Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Volle Maan in Weegschaal van 16 april 2022

De Volle Maan in Weegschaal van 16 april 2022Met Volle Maan staan Zon en Maan tegenover elkaar.

De Volle Maan symboliseert de tegengestelde krachten of polariteiten in het leven.

De eerste Volle Maan na de Lente-equinox straalt in het teken Weegschaal, het teken van Relaties en Samenwerking, van Balans, Harmonie en de ware essentie van liefde. 

De Ram/Weegschaal-polariteit gaat over relaties, waarbij Ram staat voor ‘het ZELF’ en Weegschaal voor ‘ de ANDER’ en het vinden van de balans tussen deze twee.
Deze Volle Maan op 26º46 in Weegschaal is het vervolg op de cyclus die begon met de Nieuwe Maan in Weegschaal van 6 oktober 2021.

De tijd van voltooiing en vervulling. Wat toen is gezaaid, mag nu worden geoogst.

Net als in de natuur staat alles op het punt om te ontkiemen, om uit te breken, maar alles is nog heel stil, pril en kwetsbaar.

Deze Volle Maan laat zien hoe kwetsbaar dat evenwicht is tussen autonomie en afhankelijkheid en is vooral van invloed op de Kardinale of Hoofdtekens Ram, Kreeft, Weegschaal en Steenbok en iedereen met de ascendant, persoonlijke planeten en Lichten van 24 tot 28 graden in de Kardinale of Hoofdtekens.

Het spanningsvierkant van de Volle Maan conjunct de machtige vaste Ster Arcturus met Pluto in Steenbok kan het planetaire intense recept zijn van toenemende onrust en extreme ontlading, dwangmatig en destructief gedrag en emotionele machtsstrijd, jaloezie, manipulatie, schuldgevoel, pesten, seksueel misbruik of huiselijk geweld.

Door de destructieve invloed van Pluto in Steenbok moeten we rekening houden met spionage, propaganda, cybercrimes en andere vormen van inbreuk op de privacy.

Vooral nu Pluto vanaf 29 april 2022 op 28°35′ retrograde gaat belooft het niet veel goeds voor het verloop van de oorlog in de Oekraïne en de gevolgen voor de rest van de wereld.
Met het retrograde gaan staat Pluto namelijk vierkant op de Maan op 27°00′ in het vuurteken Ram, direct gevolgd door de gedeeltelijke Zonsverduistering in Stier op 30 april 2022….

Het goede nieuws is dat deze zwaar geladen Volle Maan wordt bijgestaan door de ‘luchtbrug’ ondersteuning van Mars en Saturnus in Waterman, waardoor de invloed van Pluto ten goede kan worden gekeerd.

Groei en bewustwording door van elkaar te leren!

Rekening houden met elkaar in gelijkheid en rechtvaardigheid.
Vooral nu moeten we elkaar steunen in wederzijds respect.

We hebben elkaar nodig.
Vooral nu.

Invloed van deze Volle Maan op alle dierenriemtekens:

RAM:
De Volle Maan in Weegschaal van 16 april 2022 valt voor Ram in het 7e Huis van Relaties en Samenwerking.
Deze Volle Maan versterkt de behoefte of drang om op het gebied van relaties, vriendschappen en zakelijk leven dingen te bewerkstelligen en te versterkten zoals het doen van een aanzoek, belofte, verloving of huwelijk of sluiten zakelijk partnerschap. Maar het kan zijn dat niet alles naar wens zal gaan, want de dingen werken niet altijd in dezelfde richting en dan kan Ram emotioneel gevoelig worden. In ieder geval worden er nieuwe verbintenissen gesloten of verbroken.

STIER:
De Volle Maan in Weegschaal van 16 april 2022 valt in jouw Huis van Dagelijkse Routine, Werk en Gezondheid. Bestaande projecten kunnen op het werk tot voltooiing komen, ook is het tijd om eventuele problemen met een zakenpartner of klant op te lossen. Deze Volle Maan kan op het werk of in je dagelijks leven stemmingswisselingen en stress veroorzaken. Stress en spanning kunnen je angstig en onzeker maken. Meer bewegen en gezonder te gaan eten, je tijd efficiënter indelen en een gezonde dagroutine is de weg naar balans en emotioneel herstel.

