1april

Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Nieuwe Maan in Ram van 1 april 2022

De Nieuwe Maan in Ram van 1 april 2022

De Nieuwe Maan is een maandelijks terugkerend magisch moment wanneer het Licht van de Maan niet waarneembaar is aan de hemel. 
Met dit magische terugtrekken van de Maan neemt de kracht van het onbewuste toe. 
Het is de voedingsbodem van alles wat nodig is voor de groei van de volgende cyclus, de fase van de Volle Maan.
De Nieuwe Maan op 11º31 in het vurige Ram van 1 april 2022 is de eerste Nieuwe Maan na de Lente-Equinox en markeert het begin van een nieuwe jaarcyclus.
Ram is het eerste teken van de dierenriem en draagt de kracht van inwijding, van geboorte, de initiërende vonk, de kracht van de Lente en het Licht dat de duisternis van de Winter overwint.
De Nieuwe Maan symboliseert de altijd aanwezige zuivere kiemkracht en groeikracht van de natuur.
Een bijzonder krachtig moment!

Deze Nieuwe Maan Ram op 1 april 2022 vormt een conjunctie met Mercurius en asteroïde Cheiron. Het spirituele thema van deze Nieuwe Maan is het genezen van oude zielenpijn deze pijn bespreekbaar te maken.

De Nieuwe Maan brengt pijnlijke fysieke en emotionele herinneringen en ervaringen naar boven. Je eigen pijn door ziekte, ongeval of verlies, verdriet, angst, afwijzing, vervreemding of slachtofferschap of wellicht spijt van pijn die anderen is aangedaan.
Deze Nieuwe Maan maakt veel los en raakt ons diep, zo kan boosheid, agressief gedrag en projectie de kop opsteken.
Deze Nieuwe Maan dringt aan om persoonlijke en relationele pijn te bespreken om tot een oplossing te komen.
Woorden en gedachten kunnen een helende werking hebben, soms kan genezing plaatsvinden door alleen maar te luisteren.

De nabijheid van de saturnale Vaste Ster Dheneb duidt echter ook op terughoudendheid zoals angst jezelf te uiten en de pijn binnen te houden, maar juist die remmende werking zal dan leiden tot mentale weerbaarheid, empathie, begrip en grote veerkracht.

De spirituele betekenis deze Nieuwe Maan is kort gezegd: koestering en genezing van oude pijn.

De invloed van de Nieuwe Maan in Ram van 1 april 2022 duurt vier weken tot de gedeeltelijke Zonsverduistering van 30 april 2022.
De beste tijd om pijnlijke dingen aan te kaarten is tijdens de Wassende Maanfase, van 1 april 2022 tot de Volle Maan in Weegschaal van 16 april 2022.

De invloed op de dierenriemtekens (ascendant of Zonneteken)

RAM
Jouw persoonlijke en universele zonnecyclus zijn in hun groeiende fase.
De Nieuwe Maan in Ram zet de toon voor de komende twaalf maanden, jouw nieuwe persoonlijke jaar.
De Nieuwe Maan in Ram staat in het eerste Huis, jouw persoonlijke wensen en behoeften en het fysieke lichaam, een nieuw persoonlijk begin.
Deze Nieuwe Maan geeft Ram de drive en de inspiratie om met vertrouwen het leven te omarmen en met nieuwe start te maken, maar eerst moet je schoon schip maken, emotioneel fysiek en mentaal.
Met de Volle Maan in Ram 9 oktober 2022 ziet Ram wat de weg van vergeving heeft gebracht.
STIER
De Nieuwe Maan in Ram van 1 april 2022 is de kosmische richtingaanwijzer om veranderingen door te voeren en nieuwe uitdagingen met moed te omarmen.
De Nieuwe Maan in Ram in het Huis van het Kosmisch Bewustzijn stimuleert Stier om de diepte in te gaan om op zoek te gaan naar zichzelf. Het is mogelijk dat je in deze periode van innerlijke reflectie spijt hebt van iets uit het verleden, iets wat je verloren hebt. Om iets nieuws in je leven te creëren moet je toch dat oude stukje verwerken en dat is precies de boodschap van deze Nieuwe Maan in Ram. Alles wat je tot nu toe hebt vermeden, komt vrij met deze helende Nieuwe Maan.
TWEELINGEN
Deze Nieuwe Maan in Ram in het Huis van Sociale Processen brengt hoop en nieuwe vriendschappen. In bestaande vriendschappen kan er oud zeer zijn, dat de weg naar vergeving verspert. Het is tijd om die pijn bespreekbaar te maken, want de Nieuwe Maan in Ram wil door en niet afwachten, dus dit is het beste moment om oud zeer uit te praten voordat je een nieuwe weg inslaat. Sta er niet van te kijken dat dingen totaal zijn veranderd met de Volle Maan in Ram van 9 oktober 2022.
KREEFT
De Nieuwe Maan in Ram in jouw Huis van Carrière laat nieuwe professionele kansen zien en stimuleert Kreeft om zich te richten op een ongelooflijke carrièremove of om andere maatschappelijke veranderingen door te voeren. Toch zit je iets dwars en dan is het goed om emotioneel eerst schoon schip te maken voordat je een nieuwe move maakt. Blijf overeind en blijf vertrouwen, ook al krijg je te maken met tegenwind en vertraging.
In het komende halfjaar krijgt Kreeft met deze Ram-energie de kans om het roer om te gooien en met de Volle Maan in Ram van 9 oktober 2022 ziet Kreeft wat er allemaal veranderd is.
LEEUW
Met de Nieuwe Maan in Ram in het Huis van Studie, Cultuur, Reizen en verbindingen wordt Leeuw gestimuleerd om nieuwe wegen te verkennen door te gaan reizen of te gaan studeren, een website te lanceren of een boek uit te geven over dingen die nieuw en toekomstgericht zijn en vooral tot de verbeelding spreken. Om jezelf helemaal vrij te voelen voor deze nieuwe reis, vraagt deze Nieuwe Maan je om eerst schoon schip te maken met eventuele oude pijn dat misschien in de weg staat om je weg te vervolgen.
Met de Volle Maan in Ram van 9 oktober 2022 ziet Leeuw dan de resultaten van al die geweldige plannen.
MAAGD
De Nieuwe Maan in Ram valt voor Maagd in het Huis van Gedeelde Bronnen, Zielsprocessen en Intimiteit. De transformerende energie van de Nieuwe Maan vraagt zowel financieel als emotioneel om de balans op te maken. Wat is werkelijk belangrijk voor je? Er is misschien sprake van onverwerkte pijn over diepste verlangens, intimiteit, passie en sensualiteit.
Je moet keuzes maken over wat je echt wilt, zelfs als dit betekent dat je afscheid moet nemen van iets of iemand. Ook al moet je iets loslaten, wat je ervoor terugkrijgt is zoveel meer dan je nu denkt te bezitten.

