Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Donderdag, 20 mei 2021

Donderdag, 20 mei 2021
Venus in Tweelingen is driehoek Saturnus in Waterman en dat is een prima energie om een bestaande liefdesrelatie te verstevigen, door een belofte te doen, te verloven of te trouwen.
Een heel goede dag voor financiële zaken.
De Maan in Maagd is opposiet Jupiter in Vissen en driehoek Uranus in Stier, waardoor we liever onze eigen weg gaan. De behoefte aan persoonlijke vrijheid is groot en daardoor wil je niet aan banden worden gelegd. Zorg ervoor dat je eventuele spanningen tijdig op een positieve manier ventileert! De toenemende Maan in het georganiseerde Maagd laat ons helder denken en stelt ons in de gelegenheid om de dingen goed te organiseren. Deze aardse energie haalt ons uit emotionele verwarring en moedigt ons aan om met beide benen op de grond te staan.
Het is tijd van aanpakken en de losse eindjes aan elkaar te knopen.
Ga door met wat goed voor je voelt en laat ook los wat je niet langer dient, op het werk en voor je gezondheid! Een gezonde dagroutine is het halve werk!

error: Content is protected !!