Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.
05052018

Uranus in stier voor alle tekens

URANUS IN STIER VOOR ALLE TEKENS

RAM
Uranus verlaat vanaf 16 mei 2018 tijdelijk jouw teken, Ram. Het proces van individuatie voor de Ram komt hiermee tot voltooiing. Uranus in Stier gaat vanaf de tweede helft van mei 2018 tot begin november 2018 de stroom van kosmische vurige energie stabiliseren. De focus wordt verlegd van zelfontdekking en zelfexpressie naar financiën en bezittingen. Uranus gaat vanaf 6 november 2018 tot 6 maart 2019 nog even terug naar Ram.
Stier is verbonden met jouw Huis van Financiën. In deze jaren komen inkomsten vanuit een andere bron of wordt geld verdiend door bijvoorbeeld technologie, een samenwerkingsverband of maatschappelijk doel. De zevenjarige reis van Uranus In jouw geldsector kan dus leiden tot onverwachte veranderingen in je financiële leven. Zorg wel voor een financiële buffer, Ram.

STIER
Door de revolutionaire invloed van Uranus in Stier is er in de komende zeven jaar geen ontkomen aan verandering. Uranus is de planeet van verandering.
De Stier gaat de invloed van Uranus op een subtiele manier voelen vanaf 16 mei 2018.
De Stier zal door de invloed van Uranus in Stier als persoon een transformatie ondergaan, dus van uiterlijk, stijl en kleding veranderen. De behoefte aan zelfexpressie, assertiviteit en vrijheid gaan jou en de manier hoe je met anderen omgaat in deze zeven jaar veranderen. Jouw innerlijke wereld vraagt ook om verandering en jouw omgeving zal de verandering in jou zien. Een nieuwe baan, een verhuizing, een nieuwe relatie. Een nieuwe jij. Alles is mogelijk in de komende zeven jaar. Maar durf buiten het kader te denken. Je hoeft niet binnen de lijntjes te kleuren.
Als je dat doet, is alles mogelijk.

TWEELINGEN
De transit van Uranus door Stier laat je afscheid nemen van oude gedragspatronen en emotionele bagage. Tweelingen wordt door de Kosmos uitgenodigd om beperkingen en gehechtheid aan beperkingen los te laten. Je leert tijdens deze zeven jaren wie je bent. Misschien raak je alles kwijt om jezelf te vinden. Wanneer je jezelf gevonden hebt, is de tijd gekomen om jezelf aan het Hogere Doel over te geven.
Wees voorzichtig. Niet iedereen is te vertrouwen of heeft het beste met je voor. Het zijn jaren van vallen en opstaan, maar jouw innerlijke groei is echter van onschatbare waarde.

KREEFT
De transit van Uranus in Stier is van invloed op je sociale netwerk, je vrienden en sociale betrokkenheid. In de komende zeven jaar vinden er veranderingen plaats in je sociale kring. Nieuwe en ongewone vrienden verrijken je leven. Mensen komen en mensen gaan. Vriendschappen die niet meer werken, worden verbroken. Humanitaire belangen worden belangrijker voor de Kreeft. Kreeft wil verbinding maken met een hele nieuwe groep mensen. Je sociale status en connecties gaat dus in de komende zeven jaar op de schop. Abrupte veranderingen komen van buitenaf en liggen grotendeels buiten je macht. Hou er dus rekening mee dat sociale contacten geen blijvertjes zijn.

LEEUW
De transit van Uranus in Stier is van invloed op je carrière, Leeuw. Tijdens deze cyclus verandert je carrière en sociale status. Wees bereid om een nieuwe start te maken. Het zijn jaren van plotselinge ontdekkingen over jezelf, over wat je echt wil gaan doen. De Leeuw wil meer individuele vrijheid om het unieke pad van Durf te bewandelen. Er komt dus een nieuwe carrière of nieuwe richting in je leven. Een nieuw tijdperk van nieuwe talenten en vaardigheden, van focus en groei.

MAAGD
De transit van Uranus in Stier is voor de Maagd van invloed op verbreding van de persoonlijke en filosofische horizon!
Dit zijn de jaren van onverwachte reizen en openbaringen, De mensen die je ontmoet tijdens deze cyclus van bewustzijnsverruiming leiden tot een nieuwe manier van denken. Je gaat alles in een breder perspectief zien.
Tijdens deze jaren kun je een andere religie aannemen of een hogere studie beginnen dat te maken heeft met spiritualiteit, religie, sociologie of antropologie.
In ieder geval ga je grenzen verleggen en worden je ogen geopend.

