Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Nieuwe Maan in Boogschutter van 23 november 2022

De Nieuwe Maan in Boogschutter van 23 november 2022

Met Nieuwe Maan is de Maan vanaf de Aarde niet te zien.
Als het Nieuwe Maan is, voelt het voor ons als een moment van ontwaken, van geboorte, van een nieuw begin. 

Zo kort na de twee heftige Verduisteringen in Schorpioen en Stier van 25 oktober en 8 november 2022 mogen we ons verheugen met deze inspirerende en bevrijdende Nieuwe Maan in Boogschutter.

De Zon en de Maan smelten op 23 november 2022 samen op 1°38 in het vuurteken Boogschutter.
Jupiter, de astrologisch heerser van Boogschutter, gaat met deze Nieuwe Maan weer direct in de dromerige wateren van Vissen.
De Nieuwe Maan in Boogschutter vormt een conjunctie met Venus en Mercurius, een sextiel met Pluto in Steenbok en een prachtige driehoek met planetair heerser Jupiter.
Een pure kracht van manifestatie, optimisme en moed, van ontvangen en delen.

Deze mystieke Nieuwe Maan van overvloed en schittering is de beste gelegenheid om goede voornemens te maken voor 2023.
Wat wil je volgend jaar bereiken? Waar wil je volgend jaar om deze tijd zijn?
Wie of wat ga jij ondersteuning bieden?

De Nieuwe Maan in Boogschutter stimuleert ons om zoek te gaan naar het ontbrekende stukje.
Wat mis je in het leven? Wat wil je goedmaken? Wat vervult jouw hart?

Om de toekomst te kunnen omarmen, moet eerst antwoord worden gevonden op deze vragen en schoon schip worden gemaakt met alles wat je verdriet heeft gebracht.

Deze bevrijdende Nieuwe Maan lijkt te mooi om waar te zijn. Dat is het ook, want er zijn ook gecompliceerde aspecten.
Een gevoel van bevrijding kan door de conjunctie met de donkere en plutonische Vaste Ster Dschubba en Mars retrograde vierkant retrograde Neptunus ook samengaan met rusteloosheid, chaos, provocatie, ongevallen, opstand, impulsieve reacties en omwentelingen, immoreel gedrag, decadentie, ook schaarste van voedsel, geld en goederen door stagnerende toelevering en oorlog.

Niet alles zal vanzelf gaan. Toch is er veel te winnen, want door de invloed van Saturnus in Waterman is er veel te bereiken, maar alleen waneer intenties goed en zuiver zijn.

November is een donkere maand waarin het voor velen moeilijk is om de kracht te vinden om door te gaan.
Ook al is het moeilijk, de sleutel ligt bij jezelf. Door jezelf te voeden met kennis, heel je jezelf.
Door anderen te helen, heel je jezelf.
Vuur je kosmische pijlen af op de sterren in het universum om je persoonlijke horizon te verbreden en het avontuur aan te gaan.
Wat heb je te verliezen? Alleen jezelf ….
Het is de perfecte tijd om iets nieuws te proberen en je geest open te stellen voor nieuwe manieren van denken.

De invloed van deze Nieuwe Maan op alle dierenriemteken (Zon of ascendant)

RAM
Jouw planeet Mars is nog steeds retrograde, maar deze inspirerende Nieuwe Maan geeft jou het gevoel alsof Mars weer direct is! Deze Nieuwe Maan in Boogschutter valt voor Ram in het 9e Huis van Hoger Bewustzijn, Studie, Reizen, Internationale verbindingen, Expansie en Levensbeschouwing, het Huis van Jupiter zelf!
Ram wordt gestimuleerd om nieuwe wegen te verkennen en uit de comfortzone te gaan door te gaan reizen of te gaan studeren, een website te lanceren of een boek uit te geven over dingen die nieuw en toekomstgericht zijn en vooral tot de verbeelding spreken. Omarm je spirituele kant en open je hart om je dromen te kunnen najagen..
Deze vurige Nieuwe Maan biedt Ram unieke kansen om zich verder te ontwikkelen en wijsheid en inzichten aan de wereld te delen.
De Volle Maan in Boogschutter van 4 juni 2023 laat zien of al jouw dromen zijn uitgekomen!

