Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.
Afbeelding Nieuwe Maan In Schorpioen

De Nieuwe Maan in Schorpioen van 15 november 2020

De Nieuwe Maan in Schorpioen van 15 november 2020

Met Nieuwe Maan is de Maan vanaf de Aarde niet te zien.
Iedere Nieuwe Maan is een moment van ontwaken, van een nieuw begin.

Deze Nieuwe Maan valt in mystieke periode tussen Samhain en Yule, de duistere periode van afbraak, vallende bladeren, van zuivering en verstilling.
De Herfst.

De Nieuwe Maan van 15 november 2020 valt op 23º18 in de mysterieuze wateren van Schorpioen. 
Het hartstochtelijke waterteken Schorpioen is verbonden met transformatie,
de dood en hergeboorte, de ziel, levensenergie, geld, macht, seksualiteit en healing.

Deze intense Nieuwe Maan in Schorpioen is met een gunstig aspect verbonden met de derde en laatste conjunctie van Jupiter en Pluto in Steenbok dit jaar.

Met de kracht en invloed van deze conjunctie kan het volledige potentieel van geluk, geweldige prestaties en zakelijk succes volledig worden benut!

De onbegrensde materiële en spirituele groei van Jupiter, gecombineerd met de haast dwangmatige motivatie en gedrevenheid van Pluto, de Heerser van Schorpioen, maakt dit een geweldige Nieuwe Maan om met nieuwe projecten te starten in de zakenwereld, met financiën, reizen of met een nieuwe relatie.
Het verleden achterlaten, al het negatieve loslaten. Net als de verkleurde bladeren van de bomen vallen, loslaten.
Door het loslaten ontstaat weer ruimte voor nieuwe knopjes, een hernieuwd gevoel van doel en perspectief op het leven. Een hergeboorte.

De conjunctie van Jupiter en Pluto in het kardinale teken Steenbok is echter ook een enorme drive, een nu-of-nooit aspect van hebzucht, egoïsme en meedogenloosheid.

De Nieuwe Maan conjunct Jupiter en Pluto wordt vergezeld door twee vaste Sterren, de heldere ster Agena en de minder gunstige ster Unuklahai.
De Vaste Ster Agena heeft inspirerende en verfijnde overeenkomsten met Venus en Jupiter, terwijl Unuklahai harde, nietsontziende overeenkomsten heeft met Mars en Saturnus, waardoor de weg naar succes kan worden versperd door hebzucht, egoïsme en immoraliteit.

In deze wereld leidt het kwade vaak tot succes, maar succes is dan maar schijn en is van tijdelijke aard.

Deze Nieuwe Maan kan leiden tot strijd, maar kan ook de weg zijn tot zuivering en het vertrouwen dat het goede uiteindelijk zal winnen van het kwaad.

Alleen morele en ethische doelen hebben kans op blijvend succes en evolutie van de ziel.

Laat je inspireren, maak de juiste keuze om als een feniks uit de as te herrijzen!

Blessed New Moon!

error: Content is protected !!