WEEGSCHAAL
De transit van Uranus in Stier door jouw Huis van de Ziel en Intimiteit gaat leiden tot onduidelijkheden of onverwachte gebeurtenissen rondom gedeelde financiële bronnen. Ook is er onzekerheid over intieme relaties en met de beleving van seksualiteit en intimiteit.
Probeer in deze jaren financieel onafhankelijk te zijn van een partner of van anderen. Voor zover mogelijk geen lening aangaan, want deze kan door onverwachte omstandigheden voor problemen gaan zorgen.
Uranus in Stier zijn ook de jaren van innerlijke zelfontdekking, die voor jou van onschatbare waarde zullen zijn.

SCHORPIOEN
De invloed van Uranus in Stier in het Huis van Relaties is het begin van een zevenjarige reis waarin persoonlijke relaties op de proef worden gesteld, veranderen of beëindigen wanneer persoonlijke vrijheid en onafhankelijkheid in het geding zijn. Stier staat tegenover Schorpioen, dus er is geen ontkomen aan. Zowel in je intieme relatie, gezin, werk, vriendschappen of zakelijke samenwerking worden sluiers opgelicht en issues verhelderd. Wat er ook verhelderd wordt, het zal in ieder geval een belangrijk keerpunt in je leven zijn. Laat elkaar zo veel mogelijk vrij, zodat het loslaten ook niet zo moeilijk zal zijn.

BOOGSCHUTTER
De zevenjarige reis van Uranus door Stier verandert je houding ten aanzien van je werk en dagelijks leven. Je verandert van baan of je krijgt een baan die je meer vrijheid biedt. Er komen dus veranderingen in je dagelijkse werkzaamheden en verplichtingen, want als je dat niet doet, kun je ziek worden als gevolg van stress. Je wil vrijheid om nieuwe ervaringen op te doen zoals een uitdaging binnen je werk om met nieuwe technieken werken. Dus een nieuwe richting! Hou rekening met het onverwachte en haal het maximale uit iedere dag.

STEENBOK
Vanaf 16 mei 2018 reist Uranus door het Huis van Creativiteit, Zelfexpressie en Liefde. Het Huis van de Zon!
Vanaf deze periode mag je op plotselinge en verrassende ontwikkelingen rekenen in je liefdesleven en zelfexpressie. Een verbintenis kan je leven plotseling ondersteboven gooien of je wil jezelf bevrijden van knellende relationele banden of je innerlijk kind bevrijden. Ook in je vaste relatie wil je vrij zijn. Je voorkeur in de liefde kan veranderen, je kunt bijvoorbeeld tot je grote verbazing verliefd raken op iemand waarvoor je eerder de ogen sloot. Geef ruimte aan je creatieve vermogens, want Uranus laat je nieuwe ervaringen opdoen die je bewustzijn verruimen en die je ertoe aanzetten te experimenteren met het leven.

WATERMAN
Uranus is de heersende planeet van Waterman. Vanaf 16 mei 2018 reist Uranus door Stier, jouw Huis van Familie en Huis. Er komen in de komende zeven jaar veranderingen in je huiselijke omstandigheden, kinderen en familie, ook in je gevoelsleven. Oud zeer moet worden opgeruimd en banden met het verleden worden verbroken. Dit kan zeer bevrijdend zijn. 
Een verandering van woonomstandigheden of van woonplaats hoort bij deze alles veranderende energie van Uranus door het Huis van Familie en Huis. In ieder geval komen er in de komende zeven jaren plotselinge en onverwachte veranderingen aan het thuisfront. Wees voorbereid op deze veranderingen door jezelf flexibel op te stellen.

VISSEN
De transit van Uranus in Stier is voor de Vissen een zevenjarige reis waarin het communicatieproces en mentale vaardigheden gaan veranderen. In deze jaren verandert de relatie die je met naaste familieleden en je directe omgeving hebt. Uranus vraagt om spontaan te zijn. Dit zijn de jaren van inspiratie om alles te doen wat je altijd al had willen doen. Een boek te schrijven bijvoorbeeld. Veranderingen in je leven brengen ook een nieuwe manier van communicatie met zich mee. Je moet jezelf aanpassen aan nieuwe situaties. De invloed van Uranus in Stier maakt je innovatief in je denkvermogen. Je denkt sneller en neemt informatie beter op.
Je gaat merken dat het aanpassen aan situaties en het vinden van een nieuwe aanpak makkelijker gaat.

error: Content is protected !!