Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Zaterdag, 15 mei 2021

Zaterdag, 15 mei 2021
De toenemende Maan in haar eigen teken Kreeft brengt de vrouwelijke elementen Aarde en Water met elkaar in verbinding. Aarde staat voor de fysieke verbinding met de materiële wereld en Moeder Aarde. Water is Maanenergie en staat voor (ziels)bewustzijn, het onbewuste, het gevoel, intuïtie en verlangens. Het gezin en familie staan centraal met deze Maanenergie. Met dit aspect ben je gevoeliger en spelen intense emoties op zoals zelfkritiek, twijfel aan jezelf en een onveilig gevoel… Je betrekt alles op jouw persoon en kan je slecht kritiek verdragen. Gevoeligheid en intuïtie zijn sterker met deze stand, laat tranen maar toe, deze zuiveren lichaam en ziel om zo liefde toe te laten.
De Maan in Kreeft driehoek Jupiter in Vissen verdiept deze emoties en geeft ons de mogelijkheid deze te uiten. De Maan driehoek Jupiter versterkt het verlangen om samen te zijn en samen te delen.

error: Content is protected !!