren. Het gaat over iets wat moet worden afgesloten, mogelijk iets over jezelf, iets wat om voltooiing en balans vraagt. Meningsverschillen zijn ook anders op te lossen, met begrip komen we al een heel eind. Nieuwe ideeën zijn voor straks, nu eerst iets afronden.

MAAGD

De Volle Maan van 28 maart 2021 valt in jouw Huis van Financiën. 

In de komende twee weken komt er meer geld binnen door een andere baan, tegemoetkoming, uitkering, meer omzet. Financieel gezien komt iets tot voltooiing en worden financiële projecten afgewerkt. Geen goed moment om nieuwe investeringen te doen, maar om openstaande facturen te betalen voordat je met een nieuw project gaat beginnen. 

In ieder geval komt Maagd in het reine met het gevoel van eigenwaarde. Een gevoel van trots.

Als je iets bezit wat je niet wil of wat je wil niet kan krijgen, dan zal de Volle Maan dingen rechtzetten. Iets loslaten kan emotioneel zijn, dus maak onderscheid tussen wat echt nodig is en wat je kunt missen.

WEEGSCHAAL

De Volle Maan van 28 maart 2021 valt in jouw Huis van Persoonlijkheid en is de voorbode van een nieuwe cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven. Het geeft jouw persoonlijkheid een geweldige boost. Je sterke wilskracht, creativiteit en de motivatie maakt april 2021 de meest productieve maand van het jaar. De tijd is rijp en de druk is groot om persoonlijke projecten af ​​te ronden. Daarbij gaat het niet zozeer over wat je aan de wereld laat zien, maar om jouw specifieke persoonlijke inbreng.

De focus ligt op jezelf, maar ook op het leggen van de verbinding met anderen.

SCHORPIOEN

De Volle Maan van 28 maart 2021 valt in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten. 

Met deze Volle Maan kun je contact maken met je innerlijke zelf, met je ziel. In afzondering vindt je de schitterende volheid om innerlijke pijn te genezen, dus zoek de rust in retraite of een plaats van spirituele rust om de inzichten te krijgen die je nodig hebt. Rust en ontspanning zijn nodig om in balans te komen en te blijven. Massages zijn heilzaam om contact met jezelf te krijgen. Ook de weg van meditatie brengt de verbinding met jezelf, maar ook op het leggen van de verbinding met anderen. Luister naar wat er gezegd wordt en luister naar je innerlijke stem, jouw ziel. Er gebeurt veel om je heen, maar je hebt zelf ook veel invloed op alles wat er om je heen gebeurt.

BOOGSCHUTTER

De Volle Maan van 28 maart 2021 valt in jouw Huis van Vriendschappen en Sociale Betrokkenheid. De Volle Maan is als een schijnwerper en in haar licht zie je alles, wat je wel en niet wil (in)zien. Welke vrienden of sociale contacten zijn ondersteunend, wie doet aardig tegen je, maar heeft bijbedoelingen?

Ben jij de vriend of vriendin die er voor iemand is als het erop aankomt?

De Volle Maan laat een voltooiing zien, dus een vriendschap kan tot een einde komen of er komt een situatie waarin je op je voelt wat ware vriendschap of betrokkenheid is.

Eerlijk zijn naar jezelf, eerlijk zijn naar anderen. De waarheid is niet altijd even leuk, maar is wel nodig.

STEENBOK

De Volle Maan van 28 maart 2021 valt in jouw Huis van Carrière. Dit is de opmaat naar een periode waarin er dingen gaan veranderen in je carrière of je houding ten aanzien van je werk gaat veranderen. Een project komt tot ontwikkeling. Je weet nu waar je aan toe bent! 

Misschien heb je door Mercurius vierkant Mars een rusteloos gevoel alsof er niet veel gebeurt en blijven resultaten uit, maar het tegendeel is waar. 

Een mooi moment om carrièreplannen in werking te stellen waar je al een tijdje mee rondloopt. Het gaat nu vooral om gezamenlijke verantwoordelijkheden. Steenbok staat niet vooraan in de rij om besluitvormende taken te delen, maar samenwerking is nu het toverwoord. 

WATERMAN

De Volle Maan van 28 maart 2021 valt in jouw Huis van Hoger Bewustzijn, Spiritualiteit, Reizen en Levensfilosofie. 

Deze Volle maan is een game changer voor jou, Waterman. Je bent bijna aan de top van de berg en je kunt je hele wereld overzien. Je overziet je leven, wat het je heeft gebracht. Puzzelstukjes vallen in elkaar, er komen dingen tot een einde zoals een juridisch conflict. Met het oog op je carrière ben je bezig met het verbreden van je horizon, een studie, een bedrijfsgerichte cursus of omscholingscursus. De Volle Maan is als een schijnwerper die jou laat zien wat wel of niet waar is en wie of wat je wel of niet moet vertrouwen. Wees terughoudend met een beslissing als je twijfelt over een beslissing, vooral over reizen, juridische zaken of sociale media, denk eerst twee keer na, het gaat namelijk om details. Door Mercurius vierkant Mars kun je meer verlangen dan er is. 

VISSEN

De Volle Maan van 28 maart 2021 valt in jouw Huis van Gedeelde Financiën, dood en wedergeboorte. Onder het licht van de Volle Maan komt geld vrij door een krediet, hypotheek of vanuit een verzekering, belasting, alimentatie, aflossing of lening, nalatenschap of loonsverhoging. Het aangaan van financiële partnerschappen en financiële overeenkomsten worden door de Volle Maan begunstigd. Vissen is in staat om aan financiële verplichtingen te voldoen en er komt ruimte voor herstructurering van je uitgaven, fiscaal advies en financiële onderhandelingen. Een mooi moment voor het oplossen van oud financieel zeer, maar ook wat je emotioneel dwars zit. Door de invloed van de Volle Maan verlang je naar een diepere emotionele verbinding en emotionele stabiliteit. Je verwachtingen zijn misschien te hoog en dat kan leiden tot wrijving. De sleutel tot de oplossing is een wederzijdse slok water bij de wijn. De ultieme relatie bestaat niet, dus laat die illusie los. Wees niet te kritisch, niemand is perfect en jij ook niet!

error: Content is protected !!