Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Totale Maansverduistering in Stier van 8 november 2022

Maansverduisteringen zijn culminaties van emotionele cycli en universele verwijzingen naar grote verschuivingen en transformerende veranderingen die op korte termijn zullen plaatsvinden die de ontwikkeling van wereldse gebeurtenissen voor de komende jaren zullen bepalen. 

Op 8 november 2022 valt de laatste Verduistering van 2022 en is de tweede in een driedelige serie in Stier waarvan de eerste viel op 19 november 2020. De vorige was een gedeeltelijke Zonsverduistering in Stier van 30 april 2022.
Deze cyclus wordt afgesloten met een gedeeltelijke Maansverduistering in Stier op 28 oktober 2023. Wanneer vanaf medio 2023 de stofwolken van deze Maansverduistering zijn opgetrokken, zal de wereld totaal veranderd zijn.

Met deze intense Volle Bever Bloedmaan op 16º in Stier staan de Zon in Schorpioen (het Bewuste) en de Maan in Stier (het Onbewuste) tegenover elkaar (oppositie). De Aarde staat dan tussen de Zon en de Maan.
De Aarde dempt het Licht van de Zon en kleurt de Maan bloedrood.

Maansverduisteringen onthullen onze schaduwzijde en die van anderen, alles wat verborgen is, heimelijk gedrag, achterkamertjespolitiek, samenzweringen, censuur, dubbele agenda’s, publieke geheimen en schandalen.
De schaduwkant kan confronterend en shockerend zijn, maar is ook de voedingsbodem tot verandering, verbetering en groei.

Op 8 november 2022 zijn ook de tussentijdse verkiezingen in de VS en de totale Maansverduistering zou kunnen leiden tot een onverwachte politieke wending.

Het pad van deze totale Maansverduistering in Stier van 8 november 2022 trekt over Azië, Australië, Noord Amerika en de Stille Oceaan.

Het aardeteken Stier wordt geregeerd door de planeet Venus en symboliseert Moeder Natuur, de materiële wereld, bezittingen, grondstoffen, basiszekerheden zoals financiën, voedsel en onderdak, ook emotionele stabiliteit en gehechtheid aan het relationele en het materiële, onze waarden, eigenwaarde, zelfrespect, evenals schoonheid, realiteit, stabiliteit, energetische banden, zekerheid en veiligheid.
Stier is fundamenteel conservatief. Stier is hebben, bewaren en sparen. Stier neemt vanuit de buitenwereld wat deze nodig heeft om zich veilig en comfortabel te voelen en houdt dat vast.

Door de conjunctie van de Volle Maan met de grote hervormer Uranus en de Noordknoop in Stier vierkant Saturnus in Waterman en de Zon, Mercurius, Venus en de Zuidknoop in Schorpioen komen er radicale veranderingen in situaties waarin we ons veilig waanden, wat we als vanzelfsprekend hebben beschouwd of we ons gevoelsmatig mee vertrouwd voelden.
We moeten wennen aan nieuwe gewoonten ten aanzien van digitalisering van geld, consumptie, recycling, hergebruik en nieuwe, vooral technologische innovaties.

Verandering is een constante factor in het leven. Niets blijft hetzelfde.
De realiteit is dat verandering ongemakkelijk voelt. We houden vast aan dingen die vertrouwd zijn, zelfs wanneer deze ons niet ten goede komen en ons zelfs emotioneel schaden.
Echte verandering vereist dat we ons bewust worden van onze emoties en gevoelens.

Wat hebben we hoog in het vaandel staan en leven we naar onze waarden?
Aan wat houden we krampachtig vast, wat eigenlijk niets toevoegt aan het leven?
Laat je misschien niet los uit angst voor verandering of transformatie of om een ​​gevoel van veiligheid te verliezen?

Dit is het moment om los te laten, te zuiveren en afscheid te nemen.

De invloed van deze totale Maansverduistering op alle dierenriemteken (ascendant en Zon)

RAM
(Zon in Ram of Ram ascendant)
De Totale Maansverduistering in Stier van 8 november 2022 valt in jouw geldsector, persoonlijke hulpbronnen, bezittingen en materiële gehechtheden. De financiële situatie kan onder druk komen te staan. Deze kosmische gebeurtenis leidt tot ontwikkelingen waardoor de focus komt te liggen op waardebepaling en hoe je met geld en bezit omgaat of juist met de angst om alles te verliezen. Deze Maansverduistering een wake-up call om je relatie met geld en bezit opnieuw te evalueren en te onderzoeken. In ieder geval gaat Ram in het komende half jaar dingen waarderen waarvan je nooit had gedacht dat die zo belangrijk voor je waren.

STIER
(Zon in Stier of Stier ascendant)
De Totale Maansverduistering in Stier van 8 november 2022 valt in jouw Huis van Persoonlijkheid met de focus op relaties en de relatie die je met jezelf hebt.
Iedere Stier wordt sterk beïnvloed door deze lunaire kracht. Innerlijke problemen zoals onverwerkte gevoelens, emoties of irrationele veronderstellingen kunnen worden afgereageerd op anderen, zonder dat Stier zich bewust is van de oorzaak van projectie. Geven en nemen kan een issue zijn. Deze Totale Maansverduistering kan een relatie maken of breken al naar gelang de kwaliteit van die relatie.

