Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Saturnus in Waterman

Saturnus in Waterman

De transit van Saturnus in Waterman tot begin maart 2023 zal de wereldeconomie voor altijd veranderen.

Voor het eerst sinds 1994 kwam Saturnus op 23 maart 2020 aan in het luchtrijk van Waterman.

Dit is het begin van een proces van herstructurering, herziening en herwaardering van sociale processen om afscheid nemen van het oude en vertrouwde. 

Saturnus “proeft” tijdelijk van Waterman tot 1 juli 2020, want vanaf 2 juli 2020 tot 17 december 2020 keert Saturnus door retrogradewerking terug naar Steenbok.

De korte reis van Saturnus in Waterman van 23 maart tot 1 juli 2020 geeft de wereld een ware reality check van hoe extreem afhankelijk de mensheid van technologie en sociale media is geworden.

Vanaf 23 maart 2020 werd direct een uitdagend vierkant gevormd tussen Saturnus in Waterman en Uranus in Stier, de planeet van radicale veranderingen en doorbraken.

Dit creëert tot aan de Zomer van 2020 een storm van veranderingen, een sfeer van rebellie en een onstuitbare behoefte aan vrijheid en autonomie. 

Een ambitieuze periode van concrete plannen voor de Waterman, Ram, Leeuw, Weegschaal en Boogschutter, maar voor Stier en Schorpioen kan deze een periode van frustratie zijn.

Saturnus in Waterman zal van invloed zijn op degenen die geboren zijn met Saturnus in Waterman en in Leeuw, want deze dierenriemtekens krijgen te maken met de Saturnus Return of oppositie van Saturnus. De cyclus van Saturnus door de gehele dierenriem is 29 ½ jaar en dat is voor velen voor ons een belangrijke graadmeter. De onvermijdelijke Saturnus Return of Saturnus terugkeer vindt voor de eerste keer plaats rond het 28-30e levensjaar, de tweede keer rond het 57-60e levensjaar en de laatste keer rond het 89-90e levensjaar.  

Vooral degenen met Saturnus in de eerste vijf graden van Waterman en Leeuw zullen de effecten het sterkst voelen van 23 maart tot 1 juli 2020, maar ook iedereen met Saturnus in Waterman of in  Leeuw worden geconfronteerd met “zware” thema’s zoals verantwoordelijkheid, volwassenheid, discipline en uithoudingsvermogen. Ook degenen met Saturnus in Stier en Schorpioen worden met hun neus op deze feiten gedrukt. 

In onze sterk veranderende wereld wordt de mensheid door enorme technologische ontwikkelingen in vrijheid beperkt en beheerst. De online wereld, data en internetsystemen tasten de privacy van de mens meer en meer aan. 

Saturnus betreedt op 18 december 2020 het onconventionele teken Waterman met in zijn kielzog de Grote Weldoener Jupiter. 

Het sleuteljaar 2020 wordt tijdens de Winterzonnewende van 21 december 2020 afgesloten met de exacte conjunctie van Jupiter en Saturnus op de drempel van het onconventionele Waterman, waarmee de strenge aardse Steenbok-energie wordt omgebogen naar een hoopvolle blik naar de toekomst. 

In de kerstperiode van 2020 zal deze nauwe samenstand als een enorme felle ster aan de hemel te zien zijn, als de Ster van Betlehem.

Gedragen door deze kosmische gebeurtenis ontvouwt deze exacte conjunctie zich als de nieuwe dageraad voor de mensheid en symboliseert een nieuw begin, een nieuwe samenleving die gebaseerd is op vrijheid, gelijkheid en verbroedering. Deze belangrijke samenstand valt samen met een belangrijke verkiezing of een troonswisseling, een invloedrijke wisseling van de wacht met grote politieke, culturele en maatschappelijke invloed voor de wereld.

Jupiter en Saturnus belichamen het ritme van cultuur en geschiedenis. 

Een conjunctie van Jupiter en Saturnus vindt maar eens in de twintig jaar plaats en zet de economisch-politieke toon voor de komende 20 jaar en is extra bijzonder, want het refereert aan een nieuwe cyclus van maar liefst 200 jaar, waarin Jupiter and Saturnus meerdere keren een conjunctie zullen gaan vormen in het element Lucht. 

Saturnus conjunct Jupiter in Waterman voor alle dierenriemtekens:

Voor de Aardetekens Stier, Maagd of Steenbok

Saturnus conjunct Jupiter in Waterman bevordert een ​​grote sprong voorwaarts in je carrière!

Ongeacht het nu gaat om je reputatie of maatschappelijke positie, deze conjunctie brengt de Aardetekens naar ongekende hoogten. Het maakt meer zelfbewust en die houding biedt mogelijkheden voor je carrière. Deze conjunctie bouwt aan een solide basis waarop verder kan worden gebouwd.

Voor de luchttekens Tweelingen, Weegschaal of Waterman

Saturnus conjunct Jupiter in Waterman biedt je ongekende mogelijkheden! Deze conjunctie stimuleert om je grenzen te verleggen. Jezelf heruitvinden, creatief project of reis kan tot enorme inzichten leiden. Je durft nu je dromen waar te maken. Wat je wenst, kun je krijgen!

Niet langer vanaf de zijlijn toekijken, maar het avontuur aangaan. Er ligt een schat op je te wachten om te worden ontdekt.

Voor de vuurtekens Ram, Leeuw of Boogschutter

Saturnus conjunct Jupiter in Waterman is de kosmische poort naar een nieuwe sociale kring! Er komen nieuwe mensen op je pad die leven verrijken. Deze ontmoetingen zijn vaak karmisch en er worden waardevolle karmische lessen geleerd. Omarm iedere ontmoeting, want het is voorbestemd. Ook jij hebt veel te geven, want ook jouw inbreng is waardevol en verrijkend voor die anderen.

Voor de watertekens Kreeft, Schorpioen of Vissen

Saturnus conjunct Jupiter in Waterman is een pure helende kracht! Je leert met anderen te delen van wat je hebt verborgen. Deze conjunctie maakt alles weer heel wat gebroken was, zelfs een gebroken hart. Een nieuwe woonplek kan jouw paradijs op Aarde zijn of een nieuwe liefde kan jouw reddende engel zijn. De conjunctie Jupiter en Saturnus in Waterman leert je overal te vertrouwen en veilig te voelen. 

error: Content is protected !!