Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Zaterdag, 22 mei 2021

Zaterdag, 22 mei 2021
De toenemende Maan in Weegschaal wil rust en harmonie, delen en rekening houden met de ander. Het conflict wat hierdoor ontstaat is de keuze tussen kiezen voor jezelf of voor de ander, teneinde harmonie te bewaren. Als je jezelf (teveel) weggeeft, raak je jezelf, de dromen en verlangens op den duur kwijt.
De Zon in Tweelingen is driehoek Maan in Maagd waardoor we ons evenwichtig voelen en samen willen zijn met alles en iedereen. Je komt tot een beter begrip waardoor alles op zijn plekje lijkt te vallen.
Mercurius in Tweelingen staat vandaag en morgen vierkant Neptunus in Vissen. Een aspect waardoor fantasie en intuïtie hoogtij vieren, maar is minder praktisch. We moeten hierdoor ook alert blijven over alles dat met Mercurius (handel) te maken heeft. Alles verloopt door Neptunus een beetje trager dan zou moeten. Je bent nu sneller afgeleid…Vooral met Mercurius in de schaduwperiode moet je op je tas en sleutels passen. Alles twee keer controleren voordat je weggaat!

error: Content is protected !!