TWEELINGEN
(Zon in Tweelingen of Tweelingen ascendant)
De Totale Maansverduistering in Stier van 8 november 2022 valt in jouw Huis van het Kosmische Bewustzijn en Loslaten en deze brengt in het komende halfjaar onbewuste emotionele pijn en verlangens aan het licht. Hoewel deze gevoelens pijnlijk voor je kunnen zijn, is deze kosmische doorgang hard nodig om oude pijn en karma los te laten om verder te kunnen gaan. Tweelingen heeft de neiging om zich bezig te houden met de realiteit van het leven, zoals met wat je kunt waarnemen, zien, horen en aanraken. Het emotionele komt dan op de tweede plek en daardoor verlies je het contact met jezelf. Een vorm van therapie kan hierbij helpen. Even een time-out nemen om tot jezelf te komen kan leiden tot een creatieve of spirituele doorbraak.

KREEFT
(Zon in Kreeft of Kreeft ascendant)
De Totale Maansverduistering in Stier van 8 november 2022 valt in jouw Huis van Vriendschappen, Groepsparticipatie en Sociale Processen. Kreeft heeft het nodig om sociale contacten en vriendschappen tegen het licht te houden. Wie van je vrienden en sociale contacten voegt iets toe aan je leven? Wie ziet jou als bezit of wie of wat denk je dat je bezit? Wie biedt je een luisterend oor of bij wie loop je tegen een muur? Wie is je vriendschap eindelijk niet waard? In het komende halfjaar komen er veranderingen in het sociale netwerk van Kreeft, maar naast afscheid nemen wordt jouw sociale kring ook weer uitgebreid met waardevolle contacten.
Een groepsproject laat een indrukwekkend resultaat zien. Een toekomstig project waarin jij het voortouw neemt kan in het komende halfjaar gerealiseerd worden.

LEEUW
(Zon in Leeuw of Leeuw ascendant)
De Totale Maansverduistering in Stier van 8 november 2022 valt in jouw Huis van Carrière en Bestemming en is de kosmische poort naar veranderingen in je carrière. Deze kosmische gebeurtenis laat de mogelijkheid zien van vooruitgang en succes, maar alleen als je er met hart en ziel voor gaat. Deze Maansverduistering laat zien dat dat projecten tot voltooiing komen of vlot worden getrokken. Diepgaande veranderingen in de carrière zoals een reorganisatie of verandering in het bedrijfsbeleid, andere regelgeving vanuit de overheid of managementwijziging zijn mogelijk. De Maansverduistering geeft ook aan dat het evenwicht moet worden hersteld tussen carrière of openbare leven en de behoeften van je gezin en privéleven.
Het is ook mogelijk dat jij zelf een totaal andere koers gaat varen in de komende zes maanden.
Verduisteringen brengen ook dingen uit de schaduw en in het licht en vindt Leeuw het ontbrekende puzzelstukje.

MAAGD
(Zon in Maagd of Maagd ascendant)
De Totale Maansverduistering in Stier van 8 november 2022 valt in het 9e Huis van Hoger Bewustzijn, Buitenland, Filosofie, Studie en Reizen.
Deze kosmische gebeurtenis vraagt je afstand te nemen van teveel emotionele prikkels door TV, Sociale Media en het volgen van actualiteiten. Je weet niet meer wat je moet geloven. Geloven in je eigen waarheid of in de waarheid van de ander? Wanneer je ergens in gelooft, breng je energie in beweging en dat trek je naar je toe, dat kan zowel positief als negatief zijn.
Deze Totale Maansverduistering doet je nadenken over het grotere geheel van het leven en geeft inzichten vanuit je hoger bewustzijn over wat waarheid en gerechtigheid is. Vertrouwen op je eigen gevoel en dit met je gedachten ondersteunen geeft een gevoel van ongekende kracht. Wacht niet af, maar zoek totdat je gevonden hebt wat je hebt gezocht.

WEEGSCHAAL
(Zon in Weegschaal of Weegschaal ascendant)
De Totale Maansverduistering in Stier van 8 november 2022 valt in het 8e Huis van Gedeelde Financiën en leidt tot ontwikkelingen waardoor de focus komt te liggen op gezamenlijke financiën zoals belastingen, hypotheek en erfenissen. Deze Totale Maansverduistering maakt je ook bewust van fysieke, financiële, maar ook emotionele verantwoordelijkheden jegens anderen.
Financiële ontwikkelingen van en door derden maken het noodzakelijk om een ander financieel beleid te gaan voeren. Met deze Maansverduistering kunnen lichamelijke verlangens heel sterk zijn, zoals het verlangen naar een vertrouwelijke tantrische zielsverbinding met je partner om elkaars diepe lagen te ontdekken.

