Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Dinsdag, 14 december 2021

Dinsdag, 14 december 2021
Vandaag twee verschuivingen!
De rode strijder Mars betreedt vandaag het vurige rijk van Boogschutter. Een bruisende en vurige energie om erop uit te trekken of karweitjes te doen! Mars blijft tot 24 januari 2022 in Boogschutter verlegt grenzen, dus een mooie dag om op reis te gaan of zaken te doen met het buitenland.
Mercurius, onze snelle lichtvoetige communicatieplaneet, is op zijn reis door de dierenriem inmiddels aangeland in het Aardeteken Steenbok en zal daar tot 2 januari 2022 blijven. Met deze constructieve en scheppende energie wordt de versnipperde energie van Boogschutter vervangen door een meer praktische en ernstige benadering in denkvermogen en communicatie. Het is mogelijk dat je met deze transit van Mercurius overvallen wordt door sombere gedachten, laat je niet van de wijs brengen en zoek dan afleiding door dingen te doen die concentratie vereisen ….dingen te doen die jou op andere gedachten brengen!
Mercurius in Steenbok leidt ons daarbij de weg.

error: Content is protected !!