Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Dinsdag, 21 december 2021

Dinsdag, 21 december 2021
De Zon betreedt vandaag het aardeteken Steenbok. Het magische omslagpunt voor het Noordelijk halfrond. De Winterzonnewende, Wintersolstitium of Winter Equinox markeert de kortste dag, wanneer de nacht op haar langst is. Het is het feest van Yule, wanneer we de hergeboorte van de Zon vieren.
Met het terugtrekken van de Maan is ook voor ons een periode aangebroken om negatieve energieën af te stoten of af te sluiten. Met de Afnemende Maan in Kreeft gaat het dan vooral om onwenselijke huiselijke situaties, problemen, verdriet of overgewicht, veiligheid, huis of familie.
De Afnemende Maan in Kreeft is driehoek Neptunus in Vissen en is opposiet Venus en Pluto in Steenbok. Als dat (nog) niet het geval is, dan weet je vandaag welke richting je moet inslaan om controle ober een situatie te krijgen.
Mercurius in Steenbok driehoek de retrograde Uranus in Stier maakt het een dag van verrassingen. Er is van alles mogelijk zolang we bereid zijn om vooruit te kijken en de focus te verleggen op concrete resultaten! Een dag van onverwachte ontmoetingen en oplossingen.

error: Content is protected !!