STIER
Deze Nieuwe Maan in Boogschutter valt voor Stier in het 8e Huis van Zielsprocessen, Gedeelde Financiën en Intimiteit. De transformerende energie van de Nieuwe Maan vraagt zowel financieel als emotioneel om de balans op te maken. Wat is werkelijk belangrijk voor jou?
De Verduisteringen van oktober en november hebben waarschijnlijk heel wat tumult gebracht in jouw leven, Stier. Deze Nieuwe Maan geeft jou de ruimte en energetische bescherming die je nodig hebt om problemen onder ogen te zien, grenzen te stellen en je gevoelens te verwerken.
Durf je de emotionele overgave aan en durf je te vertrouwen? Geef je over aan sensualiteit, open jezelf. Ook al moet je financieel of emotioneel inleveren, wat je ervoor terugkrijgt is zoveel meer dan je nu denkt te bezitten. Met de Volle Maan in Boogschutter van 4 juni 2023 zie je wat de kosmische bedoeling is.

TWEELINGEN
Deze Nieuwe Maan in Boogschutter valt voor Tweelingen in het 7e Huis van Relaties en laat een frisse avontuurlijke dynamiek en een hernieuwd gevoel in je liefdesleven en relaties zien.
Vanaf dit moment en in de komende maanden ontstaat er een nieuwe relatiedynamiek of het nu gaat om je geliefde, zakenpartner, tegenstander of nieuwe liefde! Je zou zelfs je krachten kunnen bundelen met een rivaal. Voor Tweelingen is dit een Nieuwe Maan van keuzes maken, alsof je op een kruispunt staat.
Met de Nieuwe Maan in Boogschutter in Het Huis van Relaties is dit het perfecte moment voor een nieuwe stap in de vaste relatie of met een nieuwe relatie te beginnen. Dit is een moment om open te staan voor het onverwachte als het gaat om het tot stand brengen van gloednieuwe verbindingen die tot bloei komen met Volle Maan in Boogschutter van 4 juni 2023.

KREEFT
Deze Nieuwe Maan in Boogschutter van van 23 november 2022 valt voor Kreeft in het 6e Huis van Dagelijkse Dingen, Werk en Gezondheid. De Nieuwe Maan in Boogschutter in het 6e Huis breekt met de saaie routine door een andere dagindeling, een andere route naar je werk of gewoon je dagelijkse gewoonten veranderen!
Deze Nieuwe Maan vraagt om een frisse start, balans en een gezonde lifestyle of een baan met betere arbeidsvoorwaarden. Misschien heb je de lat voor jezelf en anderen te hoog gelegd en heb je het gevoel dat je het tempo niet kunt bijhouden.
Is dit wel de juiste baan voor jou? Er kunnen zich nieuwe kansen voldoen die gevoelsmatig beter aansluiten bij jouw leven en verlangens. Tijd voor een nieuwe impuls!
De Volle Maan in Boogschutter van 4 juni 2023 laat de resultaten zien van jouw intenties.
LEEUW
Met deze inspirerende Nieuwe Maan in Boogschutter ontwaakt jouw innerlijke vuur en dat is goed nieuws na die Verduisteringen!
Deze Nieuwe Maan in Boogschutter valt voor Leeuw in het 5e Huis van Zelfexpressie, Liefde en Creativiteit. Deze avontuurlijke Nieuwe Maan belooft spannende dates, liefde en romantiek.
Met deze Nieuwe Maan geef je toe aan je innerlijk vuur en ziet een creatief project het levenslicht. Kinderen gaan een prominente rol innemen, zoals veel met kinderen ondernemen, spelen en creatief bezig zijn. Ook jouw innerlijke kind wil naar buiten treden.
Naast liefde en plezier maken gaat het vooral om jouw creatieve zelf en jouw creatieve reis.
Deze Nieuwe Maan daagt je uit om creatief talent constructief te benutten. Het kan wel wat geld kosten, maar gewoon doen, want dan herontdekt Leeuw de ware betekenis van plezier en geluk.
MAAGD
Deze Nieuwe Maan in Boogschutter valt voor Maagd in het 4e Huis van Familie en Huis.
Het huis waar je woont is een integraal onderdeel om je bestemming te vinden in dit leven en komt overeen met de mate van stabiliteit in jezelf. De basis in je leven. Deze Nieuwe Maan in Boogschutter laat een familiebijeenkomst zien en gezellige etentjes voor vrienden of familie.
Echt een Nieuwe Maan om je huis te transformeren in een winterwonderland!
Niet altijd is een huis een “thuis” en er kan sprake zijn van spanningen doordat persoonlijke ruimte en vrijheid steeds verder worden ingeperkt.
Deze Nieuwe Maan brengt je terug naar de basis om terug te keren naar jezelf om je eigen persoonlijke ruimte pakken.
De Volle Maan in Boogschutter van 4 juni 2023 laat zien of je vaste grond hebt gevonden.

