Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.
20618

Mars retrograde vanaf 26 juni 2018

Mars retrograde vanaf 26 juni 2018

De tweejaarlijkse retrogradeperiode van Mars zal een belangrijke invloed hebben op alle tekens van de dierenriem, maar vooral voor de Hoofdtekens Ram, Weegschaal, Steenbok en Kreeft en de vaste tekens Waterman en Leeuw.
Alles gaat trager, dus haastige spoed is zelden goed bij alles wat je onderneemt. Forceren leidt tot ongelukken, vervelende situaties en tegenstrijdige resultaten. Voorzichtig zijn met vuur, scherpe en explosieve voorwerpen.
Beheers je ongeduld, woede en vermijdt conflicten, want je krijgt spijt van onbezonnen acties.
Dit geldt vooral voor Waterman en Steenbok.

De invloed van de retrograde Mars vanaf 26 juni 2018 tot 26 augustus 2018 voor alle dierenriemtekens:

RAM :
De rode Strijder Mars regeert Ram. De retrograde Mars in Waterman valt in jouw Huis van Vriendschappen en Sociale Betrokkenheid. “Oude” vrienden komen terug op je pad. Mars retrograde maakt je bewust van oppervlakkige vriendschappen of vrienden die jouw vriendschap niet waard zijn. Je gaat je richten op mensen met wie je op een dieper niveau kan communiceren.
Mars retrograde is uitstekend geschikt voor een nieuwe strategie. Werken aan plannen. Niet om actie te ondernemen.

STIER:
De retrograde Mars van 2018 valt in jouw Huis van Carrière. Een goed moment om plannen te herzien en terug te keren naar de tekentafel! Iets waaraan je gewerkt hebt, loopt vertraging op of er moet iets overnieuw worden gedaan. De Zomer van 2018 kan daarom een periode van frustratie zijn. Samenwerking gaat moeizamer en je krijgt te maken met vertraging of tegenwerking. De medewerking van anderen en wederzijds belang is de sleutel om succes te behalen. Het is daarom raadzaam om je carrière zo in te richten, zodat anderen er ook baat bij hebben.

TWEELINGEN:
De retrograde Mars van 2018 valt in jouw Huis van Levensbeschouwing, Studie, Reizen, Spiritualiteit en Religie. Deze Zomer 2018 is gunstig om een goed idee dat je eerder had om te zetten in actie. Dus die studie oppakken of bedrijfstraining gaan doen. Een juridische procedure aanspannen of het zakelijk opnemen tegen een rivaal heeft echter weinig zin. Leren en reizen is de boodschap van de retrograde Mars. Het kan ook goed zijn om op reis te gaan naar de plek waar je goede herinneringen aan hebt of jezelf even terug te trekken in een spiritueel oord om na te denken over je volgende stappen.

KREEFT:
De retrograde Mars valt in het achtste Huis van Gedeelde Financiën. Tijdens deze periode vragen onopgeloste financiële kwesties alsnog om een oplossing. Er kan sprake zijn van een belangenconflict in de privé-sfeer of het uiteenvallen van een zakelijk partnerschap. Belastingen, leningen, verzekeringen, testamenten en dergelijke kunnen een bron van bezorgdheid zijn, maar krijgen de ruimte om tot een oplossing te komen.

LEEUW:
De retrograde Mars in Waterman valt in jouw Huis van Relaties. Tijdens deze periode is er sprake van spanningen in de relatie of in de samenwerking. Ook kan het zijn dat anderen jou niet goed (willen) begrijpen of dat je moeite hebt met het sluiten van compromissen. Er zijn dingen uit het verleden die je dwars zitten en deze problemen vragen om een oplossing. Goede periode om je grieven op tafel te leggen, maar ga conflicten zoveel mogelijk uit de weg.

MAAGD:
De retrograde Mars in Waterman in je zesde Huis van Dagelijks Werk en Gezondheid kan een periode aangegeven van frustratie in het dagelijks leven. Het schiet niet op ondanks de werkdruk en inzet. Er wordt veel van je verwacht en dat geeft stress. Een situatie op het werk of met collega’s is onhoudbaar, dus het is mogelijk dat je besluit om vanwege van je gezondheid om tijdens deze periode van baan te veranderen.

WEEGSCHAAL:
De retrograde Mars in Waterman brengt je terug naar je innerlijk kind. Een periode met meer tijd voor kinderen, hobby’s en liefde. Tijdens deze periode pak je een hobby op waar je eerder niet aan toe bent gekomen. Iets was niet afgesloten en komt nu tot een oplossing. Een passionele vlam kan tijdens Mars retrograde snel weer uitdoven, terwijl een affaire met een oude vlam zou kunnen uitmonden tot een vaste verbintenis! Vriendschappen worden tegen het licht gehouden. Alleen de goede vriendschappen overleven. Ook komen er nieuwe vrienden op je pad.

SCHORPIOEN:
Mars is verbonden met Schorpioen, dus de retrograde Mars heeft een extra sterke uitwerking op jou. De retrograde Mars valt in jouw Huis van Familie en privé-leven. Het verleden komt tijdens deze periode sterk bij je terug. De behoefte om herinneringen op te halen en tot een oplossing te komen is groot, maar het is niet gemakkelijk om het met elkaar eens te worden. Door de retrograde Mars is er achterstallig werk thuis in te halen. Maar je wil ook op reis. Op zoek naar jezelf, op zoek naar je oorsprong. Een spirituele zoektocht.

BOOGSCHUTTER:
De retrograde Mars in Waterman is van invloed op je denken en handelen. Jouw sterke overtuigingen kunnen botsen met die van anderen. Er kunnen confrontaties zijn met jouw dagelijkse omgeving, school, buren en naaste familieleden. Mars retrograde vraagt je de weg van compromissen te bewandelen. Door de retrograde Mars is het raadzaam om alert te blijven bij het ondertekenen van een bindend contract, het kopen van een voertuig of het aangaan van een overeenkomst.

STEENBOK:
Mars retrograde in Waterman is van invloed op je Huis van Financiën. Mars retrograde laat zien wat je werkelijk bezit en waaraan jij jezelf identificeert.
Tijdens deze retrograde Mars kunnen er meningsverschillen zijn over financiële zaken. Het kost je tijdens deze periode meer moeite om geld te genereren en direct resultaat blijft uit. Het is afwachten geblazen. Er kunnen onverwachte uitgaven zijn, tegenvallende winstcijfers of minder inkomsten. Vanaf 27 augustus 2018 komt er schot in de financiële zaken.

WATERMAN:
De rode krijger Mars is retrograde in jouw teken, Waterman. Tijdens deze retrograde cyclus van Mars zijn er wel drie Verduisteringen op de as Waterman/Leeuw. Het is tijd voor verandering op het gebied van de relatie die je hebt met jezelf en die met anderen. De retrograde Mars vraag je: waardeer jij jezelf om wie je bent en wordt door anderen gewaardeerd om wie je bent? Wie zijn je vrienden, wie zijn je vijanden? Hou je van jezelf of ben je je eigen grootste vijand?

VISSEN:
De retrograde Mars valt in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn, Psyche en Loslaten.
Deze energie duidt op een periode waarin je bij voorkeur op jezelf bent. Een periode van focus en concentratie. Een periode voor retraite, kuur, time-out, therapie, revalidatie, herstel en opbouw. Het oude eruit, het nieuwe erin. Mars retrograde is als een grote kosmische bezem die zelfs donkerste hoekjes niet overslaat.

error: Content is protected !!