Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.
Volle Maan In Maagd 18 03 2022

De Volle Maan in Maagd van 18 maart 2022

De Volle Maan in Maagd van 18 maart 2022

De Volle Maan, het magische moment wanneer Zon en Maan precies tegenover elkaar staan is een moment van voltooiing en bewustwording van lichamelijke, mentale en emotionele blokkades. 

Een speciaal moment van bewustwording, voltooiing en vervulling. Het is de cumulatie van een cyclus die begon met de Nieuwe Maan in Maagd van 7 september 2021.
Dus alles wat vorig jaar aan het einde van de zomer van 2021 is gezaaid, mag nu worden geoogst, krijgt een vervolg of je ziet de resultaten van iets wat toen gestart is.
Kosmische oogsttijd!

Deze Volle Worm Maan op 27º40 van 18 maart 2022 is de laatste Volle Maan voor de Lente-equinox voor het noordelijk halfrond op 21 maart 2022.

De Volle Maan symboliseert de tegengestelde krachten of polariteiten in het leven en deze Volle Maan in Maagd staat tegenover de Zon, Jupiter en Mercurius in Vissen.
Op de as Maagd/Vissen gaat het om fysieke en mentale gezondheid, logica en intuïtie, acceptatie en vergeving.

Deze aardse Volle Maan in Maagd vraagt je kritisch te kijken naar wat er werkelijk toe doet, wat echt bijdraagt aan je leven en wat je ontgroeid bent en overbodig is geworden.

Deze Volle Maan kan ons confronteren met een vorm van (bewustzijns)crisis dat tot symbolische “verlichting” kan leiden in ons leven.

Met de mooie verbinding van de Volle Maan met Pluto in Steenbok kom je in contact met diepere gevoelens die je nooit eerder hebt durven toelaten en is het juiste moment om de relatie met jezelf herstellen of verbeteren. Het leven leefbaar te maken en niet worden geleefd.

Met deze verbinding krijgen we de controle weer over ons leven, het sterkt je en moedigt aan.
Door deze Volle Maan kun je stappen ondernemen om positieve veranderingen door te voeren.
Structuur aanbrengen in je leven. Het leven leefbaar maken en niet geleefd worden.
Leg de lat niet te hoog voor jezelf en voor anderen.

De komende twee weken gaan we ontdekken wat dit voor ons betekent.
Deze Volle Maan heeft een sterke uitwerking op iedereen met persoonlijke planeten en/of Lichten van 24º tot 30º graden In de Beweeglijke tekens (Tweelingen, Maagd, Boogschutter en Vissen) en van 0º tot 2º in de Kardinale tekens (Ram, Kreeft, Weegschaal en Steenbok).

Met het Ram-seizoen en de lente-equinox in zicht en maar liefst vier planeten in Waterman is aan aan het eind van maart 2022 mogelijk om duurzame en zinvolle en structurele verbindingen te creëren, zoals een relatie of zakelijk partnerschap!

Bouwen aan een oogst om trots op te zijn en die je met de wereld mag delen.
Als dat niet het geval is, breng dan positieve verbeteringen aan!

Luister naar je hart.

Invloed van deze Volle Maan voor alle dierenriemtekens (Zon of ascendant):

RAM
De Volle Maan in Maagd van 18 maart 2022 valt voor Ram in het zesde Huis van Gezondheid, dagelijkse routine, werk en gewoonten en zelfs huisdieren! Een perfecte positie om te stoppen met een nare gewoonte en dat ook vol te houden, een gezondheidsprobleem aan te pakken of de resultaten te zien van een gevolgd dieet of trainingsprogramma. Het is goed om in deze absurde tijd even een time-out te nemen om jezelf op te laden. Een werkproject kan tot bloei komen, maar wat heeft het je naast stress, overwerk gebracht? Ben je tevreden met het resultaat?

STIER
De Volle Maan in Maagd van 18 maart 2022 valt voor Stier in het vijfde Huis van Liefde, Emoties en Zelfexpressie. Deze Volle Maan vormt een harmonieuze driehoek met Stier! Met deze Volle Maan heb je zin om iets bijzonders te beleven. Stier kan de vruchten te plukken van creatief project, maar misschien heb je de behoefte om jezelf te onthechten van een creatief of persoonlijk project of iemand. Je hebt het gevoel alsof er iets mist of er is een onvervuld verlangen naar iets of iemand. Het gaat erom wat jou gelukkig maakt, jouw emotionele welzijn, jouw zelfexpressie. Een kind of een geliefde kan zijn of haar gevoelens uitspreken en Stier bewust maken van wat er speelt. Deze Volle Maan kan een nieuwe liefdesverbinding op een intense manier versterken of beëindigen.