TWEELINGEN:
De Volle Maan in Weegschaal van 16 april 2022 valt in jouw Huis van Zelfexpressie, Liefde en Romantiek. Deze Volle Maan brengt zelfvertrouwen en innerlijke balans en belooft onvergetelijke en liefdevolle momenten van spannende dates, passie, plezier, creatieve, recreatieve en sportieve evenementen, meer zelfinzicht en meer dynamiek in liefdesrelaties, waardoor je je meer op je gemak voelt en jezelf kunt zijn. Nieuwe relaties brengen je in contact met je innerlijke ziel, je innerlijk kind, en helpen je in contact komen met wie je bent. Spontaniteit is daarbij het toverwoord. Laat je meevoeren op de golven van creatie en levensenergie!

KREEFT:
De Volle Maan in Weegschaal van 16 april 2022 valt in jouw Huis van Familie en Huis.
Deze Volle Maan is de kosmische poort naar een verandering in je woonsituatie, zoals een verhuizing of verbouwing of een verhuizing naar een andere woonplaats en dat kan te maken hebben met je carrière. Deze Volle Maan brengt echter ook onderliggende relatiespanningen aan de oppervlakte of dat de muren op je afkomen en je meer behoefte hebt aan persoonlijke ruimte.
Juist door jezelf open te stellen voor de stemmingen van partners, familieleden en goede vrienden, kunnen emotionele drama’s worden voorkomen. Er gaat niets boven rust en huiselijke harmonie thuis om gelukkig en succesvol in je carrière te kunnen zijn.

LEEUW:
De Volle Maan van 16 april 2022 valt in jouw Huis van Communicatie, Verbindingen, Onderwijs korte reizen, broers en zussen, naaste familie, kennissen en buren. Deze Volle Maan brengt je een bijzondere boodschap dat jouw aandacht vraagt. Deze innerlijke boodschap komt tot jou door goed en eerlijk naar jezelf te luisteren. Er moet iets worden afgesloten, iets wat om voltooiing en balans vraagt. Meningsverschillen zijn ook anders op te lossen, met begrip komen we al een heel eind. Nieuwe ideeën zijn voor straks, nu eerst iets afronden. Wanneer dat iets is afgerond, komt er zelfvertrouwen, innerlijk evenwicht en tevredenheid. Die innerlijk rust is de weg naar het oplossen van relatieproblemen, emotionele binding en wederzijds respect.

MAAGD:
De Volle Maan in Weegschaal van 16 april 2022 valt in jouw Huis van Financiën.
Door deze Volle Maan komt er meer geld binnen door een andere baan, tegemoetkoming, uitkering of meer omzet. Maagd komt door deze Volle Maan in het reine met het gevoel van eigenwaarde. Als je iets bezit wat je niet wil of wat je wil niet kan krijgen, dan biedt deze Volle Maan een emotionele ontlading. Iets loslaten kan emotioneel zijn, dus maak onderscheid tussen wat echt nodig is en wat je kunt missen. Je aanpassen aan kleine maar positieve veranderingen in omstandigheden verbetert je gevoel van veiligheid en emotioneel welzijn.

WEEGSCHAAL:
De Volle Maan van 16 april 2022 in Weegschaal valt in jouw Huis van Persoonlijkheid en is de voorbode van een nieuwe cyclus in je leven waarin de aandacht wordt verlegd naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven. an de verbinding met anderen. De focus ligt op jezelf, maar brengt je intieme relaties ook duidelijk naar voren. Dit is een goed moment om een ​​nieuwe relatie te beginnen of een bestaande relatie een boost te geven of relationele problemen zowel zakelijk als privé op een goede manier op te lossen en een nieuwe start te maken. Je sterke wilskracht, creativiteit en de motivatie maakt van april 2022 de meest productieve maand van het jaar om persoonlijke projecten af ​​te ronden. Daarbij gaat het vooral om jouw specifieke persoonlijke inbreng.

