Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Nieuwe Maan in Leeuw van 8 augustus 2021

De Nieuwe Maan in Leeuw van 8 augustus 2021

De Nieuwe Maan is een magisch steeds terugkerend moment wanneer het Licht van Moeder Maan niet waarneembaar is aan de hemel.

De samensmelting van de Zon en de Maan vertegenwoordigt het einde van een cyclus en het begin van een nieuwe cyclus van 28 dagen.
Het is de voedingsbodem van alles wat nodig is voor de groei van de volgende cyclus, de fase van de Volle Maan.  Nieuwe Maan in Leeuw

Deze Nieuwe Maan op de achtste van de achtste maand valt op 16º14 in het bruisende Leeuw en staat dicht bij Sirius, onze spirituele Zon en de koninklijke vaste ster Regulus, het Hart van de Leeuw. Deze bijzondere Nieuwe Maan valt samen met de opening van de Leeuwenpoort en deze energie verbindt ons met onze ziel en ons hogere Zelf. 

Er hangt iets in de lucht, van een op handen zijnde verandering.

Het voelt spannend, maar het maakt ook rusteloos en prikkelbaar. 

Deze sterke Leeuw-energie kan leiden tot eigenzinnigheid, aandachttrekkerij en arrogantie.

Het uitdagende spanningsveld tussen de Nieuwe Maan met Uranus in Stier, belast met de saturnale vaste Ster Menkar, brengt plotselinge verandering, instabiliteit, verlies, opstand en chaos met zich mee. 

Geluk hebben is niet vanzelfsprekend, maar ondanks deze tegenwerking kan met deze bijzondere Nieuwe Maan in Leeuw een nieuwe fase ontstaan om een nieuw project te starten of oude gewoonten, gedragingen en overtuigingen achter je te laten om vooruitgang te boeken.

De invloed van de Nieuwe Maan van 8 augustus 2021 duurt vier weken tot de Nieuwe Maan in Maagd van 6 september 2021. De beste tijd om een besluit te nemen of veranderingen aan te brengen is tijdens de fase van de Wassende Maan en dat is van van 8 augustus tot de Volle Maan in Waterman van 22 augustus 2021.

Met de Volle Maan in Leeuw van 16 februari 2022 zie je de resultaten van intenties met deze Nieuwe Maan. 

Invloed van deze Nieuwe Maan op alle dierenriemtekens (Zon of ascendant):

RAM 

Deze Nieuwe Maan in Leeuw valt voor Ram in het Huis van Liefde, Passie, Creativiteit en Zelfexpressie. Deze Nieuwe Maan inspireert en daagt je uit om jouw creatieve fantasieën te beleven! Een nieuwe romance, leuke activiteiten met kinderen, gezinsuitbreiding of contact maken met je eigen innerlijk kind is allemaal mogelijk. Een nieuwe start voor oprechte, speelse en sprankelende passies, talenten, hobby’s, spannende ontmoetingen, liefde, alles waar je van houdt, wat je hart naar verlangt. De retrograde Jupiter en Saturnus in het tegenovergestelde teken Waterman in het elfde Huis laten zien dat het niet alleen om jou gaat, maar sporen Ram aan om naar buiten te treden, om deel uit te maken van een netwerk met gezamenlijke interesses.

Pas wel op je bestedingspatroon, want de Zon staat wel vierkant Uranus in jouw Huis van Financiën….!

STIER 

Met de Nieuwe Maan in Leeuw in het Huis van Familie, Huis, Oorsprong en Veiligheid ontwaakt een drang om je ware zelf te vinden. Stier wil veranderingen, in zichzelf, gezinsleven, huiselijke aangelegenheden en de woonsituatie. Je emotionele fundament! Naast het herstellen van familiebanden komen ook veranderingen van woonlocatie en woonsituatie zoals efficiënte nieuwe technologieën en toepassingen in duurzame energie. Ook stimuleert deze Nieuwe Maan om op zoek te gaan naar je oorsprong, land en afkomst, je voorouders, je opvoeding, veiligheid verbondenheid en geborgenheid. Waar en bij wie voel jij je veilig? Met de Nieuwe Maan en Mercurius in Leeuw ben je bezig met je huis zoals een nieuw interieur of verhuizing.

