Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Vrijdag, 21 mei 2021

Vrijdag, 21 mei 2021
Met de vrolijke en luchtige energie van de Zon in Tweelingen ligt de focus tot 21 juni 2021 op communicatie en uitwisseling. De communicatie, die het ons mogelijk maakt binnen en buitenwereld met elkaar te verbinden. De Zon in Tweelingen wordt vandaag met een vierkant uitgedaagd door Jupiter in Vissen. Deze rusteloze energie vraagt vooral nu om aanpassingsvermogen. Toch is dit een aspect dat wil overdrijven en mogelijkheden overschat.
De toenemende aardse Maan in Maagd krijgt het vandaag lastig. De Maan staat tegenover Neptunus in Vissen is vierkant Mercurius en Venus in Tweelingen. Moeten we actie ondernemen of afwachten? Met dit T-vierkant weet je niet waar je aan toe bent en weet je niets zeker.
In de loop van de dag verandert de sfeer en krijgt de Maan ondersteuning van Mars in Kreeft en de retrograde Pluto in Steenbok en worden dingen weer duidelijk.

error: Content is protected !!