TWEELINGEN
De Volle Maan in Maagd van 18 maart 2022 valt voor Tweelingen in het vierde Huis van Familie en Huis en vormt een vierkant met Tweelingen. Deze Volle Maan daagt uit tot een verandering in je woonsituatie, zoals een verbouwing, renovatie, nieuw interieur of een verhuizing naar een andere woonplaats. Plannen om te verhuizen worden concreet of er is sprake van een daadwerkelijke verhuizing vanwege je carrière, een huwelijk, samenlevingscontract, een gezamenlijke vakantie of familiebijeenkomst. Deze Volle Maan versterkt het gevoel van verbinding met familie of voorouders. Er kan een breuk in de familie worden hersteld of een renovatiewerk aan het huis wordt voltooid.

KREEFT
De Volle Maan in Maagd van 18 maart 2022 valt voor Kreeft in het derde Huis van Communicatie en vormt een samenwerkend sextiel met Kreeft. Je kunt niet alles alleen en je hoeft niet alles alleen te doen, Kreeft.
Deze Volle Maan biedt een geweldige kans om hulp te vragen en feedback te krijgen over vervoer, media, een creatief of educatief project of het inwinnen van een zakelijk of romantisch advies.
Misverstanden in de familie of met buren kunnen met deze Volle Maan worden rechtgezet. Ook kan er sprake zijn van een belangrijk document, ​​onverwachte belangrijke informatie, een complicatie of een doorbraak in een juridische kwestie.

LEEUW
De Volle Maan in Maagd van 18 maart 2022 valt voor Leeuw in het tweede Huis van Financiën, waardebepaling en gevoel van eigenwaarde. Deze Volle Maan brengt mogelijkheden om aan betalingsverplichtingen te voldoen. Het besteedbaar inkomen fluctueert door een financieel project. Er is een sterk verlangen om inkomsten effectiever te beheren of er is sprake van een grote investering. Leeuw kan met deze Volle Maan eindelijk een grote aankoop doen of iets vervangen, een afspraak maken bij de bank of financiële instelling om zaken te regelen of om een budgetplan op te stellen.

MAAGD
De Volle Maan in Maagd van 18 maart 2022 valt in jouw Huis van Persoonlijkheid en vormt een conjunctie met Maagd. Deze Volle Maan is de voorbode van een nieuwe krachtige cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven. Daarbij gaat het niet zozeer over wat je aan de wereld laat zien, maar om jouw specifieke persoonlijke inbreng. Maagd ziet de resultaten van inzet en gestelde doelen van een halfjaar geleden. In het licht van de Volle Maan zie je alles veel duidelijker, wat werkt en wat niet zodat duidelijke stappen kunnen worden gezet.
De prioriteit verschuift van anderen terug naar jezelf, wat jij wil, wat jouw wensen zijn, wat jij nodig hebt om je dromen waar te maken. Onder het licht van de Volle Maan mag jij stralen!

WEEGSCHAAL
De Volle Maan in Maagd van 18 maart 2022 valt voor Weegschaal in het twaalfde Huis van Kosmisch Bewustzijn en laat een broodnodige periode zien van rust, introspectie, ontspanning en meditatie. Tijd voor het onderbewuste…tijd om slaap in te halen of een korte vakantie in te lassen om innerlijk evenwicht te (her)vinden. Met deze Volle Maan wil je alleen zijn om jezelf op je innerlijke leven te concentreren.
Een Volle Maan om jezelf te verwennen met zachte aandacht. Dromen zijn lucide en voorspellend. Een goed moment voor een vorm van therapie of emotionele ontlading. Dus geen moment voor actie, maar dromen, intuïtie, inspiratie en jezelf energetisch opladen. Gebruik deze tijd goed, want binnenkort krijg je het weer druk, Weegschaal.

