Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Woensdag, 12 mei 2021

Woensdag, 12 mei 2021
De rode Strijder Mars in Kreeft is sextiel Uranus in Stier en met deze interplanetaire samenwerking zijn we druk op zoek naar verandering in de dagelijkse gang van zaken. Even wat anders! Met deze energie heb je echt geen zin om je te houden aan regels of krijg je protest wanneer je anderen zegt hoe iets gedaan moet worden of hoe te gedragen. Deze energie maakt ook onrustig en onze gedachten springen van de hak op de tak. Juist deze energie stelt ons in staat om de dingen in een ander perspectief te zien. Inzichten brengen onverwachte oplossingen.
De toenemende Maan in Stier staat vierkant op Jupiter in Waterman en driehoek retrograde Pluto in Steenbok. Ook de Maanenergie stimuleert de behoefte om onze eigen gang te gang te gaan vandaag. Even wat anders dus, maar dat kan ten koste gaan van details en de werkelijke behoeften van anderen, zelfs van jezelf. Enthousiasme en overdrijven, ja te zeggen terwijl je nee bedoelt. Dat soort dingen.

error: Content is protected !!