Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Maandag, 20 december 2021

Maandag, 20 december 2021
De energie van de Volle Maan is nog sterk aanwezig en met de Maan in Kreeft gaat het om familie en thuis, alles wat troost en traditie brengt, alles waar we om geven. De Maan in Kreeft vormt een mooie verbinding in Water met Neptunus in Vissen en dat is een heilzame en beschermende energie vandaag. Op de laatste dag van de Zon in Boogschutter vormt deze nog een optimistisch sextiel met Jupiter in Waterman. Geweldige vibe om plannen te maken voor een vakantie!
De oppositie van de Maan met Mercurius in Steenbok kan er echter toe leiden dat gevoel en verstand niet in balans zijn en dat kan onrustig en humeurig maken. Net als een Kreeft gewoon jezelf dan even terugtrekken in je veilige wereld om tot jezelf te komen.
Mercurius in Steenbok kan het wel goed vinden met Uranus in Stier en brengt vindingrijkheid met zich mee. Dankzij Venus retrograde in Steenbok weten te waarderen wat we hebben.

error: Content is protected !!