Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Zaterdag, 25 december 2021

Zaterdag, 25 december 2021
Gelukkig kerstfeest!
De retrograde Venus vormt een exacte conjunctie met de retrograde Pluto in Steenbok.
De conjunctie van de Zon en Venus en Pluto in Steenbok intensiveert de bijzondere betekenis van deze tijd. Alles verloopt in een hoger tempo. Deze samenstand brengt herinneringen aan vervlogen tijden en doet hunkeren naar intense liefdeservaringen die onze verlangens te boven gaan. Ga niet te ver, de retrograde Venus in Steenbok laat je zien wat je moet doen om te krijgen wat je wenst.
De Afnemende Maan in Maagd is driehoek Mercurius in Steenbok en de retrograde Uranus in Stier. De geaarde en efficiënte Maan in Maagd laat ons helder denken en stelt ons in de gelegenheid om de dingen goed te organiseren.
Een stabiele energie waarbij gesprekken in harmonie verlopen. Sta er niet van te kijken dat iets ongewoons te gebeuren staat, want door het uitdagende vierkant van de Maan met Mars in Boogschutter kan het tegenovergestelde gebeuren van wat je verwacht. In ieder geval wordt het geen voorspelbare eerste kerstdag!

error: Content is protected !!