Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Maandag, 10 mei 2021

Maandag, 10 mei 2021
De conjunctie van de Afnemende Maan met Uranus in Stier geeft een spannend tintje aan de dag. Een onverwachte ontmoeting of uitstapje, verrassend nieuws of een briljante oplossing voor een probleem zijn allemaal dingen die je vandaag mag verwachten. De Maan staat gunstig op Pluto in Steenbok en geeft focus en ondersteuning. Het vierkant met Saturnus in Waterman en daagt je uit om je hoofd erbij te houden. Perfecte dag voor financiële kwesties zoals het betalen van rekeningen of schulden of een gesprek bij de bank, het investeren in onroerend goed, kopen en verkopen. Morgen is het Nieuwe Maan in Stier en dat gaat over financiële veiligheid.
Vanaf vandaag tot 2 juni 2021 fladdert Venus door het luchtige Tweelingen. Venus, de Godin van Liefde en Schoonheid in het teken Tweelingen stimuleert onze geest, maar pas op voor roddels! Venus in Tweelingen heeft daar een handje van. Vandaag zijn we echter wat rusteloos of ervaren we innerlijke gevoelens van onrust…Al een tijdje heb je het gevoel dat er iets in de lucht hangt en dat ongrijpbare nadert nu met rasse schreden.

error: Content is protected !!