WEEGSCHAAL
Deze Nieuwe Maan in Ram valt voor Weegschaal in het 7e Huis van Relaties.
Vanaf dit moment en in de komende maanden ontstaat er een nieuwe relatiedynamiek of het nu gaat om je geliefde, zakenpartner, tegenstander of nieuwe liefde!
Maar voordat een nieuwe stap in de vaste relatie wordt gezet of voordat je met een nieuwe relatie kan beginnen, moet er eerst schoon schip worden gemaakt. Nieuwe verbindingen tot stand brengen kan alleen als oud zeer is opgelost. Met de Volle Maan in Ram van 9 oktober 2022 ziet Weegschaal de resultaten!
SCHORPIOEN
Deze Nieuwe Maan in Maagd valt voor Schorpioen in het 6e Huis van Dagelijkse Dingen, Werk en Gezondheid. Deze Nieuwe Maan vraagt om een frisse start, balans en een gezonde lifestyle en betere arbeidsvoorwaarden. Misschien heb je de lat te hoog gelegd, heb je het gevoel dat je het tempo niet kunt bijhouden of zijn er situaties op je werk of dagelijks leven die jou tegenhouden?
Er kunnen zich nieuwe kansen voldoen die gevoelsmatig beter aansluiten bij jouw leven en verlangens, maar dan moet er wel eerst schoon schip worden gemaakt.
De Volle Maan in Ram van 9 oktober 2022 laat het resultaat zien van al deze besluiten.

BOOGSCHUTTER
Deze Nieuwe Maan in Ram valt voor Boogschutter in het 5e Huis van Zelfexpressie, Liefde en Creativiteit. Het gaat met deze Nieuwe Maan om jouw creatieve zelf en jouw creatieve reis en het herontdekken van de ware betekenis van plezier en geluk.
Met deze Nieuwe Maan geef je toe aan je gevoel, is een nieuwe romance mogelijk en ziet een creatief project het levenslicht. Kinderen gaan een prominente rol innemen, zoals veel met kinderen ondernemen, spelen en creatief bezig zijn. Ook jouw innerlijke kind wil naar buiten treden. Om het nieuwe geluk te vinden moet je wel eerst oude pijn opruimen, dus werk daar aan!

STEENBOK
Deze Nieuwe Maan in Ram valt voor Steenbok in het 4e Huis van Familie en Huis.
Wat betekent voor jou in letterlijke en figuurlijke zin “thuiskomen”?, wat betekent ”familie” voor jou? Wie beschouw je als” familie”? Familie is een integraal onderdeel om je bestemming te vinden in dit leven. Het huis waar je woont komt overeen met de mate van stabiliteit in jezelf.
Niet altijd is een huis een “thuis” en er kan sprake zijn van spanningen doordat onze persoonlijke ruimte en vrijheid steeds verder wordt ingeperkt. Deze Nieuwe Maan brengt je terug naar de basis om terug te keren naar je roots om het contact met familie te herstellen.

WATERMAN
Deze Nieuwe Maan in Ram valt voor Waterman in het 3e Huis van Communicatie en Onderwijs.
Deze Nieuwe Maan daagt je uit om contact te maken met alles wat je geest prikkelt. Nieuwe dingen leren, lezen, gesprekken voeren, echt te luisteren, begrijpen en aanvoelen. Kies je woorden zorgvuldig, want wat je zegt is essentieel. Het gaat ook om duidelijk te communiceren en je gevoelens te uiten, want dat is de beste manier om te ventileren wat je dwarszit.
Met de Volle Maan in Ram van 9 oktober 2022 ziet Waterman wat er allemaal in de nabije omgeving veranderd is.

VISSEN
Met de Nieuwe Maan in Ram in het Huis van Financiën worden financiële onduidelijkheden opgehelderd. Vissen krijgt informatie die nodig is om weloverwogen financiële beslissingen te nemen zoals waar geld moet worden geïnvesteerd en waar prioriteiten moeten worden gesteld. Een Nieuwe Maan om financiële doelen voor de toekomst te stellen, maar ook een Nieuwe Maan om te waarderen wat je al hebt. Toch stel deze Nieuwe Maan jou de vraag: Kun je met een verzwaard hart echt genieten van wat je hebt? Tijd om los te laten wat je niet meer nodig hebt.

error: Content is protected !!