WEEGSCHAAL
Met deze Nieuwe Maan mag je een wens doen, Weegschaal. Geef deze wens mee aan deze Nieuwe Maan, ze zal naar je horen. Hoe meer je jouw waarheid spreekt, hoe zuiverder jouw intenties zijn, des te meer kun je ontvangen.
Deze Nieuwe Maan in Boogschutter valt voor Weegschaal in het 3e Huis van Communicatie en Onderwijs.
Hard werken is jou niet vreemd, maar het is goed om even pas op de plaats te maken om naar je hart te luisteren. Deze mentaal gerichte Nieuwe Maan daagt je uit om contact te maken met alles wat je geest prikkelt. Nieuwe dingen leren, lezen, gesprekken voeren, echt te luisteren, begrijpen en aanvoelen. Kies je woorden zorgvuldig, want wat je zegt is essentieel. Het gaat ook om duidelijk te communiceren, gevoelens te uiten en oplossingen aan te dragen. Doe een wens, Weegschaal.
Met Volle Maan in Boogschutter van 4 juni 2023 ziet Weegschaal of je wens is uitgekomen.

SCHORPIOEN
De Verduisteringen van oktober en november 2022 zijn van grote invloed op Schorpioen.
Gelukkig brengt de prachtige Nieuwe Maan verlichting en overvloed en dat kun je nu wel gebruiken. Deze Nieuwe Maan in Boogschutter valt voor Schorpioen in het 2e Huis van Financiën en Waarde. Deze Nieuwe Maan kan meer geld genereren. Schorpioen krijgt informatie die nodig is om weloverwogen financiële beslissingen te nemen.
Deze Nieuwe Maan laat zien waar geld moet worden geïnvesteerd en waar prioriteiten moeten worden gesteld om een gunstige positie te verwerven. Een Nieuwe Maan om financiële doelen voor de toekomst te stellen, maar ook een Nieuwe Maan om te waarderen wat je al hebt. Wat maakt jou werkelijk gelukkig? Wat heb je echt nodig? Investeren in creatieve projecten kan de moeite waard zijn. Doe een wens met deze Nieuwe Maan.
Met de Volle Maan in Boogschutter van 4 juni 2023 ziet Schorpioen of deze wens is vervuld.
BOOGSCHUTTER
Deze Nieuwe Maan in Boogschutter valt in het 1e Huis van Persoonlijkheid.
Jouw persoonlijke Nieuwjaar! Van harte gefeliciteerd, Boogschutter.
De Nieuwe Maan in Boogschutter is een krachtig en spiritueel nieuw begin voor ieder facet van je leven. Vind jezelf, kom erachter wie je bent!
Deze mystieke Nieuwe Maan vraagt aan jou: “Wie ben je?”
Als je weet wie je bent, dan heb je een solide basis om verder te bouwen aan je carrière of een relatie. Als je niet precies weet wie je bent, is alles wat je denkt te zijn en denkt te bezitten slechts een leeg omhulsel. Zo op de drempel van het nieuwe jaar geeft de Zon, de Maan, Mercurius en Venus allemaal in Boogschutter een ongekende en veelbelovende energie.
De Volle Maan in Boogschutter van 4 juni 2023 laat de totaal vernieuwde nieuwe jij zien!

