Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.
160618

Neptunus retrograde 2018 voor alle dierenriemtekens

Neptunus retrograde 2018 voor alle dierenriemtekens.

De dromerige Neptunus gaat vanaf 18 juni 2018 tot 24 november 2018 retrograde in zijn eigen mystieke rijk van Vissen.

RAM
De retrograde Neptunus valt in jouw Huis van het Kosmische Bewustzijn en Psyche.
Neptunus duikt diep onder om negatieve gevoelens en gewoonten los te laten. Deze periode is gunstig voor een vorm van therapie, maar ook voor meditatie en yoga, esoterische kennis, mystiek en spiritualiteit. Blijf uit de buurt van geestverruimende middelen en alcohol. Wees eerlijk en duidelijk tegen jezelf omwille van je persoonlijke ontwikkeling.

STIER
De retrograde Neptunus valt in jouw Huis van Vriendschappen, Groepsdynamiek en Sociale Betrokkenheid.
Tijdens deze periode zijn er vage ontwikkelingen binnen de sociale kring, vereniging, club en vriendschappen. Er spelen zich dingen af achter de schermen en je vermoedens zijn terecht.
Je wil vrienden bijstaan of jouw maatschappelijk steentje bijdragen. De retrograde Neptunus vraagt wat jij kunt doen voor je vrienden en wat jouw sociale bijdrage is.

TWEELINGEN
De retrograde Neptunus valt in jouw Huis van Carrière en Bestemming.
Neptunus brengt hier innerlijke onrust, verwarring en onduidelijkheid over je carrière of reputatie.
Taken of verantwoordelijkheden die je voor langere tijd hebt gemeden, kunnen niet langer worden genegeerd. Ook al ben je nog steeds onzeker over je Bestemming, de tijd is gekomen om het roer in handen te nemen. Wees niet bang en verberg je niet in de schaduw van je onzekerheid.

KREEFT
De retrograde Neptunus valt in jouw Huis van Levensbeschouwing, Studie en Reizen.
Een spiritueel ontwaken kan voor jou de aanleiding zijn voor een lange reis of het verlangen om te gaan reizen. Een pelgrimstocht om het Pad van Verlichting te bewandelen. Je geest opent zich. Een mystieke periode voor een Hogere Studie in filosofie of esoterie. Je bent op zoek naar de waarheid. Niet meer en niet minder.

LEEUW
De retrograde Neptunus valt in jouw Huis van de Ziel, Gedeelde Bronnen en Intimiteit.
Neptunus is een reis van transformatie en wedergeboorte. De retrograde Neptunus vraagt je om schoon schip te maken. Jezelf losmaken van alles wat in je persoonlijke groei belemmert, dus ook controledrang en obsessie. Een mysterie over een financiële kwestie kan worden opgelost.

MAAGD
De retrograde Neptunus valt in jouw Huis van Relaties.
Neptunus retrograde onthult wie je ware vrienden zijn en wie niet. Accepteer dat een relatie anders was dan je had gedacht en gehoopt. Het zijn leermomenten die meer over jou vertellen en over de rol die je inneemt in de relatie. Neptunus verwart, vernevelt en weeft een web van fantasie over jouw perceptie van de werkelijkheid! Als je echt aandacht hebt voor wat er werkelijk gebeurt in je relatie, zul je in staat zijn om de waarheid te zien.

WEEGSCHAAL
De retrograde Neptunus valt in jouw Huis van Dagelijkse Routine en Gezondheid.
Tijdens deze periode ben je gevoeliger voor stress en medicijnen en ben je vatbaar om ziek te worden. Door de retrograde Neptunus heb je moeite om jezelf te concentreren op het werk of vast te houden aan een baan, routines of schema’s. Een vast schema voor je werk en gezondheid is onmisbaar tijdens deze retrogradeperiode van Neptunus. Details die je liever wilt verbergen, vragen je aandacht.

SCHORPIOEN
De retrograde Schorpioen valt in jouw Huis van Zelfexpressie, Kinderen en Liefde.
Door Neptunus retrograde ga je hartstochtelijk op zoek naar een zielenconnectie, maar je kunt teleurgesteld raken wanneer jouw verwachtingen te hoog liggen. Er kan sprake zijn van een geheime affaire of misschien wordt je gevraagd om te bemiddelen in een liefdesaffaire. Tijdens deze periode stroomt je creativiteit, dus een creatieve droom zou in vervulling kunnen gaan.

BOOGSCHUTTER
De retrograde Neptunus valt in jouw Huis van Familie en Privé-leven.
In een familiesituatie komt iets aan het licht dat al lange tijd verborgen werd gehouden. Tijdens deze retrogradeperiode van Neptunus zou een vorm van therapie inzicht kunnen bieden zoals Familieopstellingen. Door de retrograde Neptunus ben je op zoek naar huis of op zoek naar het ideaalbeeld van wat “ thuis” zou moeten zijn. Neptunus retrograde leert je dat jouw “thuis” is waar jouw ziel woont.

STEENBOK
De retrograde Neptunus valt in jouw Huis van Communicatie, de Geest en Denkprocessen.
Neptunus retrograde maakt intuïtief en verrijkt je verbeeldings- en fantasieleven, maar er kan sprake zijn van innerlijke verwarring. Het liefst zou je willen ontsnappen aan alle hectiek van het leven. Goede periode voor een spirituele cursus of het schrijven van romantische en spirituele literatuur. Op school en in je directe woonomgeving kunnen er vertragingen en misverstanden zijn. Een geheim kan worden onthuld dat te maken heeft met een broer of zus, oom of tante. Wees alert wanneer je te maken krijgt met details, praktische zaken, feiten en cijfers, want je kunt dingen over het hoofd zien.

WATERMAN
De retrograde Neptunus valt in jouw Huis van Financiën en Bezit.
Raadzaam is om tijdens deze retrograde periode goed op je geld te letten. Knip bij voorkeur je creditcard doormidden, want je verliest het financiële overzicht. Pas op met ondoordachte uitgaven, want je bent tijdens deze periode geneigd om te gaan shoppen uit emotie of om een vervelend gevoel weg te werken. Je kunt ook financieel worden benadeeld of het slachtoffer worden van bedrieglijke praktijken.

VISSEN
De retrograde Neptunus valt in jouw Huis van Persoonlijkheid.
Neptunus retrograde laat je zien hoe je werkelijk bent. Je bent meer dan je spiegelbeeld.
Je doet er alles aan om mooi voor de dag te komen, maar je bent niet altijd lief voor jezelf of je innerlijk kind. Eenzaamheid, zelfbedrog, overgevoeligheid en zelfsabotage brengt je in een negatieve spiraal. Neptunus retrograde brengt je naar binnen en laat je mooie ziel zien.
Neptunus retrograde leert om van jezelf te houden.

error: Content is protected !!