De retrograde Jupiter en Saturnus in het tegenovergestelde teken Waterman laat zien dat een balans moet worden gevonden tussen privé-leven en carrière. De Zon vierkant Uranus in Stier laat zien dat je het liever bij het oude wil laten en bij voorkeur je eigen weg wil gaan, maar niets blijft hetzelfde. Met de Volle Maan in Leeuw van 16 februari 2022 ziet Stier de resultaten van veranderingen. 

TWEELINGEN 

De Nieuwe Maan in Leeuw in het Huis van Communicatie en Uitwisseling maakt Tweelingen enthousiast en geïnspireerd om te ontdekken en te ervaren. Tweelingen wil zich met flair laten horen van zich laten horen, maar het belangrijkste is dat je anderen ook de kans geeft om naar je te luisteren naar wat je te zeggen hebt. Met jouw planeet Mercurius in Leeuw ben je precies op de juiste plek op de juiste tijd om duidelijkheid te krijgen in de buurt waar je woont.

De Nieuwe Maan nodigt ook uit tot korte reisjes, stedentrips, om te winkelen of om broers en zussen en naaste familieleden, vrienden of kennissen te bezoeken. 

De retrograde Jupiter en Saturnus in het tegenovergestelde teken Waterman verdiept je zoektocht om het leven vanuit een nieuw perspectief te zien door plannen te maken om te gaan studeren, boeken te lezen of te gaan reizen.

Met de Volle Maan in Leeuw van 16 februari 2022 ziet Tweelingen wat er allemaal in de nabije omgeving veranderd is.

KREEFT

Met de Nieuwe Maan in het Huis van Financiën, Fiscale Zaken, geld, waardebepaling en persoonlijk bezit is Kreeft gefocust en trots op het feit dat alle verdiensten ook eigen verdienste is.

Je mag trots zijn op wat je hebt zowel materieel als immaterieel.

Financiële onduidelijkheden worden opgehelderd en Kreeft krijgt alle informatie die nodig is om goede financiële beslissingen te nemen. De retrograde Jupiter en Saturnus staan in het tegenovergestelde achtste Huis van Gedeelde Bronnen om je eraan ter herinneren dat geld niet uit de lucht komt vallen. Jouw kapitaal en mate van winst hangt af van de medewerking van derden, zoals klanten, vrienden, compagnons, collega’s, fusies, instanties of formele verbintenissen. 

De Zon vierkant Uranus in Stier kan opschudding veroorzaken met betrekking tot leningen, schulden en persoonlijke verplichtingen aan derden.

LEEUW

Jouw persoonlijke en universele zonnecyclus zijn in hun groeiende fase.

De kleurrijke Nieuwe Maan in Leeuw zet de toon voor de komende twaalf maanden, jouw nieuwe persoonlijke jaar, een speciaal nieuw begin! De Nieuwe Maan in jouw zonnige teken Leeuw wekt je individualiteit, charisma en dapperheid, zelfvertrouwen en genereuze aard.

De Nieuwe Maan in Leeuw staat in het eerste Huis, in het teken van jouw persoonlijke wensen, behoefte en het fysieke lichaam, dus het gaat om een nieuwe start, een nieuwe look of een creatief project! Omarm je intenties en hou deze vast. 

De Zon vierkant Uranus in Sier kan echter de oorzaak zijn dat jouw publieke imago, carrière of reputatie is geschaad. Blijf jezelf en stem je af op je doelen en ambities.

Met de retrograde Jupiter en Saturnus in Waterman is het thema samenwerking, saamhorigheid en sociaal bewustzijn heel actueel, zolang je ruimte voor jezelf en je eigen behoefte kunt creëren. 

