Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Vrijdag, 24 december 2021

Vrijdag, 24 december 2021
De Afnemende Maan in Maagd is een afrondende energie en is uiterst geschikt om bepaalde zaken en negatieve energieën af te stoten of af te sluiten. Wil je stoppen met roken? Wil je stoppen met een ongezonde relatie? Wil je afvallen of detoxen? Dit alles zal gemakkelijker gaan met de Afnemende Maan in het efficiënte Maagd, het teken van Gezondheid. De oppositie met Jupiter in Waterman daagt je uit om door te zetten en je niets aan te trekken van belemmerende omstandigheden. Nu doen waar je behoefte aan hebt!
Saturnus in Waterman staat exact (11º) vierkant retrograde Uranus in Stier. Het 3e vierkant van 2021 is dankzij de ondersteuning van Mercurius, Venus en Pluto in Steenbok een stuk minder heftig. ‘Het nieuwe normaal’ wordt steeds meer het gewone normaal en straks met Jupiter in Vissen komt het vertrouwen (of berusting) terug. Een nieuw bewustzijn. Niet iedereen wil van boven opgelegde maatregelen en veranderingen. We kunnen er niet onderuit, het gaat gewoon door.
Het is kerstavond! Venus is verbonden met de vrijdag. Venus retrograde in Steenbok laat ons weer geloven in liefde, samenzijn en traditie en dat is iets wat altijd zal blijven.

error: Content is protected !!