SCHORPIOEN:
De Volle Maan van 16 april 2022 valt in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten.
Met deze Volle Maan kun je contact maken met je innerlijke zelf en met je ziel. In afzondering vindt je de schitterende volheid om innerlijke pijn te genezen, dus zoek de rust in retraite of een plaats van spirituele rust om de inzichten te krijgen die je nodig hebt. Door innerlijke rust leer je nieuwe dingen over jezelf en anderen. Vooral die positieve veranderingen verbetert je gevoel van veiligheid en emotioneel welzijn. Rust, massages, meditatie en ontspanning zijn nodig om in balans te komen en te blijven en de verbinding met jezelf en de verbinding met anderen te herstellen. Luister naar wat er gezegd wordt en luister naar je innerlijke stem, jouw ziel. Er gebeurt veel om je heen, maar je hebt zelf invloed op veel wat er in je leven gebeurt.

BOOGSCHUTTER:
De Volle Maan in Weegschaal van 16 april 2022 valt in jouw Huis van Vriendschappen en Sociale Betrokkenheid. De Volle Maan is als een schijnwerper en in haar licht zie je alles, wat je wel en niet wil (in)zien. Welke vrienden of sociale contacten zijn ondersteunend, wie doet aardig tegen je, maar heeft bijbedoelingen? Ben jij de vriend of vriendin die er voor iemand is als het erop aankomt? Intieme relaties groeien door emotionele binding en wederzijds respect en kunnen relatieproblemen worden opgelost. Eerlijk zijn naar jezelf, eerlijk zijn naar anderen.
De Volle Maan laat een voltooiing zien, dus een vriendschap kan tot een einde komen of er komt een situatie waarin je op je voelt wat ware vriendschap of betrokkenheid is.

STEENBOK:
De Volle Maan in Weegschaal van 16 april 2022 valt in jouw Huis van Carrière en Bestemming.
Deze Volle Maan is de opmaat naar een periode waarin er dingen gaan veranderen in je carrière of je houding ten aanzien van je werk gaat veranderen. Een project komt tot ontwikkeling.
Een mooi moment om carrièreplannen in werking te stellen waar je al een tijdje mee rondloopt. Deze Volle Maan brengt echter ook ergernissen in zakelijke en privé-relaties aan de oppervlakte. Je kunt je wel blijven ergeren, maar er komt een moment dat je gedwongen bent om er iets aan te doen. Het gaat nu vooral om gezamenlijke verantwoordelijkheden. Steenbok staat niet vooraan in de rij om besluitvormende taken te delen, maar samenwerking is nu het toverwoord.

WATERMAN:
De Volle Maan in Weegschaal van 16 april 2022 valt in jouw Huis van Hoger Bewustzijn, Spiritualiteit, Reizen en Levensfilosofie.
Deze Volle Maan kan een game-changer zijn, want Waterman heeft bijna de top bereikt en je kunt de hele wereld overzien. Je overziet je leven, wat het je heeft gebracht. Puzzelstukjes vallen in elkaar, er komen dingen tot een einde zoals een juridisch conflict. Met het oog op je carrière ben je bezig met het verbreden van je horizon, jezelf openbaar te promoten, een presentatie, een studie, een bedrijfsgerichte cursus of omscholingscursus. De Volle Maan is als een schijnwerper die jou laat zien wat wel of niet waar is en wie of wat je wel of niet moet vertrouwen. Wees terughoudend met een beslissing als je twijfelt over een beslissing, vooral over reizen, juridische zaken of sociale media, denk eerst twee keer na, het gaat namelijk om details.

VISSEN:
De Volle Maan in Weegschaal van 16 april 2022 valt in jouw Huis van Gedeelde Financiën, dood en wedergeboorte.
Onder het licht van de Volle Maan komt geld vrij door een krediet, hypotheek of vanuit een verzekering, belasting, alimentatie, aflossing of lening, nalatenschap of loonsverhoging. Het aangaan van financiële partnerschappen en financiële overeenkomsten herstructurering van je uitgaven, fiscaal advies en financiële onderhandelingen worden door de Volle Maan begunstigd.
Een mooi moment voor het oplossen van oud financieel zeer, maar ook wat je emotioneel dwars zit. Je verwachtingen zijn misschien te hoog en dat kan leiden tot wrijving. De sleutel tot een diepere emotionele verbinding en emotionele stabiliteit is een wederzijdse slok water bij de wijn.
De ultieme relatie bestaat niet, dus laat die illusie los.

error: Content is protected !!