MAAGD

De Nieuwe Maan in Leeuw in het Huis van Kosmische Bewustzijn maakt Maagd gevoelig voor stemmingen en trends in de wereld om zich heen. Deze Nieuwe Maan in Leeuw is de kosmische aanwijzer om veranderingen door te voeren en nieuwe uitdagingen met moed te omarmen.

Deze Nieuwe Maan stimuleert Maagd om de diepte in te gaan om op zoek te gaan naar zichzelf zoals in retraite gaan. Omarm transformatie en loutering, trek je in stille overgave terug van de wereld om te zorgen voor je innerlijk welzijn. 

Rust en ontspanning heb je nodig om jezelf op te laden en geest en lichaam weer in balans te brengen. Er zijn misschien onderwerpen die lang verborgen en vermeden zijn en die om een oplossing vragen. Een prachtige gelegenheid om je over te geven aan een onbaatzuchtige zaak of liefdadigheidsproject, een ander bijstaan of een droom beleven.

De retrograde Jupiter en Saturnus in het tegenovergestelde zesde Huis houden je bij de les zodat je goed voor jezelf zorgt! Het gaat om jouw gezondheid en welzijn!

WEEGSCHAAL

Deze Nieuwe Maan in Leeuw in het Huis van Sociale Processen brengt hoop en nieuwe vriendschappen. Weegschaal krijgt de kans om het sociale netwerk te verbreden. Nieuwe manieren van samenwerking om iets geweldigs te creëren, zowel online als in fysieke vorm.

Ook komen er geweldige kansen om vrienden of zakelijke contacten te overtuigen van je plannen of ze enthousiast te maken om te participeren in een bijzonder project, in muziek of sport of iets wat een gevoel van verbondenheid geeft. Deze ideeën gaan zich in het komende halfjaar ontwikkelen. De Zon vierkant Uranus in Stier kan voor verstoring leiden in je sociale verplichtingen.

De retrograde Jupiter en Saturnus in Waterman herinneren Weegschaal aan het feit dat er meer in het leven is dan alleen verplichtingen, Je hebt ook nog een privé-leven! Je bent niet alleen verantwoordelijk voor het geluk van anderen, maar des te meer voor je eigen geluk!

SCHORPIOEN

De Nieuwe Maan in het genereuze Leeuw in jouw Huis van Carrière laat nieuwe professionele kansen zien. Een ambitieuze tijd voor een boost in je carrière.

De beste tijd om de maatschappelijke ladder te beklimmen en de wereld te laten zien waar je toe in staat bent.

Het stimuleert Schorpioen om zich te richten op een nieuwe uitdaging, een ongelooflijke carrièremove of om andere maatschappelijke veranderingen door te voeren. Blijf overeind en blijf vertrouwen, ook al krijg je te maken met tegenwind en tegenwerking.

De Zon vierkant Uranus in Stier duidt op tegenwerking door autoriteiten en hooggeplaatsten.

De retrograde Jupiter en Saturnus in Waterman herinneren je aan het feit dat een harmonieuze thuissituatie de belangrijkste pijler is onder een succesvolle carrière.

In het komende halfjaar krijgt Schorpioen met deze Leeuw-energie de kans om het roer om te gooien. 

BOOGSCHUTTER

De Nieuwe Maan in het Vuurteken Leeuw in het Huis van Studie, Hoger Bewustzijn, Cultuur, Reizen, en Verbindingen stimuleert Boogschutter om nieuwe zinvolle wegen te verkennen door te gaan reizen of te gaan studeren, een website te lanceren, te gaan brainstormen, een boek uit te geven over dingen die vernieuwend en toekomstgericht zijn, dingen die tot de verbeelding spreken. Stel je open voor ervaringen en ontmoetingen op je reizen en vindt de antwoorden die je zoekt. Volg het gouden pad van waarheid die voor je ligt en die jou leid naar je ware filosofie, het geloof of de studierichting die bij jou past.