SCHORPIOEN
(Zon in Schorpioen of Schorpioen ascendant)
De Totale Maansverduistering in Stier van 8 november 2022 valt in het 7e Huis van Relaties, zowel privé als zakelijk. Deze Totale Maansverduistering is de poort naar een periode van persoonlijke ontwikkeling en verandering. In de komende zes maanden kunnen er ingrijpende emotionele veranderingen zijn in de persoonlijke relatie met een goede vriend, geliefde of zakenpartner. Een relatie kan (alsnog) eindigen of een nieuwe relatie kan beginnen. Wat of wie in de komende maanden komt of gaat, het zal blijvend zijn.
Emotioneel gezien is dit de beste periode voor een nieuwe relatie, huwelijk, zakelijk contract of serieuze toezegging, om een ​​partnerschap officieel te maken of om een vastgelopen relatie te beëindigen. Deze Maansverduistering vraagt Schorpioen: zie je met hem of haar een toekomst ? Wanneer je geen duidelijk antwoord krijgt, laat dan los en geef niet langer je kracht weg aan iets wat niet voorbestemd was. Het gaat erom wat jij nodig hebt!

BOOGSCHUTTER
Zon in Boogschutter of Boogschutter ascendant
De Totale Maansverduistering in Stier van 8 november 2022 valt in het 6e Huis van Dagelijkse Routine en Gezondheid en kan de aanleiding zijn tot grote veranderingen op het werk. Een reorganisatie, herscholing, afscheid van je huidige baan en een nieuwe baan. Een nieuwe dagroutine of levensstijl. De focus ligt daarbij op je fysieke en spirituele gezondheid.
Een dieet, gezonde voeding, lichaamsbeweging, minder stress op het werk en in je dagelijks leven.
Deze Totale Maansverduistering duidt dus op veranderingen in je dagelijkse routine om gezond te blijven. Om stress te voorkomen is het goed om werk te delegeren of uit te besteden. Misschien moet je dingen loslaten waardoor er ruimte ontstaat voor ontspanning.
Het gaat over jouw gevoel van welzijn!

STEENBOK
(Zon in Steenbok of Steenbok ascendant)
De Totale Maansverduistering in Stier van 8 november 2022 valt in het 5e Huis van Liefde, Zelfexpressie en Creativiteit.
Deze kosmische gebeurtenis brengt een nieuwe liefde of vriendschap of er komt een eind aan een liefdesrelatie of vriendschap wanneer deze niet goed (meer) voelt. De Totale Maansverduistering opent dus de kosmische poort naar een nieuwe liefde, inspiratie of verdieping in de vaste relatie, maar zal in de komende zes maanden ook van invloed zijn op bestaande vriendschappen en sociale contacten wanneer je het gevoel hebt dat je individuele vrijheid in het geding is. Dit spirituele proces heeft een natuurlijk verloop. Vrienden komen en gaan als vanzelf.
Deze Totale Maansverduisteringen stimuleert Steenbok om je grenzen te verleggen om je ware verlangens te leren kennen om die speciale persoon in je leven te laten weten hoe je je voelt en wat je verlangens zijn.

WATERMAN
(Zon in Waterman of Waterman ascendant)
De Totale Maansverduistering in Stier van 8 november 2022 valt in het 4e Huis van Familie en Privé-leven en heeft direct betrekking op je huis en familie. Deze Maansverduistering brengt onuitgesproken boosheid en negatieve aspecten in de familiesfeer naar buiten. Emotionele reacties zijn onvermijdelijk, maar deze helpen wel een oplossing te vinden om een slepende situatie te herstellen. Iets wat verborgen is gebleven en wat te maken heeft met ouders, ouderen of familielid, zelfs van vorige generaties, komt nu naar buiten. Wel is het van het grootste belang dat het evenwicht tussen privéleven en carrière wordt hersteld. Deze Totale Maansverduistering in Stier brengt in het komende halfjaar een verhuizing, grote verbouwing of het gaan of komen van gezinsleden of huisgenoten, verkoop of aankoop van een huis of ander onroerend goed.

VISSEN
(Zon in Vissen of Vissen ascendant)
De Totale Maansverduistering in Stier van 8 november 2022 valt in het 3e Huis van Communicatie, Onderwijs en Directe Woonomgeving, je relatie met de buitenwereld.
Alles wat je tot nu toe als vanzelfsprekend hebt beschouwd moet opnieuw geëvalueerd worden om je meer bewust te maken van hoe je met jezelf en met anderen communiceert.
Als je denkt alles te weten of gelooft dat je alles hebt gezegd over een bepaalde situatie, denk dan nog eens goed na, want er is iets wat je over het hoofd hebt gezien over een buurtproject, school, vervoer, buren, kennissen of broers en zussen.
Met deze Totale Maansverduistering besluit je om negatieve gedachten zoveel mogelijk te laten gaan en je te concentreren op waar het werkelijk om gaat.
Deze Totale Maansverduistering brengt in het komende halfjaar inspirerende mensen op je pad die je verder brengen naar iets groters en beters!

error: Content is protected !!