Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Vrijdag, 14 mei 2021

Vrijdag, 14 mei 2021
Venus is verbonden met de vrijdag! Venus in Tweelingen stimuleert onze geest. Met deze energie stijgen onze verwachtingen en zien we nieuwe mogelijkheden zich aan ons openbaren.
De toenemende Maan in Tweelingen is conjunct Mercurius in Tweelingen, driehoek Saturnus in Waterman, maar staat vierkant op Neptunus in Vissen. Neptunus is het onuitgesproken, symboliseert ook intuïtie, dus het gaat om bewustwording van wat niet zichtbaar is. Het onbekende vertrouwen terwijl je objectief observeert wat er gebeurt! De verbinding met Saturnus in Waterman geeft steun en stabiliteit.
Jupiter verblijft vanaf vandaag tot 28 juli 2021 in Vissen. Met Jupiter in Vissen wordt ruimte geboden aan inspiratie, genezing, vergeving en spiritualiteit en wordt de verbinding met de hogere bron hersteld. Met Jupiter in Vissen keert de hoop op betere tijden weer terug.

error: Content is protected !!