De Zon vierkant Uranus in Stier kan de oorzaak zijn dat jouw dagelijkse leven is verstoord, zoals een andere dagroutine, werk of dieet. Al die veranderingen dragen wel bij aan dat nieuwe begin.

De retrograde Jupiter en Saturnus in Waterman herinneren je eraan dat je wel moet luisteren naar de mensen om je heen.

STEENBOK

Met de Nieuwe Maan in Leeuw in het Huis van Gedeelde Bronnen kunnen aantrekkelijk financiële opties ontstaan. Het achtste Huis gaat over alles wat je met anderen samenbrengt, zoals een gezamenlijk inkomen, fiscale aangelegenheden, erfenissen en pensioenen. 

De Nieuwe Maan spoort je samen met Mercurius aan om de balans op te maken van de financiële verplichtingen. Het samenvoegen van activa of een gezamenlijk financieel project biedt je misschien de kans om met een schone lei te beginnen, een huwelijk te sluiten of een spaarrekening te openen. Het gaat in het Huis van de Ziel ook over een gevoel van intimiteit, van verbondenheid en het vastleggen van beloftes.

De Zon vierkant Uranus in Stier laat echter zien dat romantische verwikkelingen een serieuze overeenkomst of toezegging onderbroeken of vertragen.

Zorg dat je omringd bent door personen die jou zekerheid zullen bieden en waar jij je financieel, emotioneel en spiritueel voor kunt inzetten.

De retrograde Saturnus en Jupiter in Waterman in jouw Huis van Financiën brengen belangrijke lessen over eigen middelen, waarde en eigenwaarde. Niet altijd heb je de inbreng en bijdrage van een ander nodig om je eigen vermogen en zekerheden te ontwikkelen.

WATERMAN

Met de Nieuwe Maan in Leeuw in het Huis van Relaties is dit het perfecte moment voor een nieuwe stap in de vaste relatie of met een nieuwe relatie te beginnen.

De retrograde Saturnus en Jupiter in Waterman maken je bewust van je eigen grenzen.

De Zon is vierkant Uranus in Stier en dat kan tot een verstoring leiden in je privéleven, gezinsleven of huis, je gevoel van veiligheid en woonplaats.

Waterman voelt de druk van meer werk of meer verantwoordelijkheden en is daarom “minder toegankelijk”. Natuurlijk gaat jouw werk voor en zijn jouw belangen belangrijk, maar je hebt nu eenmaal ook anderen nodig in je leven, zowel privé als zakelijk.  

Een nieuwe zakelijke samenwerking, de strijdbijl begraven met een tegenstander, zakelijk of privé, behoort tot de mogelijkheden. Geheel in de spontane stijl van Leeuw wordt Waterman uitgedaagd om nieuwe verbindingen tot stand te brengen.

VISSEN

Met de Nieuwe Maan in Leeuw in het Huis van Gezondheid en Werk gaat Vissen het besluit nemen om verbeteringen door te voeren in de werkomgeving en met collegiale interactie.

Het gaat om nieuwe technologieën, teamwork en nieuwe ideeën op het gebied van welzijn en milieu. De Nieuwe Maan in Leeuw brengt een nieuwe dagelijkse routine om op het goede spoor te blijven. Zie het als een zuiveringsproces, dus minder stress of minder onverschillig zijn over jezelf.

De retrograde Jupiter en Saturnus in Waterman in het Huis van Kosmische Bewustzijn bereiden jou op deze innerlijke reis van zelfontwikkeling. De Zon vierkant Uranus in Stier kan op een verstoring duiden in contacten, denkprocessen, buren en je directe woonomgeving. Breng verbeteringen aan in jouw lifestyle om beter en efficiënter te werken en het jezelf gemakkelijk te maken door taken te delegeren. Het zijn de kleine dingen die het doen! Maak contact met mensen die jou gelukkig maken en jou beter doen voelen, mensen die jou een boost geven!

error: Content is protected !!