Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Dinsdag, 11 mei 2021

Dinsdag, 11 mei 2021
Vandaag is het Nieuwe Maan in het Aardeteken Stier … het is een tijd om geaarde energie in je leven te brengen. De afgelopen maanden stonden in het teken van grote veranderingen, dynamische dromen en onrust. Met de Nieuwe Maan in Stier gaat het over overvloed en financiële zekerheid!
Deze fase van de Maan biedt je de mogelijkheid om in overeenstemming te komen met jezelf en de richting die je van plan bent te gaan in dit leven. Neem de tijd om even alleen met jezelf te zijn. Luister tijdens dit magische moment naar het kloppen van je hart…. luister naar wat je lichaam nodig heeft… zij is jouw tempel waarin jouw ziel huist.
De tijd waarin we leven verstrijkt in een hoog tempo en in deze jachtige tijd worden we geacht om maar door te gaan, ook al ben je niet actief bezig met het nastreven van een doel. Als je zo aan het jagen bent, vergeet je te leven, wat je doelen zijn en wat je werkelijk wil doen in dit leven.
Lees verder over deze Nieuwe Maan onder NIEUWS op deze website.

error: Content is protected !!