STEENBOK
Deze Nieuwe Maan in Boogschutter valt voor Steenbok in het 12e Huis van het Onbewuste en Loslaten.
Het leven bestaat niet alleen uit werken, Steenbok. Er is ook nog spiritueel ontwaken en dat is precies de boodschap van deze Nieuwe Maan. Spirituele ontwikkeling is alleen mogelijk als je het een kans geeft. Jezelf de kans geeft.
Het is mogelijk dat je in deze periode van innerlijke reflectie spijt hebt van iets uit het verleden, iets wat je verloren hebt. Steenbok verlangt naar emotionele rust. Steenbok kan op dit moment mogelijk keuzes maken over iets ouds of iets nieuws. Om iets nieuws in je leven te creëren heb je toch dat oude stukje nodig en dat is precies de boodschap van deze Nieuwe Maan in Boogschutter. Alles wat je tot nu toe hebt vermeden, komt vrij met deze constructieve Nieuwe Maan. De Volle Maan in Boogschutter van 4 juni 2023 laat dan het bereikte spirituele evenwicht zien.
WATERMAN
De Verduisteringen van oktober en november 2022 kunnen ingrijpend zijn voor Waterman, maar gelukkig is deze Nieuwe Maan als een welkome bries van verandering.
Deze Nieuwe Maan in Boogschutter valt voor Waterman in het 11e Huis van Hoop en Sociale Processen. Met het oog op de toekomst is Waterman selectief bezig! Wie zijn je echte vrienden, met wie of welke groep wil je de toekomst in? Nieuwe vriendschappen en vormen van samenwerking, teamwerk, nieuwe verbindingen zijn allemaal verbonden met deze Nieuwe Maan in Boogschutter.
Harmonie en balans in jezelf vinden door in gelijk mate te geven en te nemen. Vrienden moeten je verrijken en jouw zelfvertrouwen ondersteunen en moeten geen energie kosten!
Deze Nieuwe Maan in Boogschutter helpt om de sociale kloof te overbruggen.
De Volle Maan in Boogschutter van 4 juni 2023 laat zien wat deze nieuwe inzichten hebben gebracht.

VISSEN
Tegelijk met deze Nieuwe Maan beëindigt Jupiter in Vissen de retrograde periode en viert dat door met deze Nieuwe Maan een feestelijke mystieke driehoek te vormen !
Dat is een ware boost van energie en overvloed.
Deze Nieuwe Maan in Boogschutter valt voor Vissen in het 10e Huis van Carrière en Bestemming en dat betekent dat er kansen op jou wachten in het bedrijfsleven, politiek of andere gebieden. Vissen staat in de schijnwerpers. Tijd om het podium te betreden! Nu is het jouw tijd om met die baan of studie te beginnen of of om te solliciteren naar die droombaan. Met deze Nieuwe Maan wordt Vissen gestimuleerd om zich te richten op een ongelooflijke carrièremove en plannen te maken voor de toekomst. Blijf overeind en blijf vertrouwen, ook al krijg je te maken met tegenwind en vertraging. Met de Volle Maan in Boogschutter van 4 juni 2023 ziet Vissen wat er allemaal veranderd is.

error: Content is protected !!