SCHORPIOEN
De Volle Maan in Maagd van 18 maart 2022 valt voor Schorpioen in het elfde Huis van Sociale Betrokkenheid, vriendschappen en gemeenschapswerk en vormt een samenwerkend sextiel met Schorpioen. Met deze Volle Maan krijgt Schorpioen te horen welke creatieve ideeën bruikbaar zijn. Iedere Volle Maan weerspiegelt alles wat verborgen is, onbekend voor je is of een situatie uit het verleden om inzicht te geven of je te confronteren. Deze Volle Maan brengt dingen aan het licht waardoor Schorpioen zou kunnen besluiten dat het tijd is om een vriend, netwerk of groep vaarwel te zeggen of zich aan te sluiten bij een nieuwe groep die meer aansluit bij jouw ideeën en toekomstdromen om er het beste uit te halen.

BOOGSCHUTTER
De Volle Maan in Maagd van 18 maart 2022 valt voor Boogschutter in het tiende Huis van Carrière, Roeping en Status en vormt een uitdagend vierkant met Boogschutter. Het is de opmaat naar een periode waarin er dingen gaan veranderen in je carrière of je houding ten aanzien van je werk gaat veranderen. Mogelijk krijgt Boogschutter de leiding over een belangrijke situatie of project. Boogschutter kan met deze Volle Maan publieke erkenning krijgen, een publiek podium krijgen op Social Media in de belangstelling komen of een nieuwe functie krijgen op het werk. Er komen veranderingen in het levenspad en loopbaanrichting van Boogschutter wanneer je merkt dat iets niet gevoelsmatig meer bij je past.

STEENBOK
De Volle Maan in Maagd van 18 maart 2022 valt voor Steenbok in het negende Huis van Hoger Bewustzijn, Kennis, Betekenis, Spirituele Overtuigingen en Inzichten, verre reizen en levensbeschouwing en vormt een harmonieuze driehoek met Steenbok.
Deze Volle Maan kan helpen om doelen en ambities voor je toekomst opnieuw te richten en verlicht alles wat je voorheen niet kon zien. Steenbok voelt zich misschien onzeker over de richting die is ingeslagen. Je vraagt je af of het zijn vruchten zal afwerpen of dat doelen worden bereikt. In juridische zaken kunnen er complicaties of een doorbraak zijn. Het afronden van een studie of een schrijfproject is mogelijk. Het pad wordt een beetje duidelijker, de horizon opent zich om iets te manifesteren. In ieder geval de waarheid, ook al is dat niet wat je wil horen, het is beter dan in het duister blijven tasten.

WATERMAN
De Volle Maan in Maagd van 18 maart 2022 valt voor Waterman in het achtste Huis van de Ziel. Het gaat over het vinden van evenwicht in geven en nemen als het gaat om gedeelde bronnen en veiligheid, zekerheid en intimiteit en ruimte in een intieme relatie. Het gaat om het vinden van evenwicht en bewustwording van financiële afhankelijkheid, zowel zakelijk als privé.
Het aangaan van financiële partnerschappen en financiële overeenkomsten worden door de Volle Maan begunstigd vanaf dit moment tot medio volgende maand. Waterman ziet met deze Volle Maan de financiële resultaten zoals dividenduitkering of rendement vanuit beleggingen, maar ook onverwachte en verborgen kosten van de ander en afbetalen van schulden of financiële regelingen zijn mogelijk.

VISSEN
De Volle Maan in Maagd van 18 maart 2022 valt voor Vissen in het zevende Huis van Relaties en vormt een oppositie met Vissen. Het thema van de Volle Maan in Maagd (het tegenovergestelde teken van Vissen) is verbondenheid en interactie, de “ander”, één-op-één-verbindingen. In je sociale kring en zakelijk leven worden er nieuwe verbintenissen tot stand gebracht of verbroken. Wat er ook gebeuren zal, het einde of begin is voor alle partijen een nieuwe weg. Breken of doorgroeien naar een dieper niveau zoals de verbinding aangaan, een contract tekenen of intrekken, de gezamenlijke verantwoordelijkheid nemen en plannen maken.
Vissen gaat in het Licht van de Volle Maan een grote ontdekking doen over een relatie die dicht bij hem of haar staat. De Volle Maan laat zien wat al bestaat en zal helpen om de situatie duidelijker te zien wat je voorheen niet kon zien zoals de ware gevoelens en bedoelingen van de ander.

error: Content is protected !!