Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.
Maart 2018 Jupiter Retrograde

Jupiter retrograde in Schorpioen 2018 en de invloed op de dierenriemtekens

Jupiter retrograde in Schorpioen 2018 en de invloed op de dierenriemtekens
Vanaf 9 maart tot en met 19 juli 2018 duikt de retrograde Jupiter onder in de diepe, mysterieuze Plutonische wateren van Schorpioen.
Jupiter ’loopt’ terug van 23° naar 13º in de Schorpioen.

De retrograde periode van Jupiter in Schorpioen van 9 maart tot 19 juli 2018 is de gouden kans om innerlijke heling en herstel toe te laten.

Het hoofdthema van de retrograde Jupiter is ontgifting en zuivering van lichaam en ziel.
De Volle Maan van 2 maart in Maagd draagt ook het thema zuivering en maakt zo de weg vrij voor de boodschap van “de slapende” Jupiter in Schorpioen.

De vruchtbare samenwerking tussen de retrograde Jupiter en Pluto in Steenbok geeft de kracht en motivatie tot zelfbevrijding en transformatie vooral wanneer het fysieke lichaam geweld is aangedaan door een vorm van verslaving.

De invloed van Jupiter retrograde in Schorpioen voor alle tekens:

Ram
De retrograde Jupiter vraagt je om eerlijk te zijn naar jezelf en naar de ander.
De focus ligt op geld, seksualiteit, investeringen en gezamenlijke middelen. De retrograde Jupiter maakt de Ram supersensueel, obsessief en temperamentvol. Ram is bereid tot het uiterste te gaan om te krijgen wat hij of zij verlangt. Jupiter vraagt echter om niet impulsief te handelen. Geheimen verstikken een relatie, zowel zakelijk als privé. Maak schoon schip met geldzaken en intimiteit. Heb respect voor jezelf en de ander.

Stier
De retrograde Jupiter in het Huis van Relaties vraagt je sociale kring tegen het licht te houden
en met andere ogen naar relaties te kijken, zowel zakelijk als privé.
Mensen komen en mensen gaan. Nieuwe vriendschappen en verbindingen verrijken je leven en brengen vreugde, liefde en geweldige kansen om te groeien.
Wees selectief. Vertrouw op je gevoel. Als iets of iemand niet goed voelt voor jou, is dat zo.

Tweelingen
De retrograde Jupiter in het Huis van Werk vraagt je om eerlijk te zijn over je werk.
Sta je achter het werk dat je doet en ben je het eens met het beleid dat wordt gevoerd?
Jupiter in Schorpioen laat een drukke periode zien, maar de retrograde Jupiter vertraagt het tempo. Verg je niet te veel van jezelf? Pleeg je geen roofbouw op jezelf? Verander je levensstijl zoals een gezond dieet, meer beweging en ontspanning.

Kreeft
De retrograde Jupiter in het Huis van Creativiteit en Liefde vraagt je om jezelf uit te leven.
Een prachtige tijd om creatieve dingen te doen waar je jezelf geen tijd voor hebt gegeven. Doe de dingen die je leuk vindt. Maak de connectie met je innerlijk kind. Ook een periode van financiële voordeeltjes en kans op de liefde. Een periode om te genieten van alles wat de ziel voedt.
De retrograde Jupiter vraagt je echter ook een belangrijke vraag. Hou je van jezelf?

Leeuw
De retrograde Jupiter in het Huis van Familie, innerlijke zelf en privéleven vraagt je of jouw huis jouw veilige thuishaven is. Is het een echte weerspiegeling van wat je verlangt?
Ben je thuis in je eigen huis of ben je nog op zoek naar je veilige haven?
De retrograde Jupiter is een goede periode om te verhuizen of een verstoorde familierelatie te herstellen of op zoek te gaan naar je oorsprong. Om jezelf thuis te voelen is dit een goede tijd voor een nieuw interieur of om je huis te verfraaien met schilderijen en bloemen. Door de retrograde Jupiter ga je jezelf beter kennen. Pas op met te hoge verwachtingen van jezelf en familie. Leer jezelf kennen.

Maagd
De retrograde Jupiter in het Huis van Communicatie vraagt of je gedachten overeenstemmen met wat je zou moeten geloven.
De retrograde Jupiter laat een onderbreking zien in een studie of met het schrijven van een boel om iets verder te onderzoeken en zelfs een leraar of uitgever te vinden die jou verder kan helpen.
Gebruik deze periode om het contact het herstellen met naaste familieleden.
Wees kritisch. Neem niet alles meer voor zoete koek aan. Doe het juiste.

Weegschaal
De retrograde Jupiter in het Huis van Financiën vraagt of jouw financiën op orde zijn.
Wat betekent bezit voor jou?
Financiële vertragingen tijdens deze periode zijn met deze vraag verweven.
Door de retrograde Jupiter in Schorpioen moet je op de kleintjes letten. Als het gaat om het materiële, dan ”moet je gewoon iets hebben”. Wat is de toegevoegde waarde van bezit?
Maar nu moet je”nee” tegen jezelf zeggen, ook al denk je dat je het waard bent.
Wat is waardevol voor jou? Leer vast te houden aan wat je hebt, laat gaan wat je niet nodig hebt.

Schorpioen
De retrograde Jupiter in het Huis van Schorpioen vraagt je wat integriteit voor jou betekent.
Ben je eerlijk en oprecht naar jezelf en de ander? Sta je achter je eigen gedrag en de keuzes die je maakt in je privéleven en op het werk? Leef je ernaar?
Door de invloed van Jupiter ben je veeleisend of zie je alles te optimistisch in.
Overdrijf niet en blijf zuiver.

Boogschutter
De retrograde Jupiter in het Huis van het Kosmisch Bewustzijn vraagt je wie je bent.
Jupiter in Schorpioen brengt een diepe verbinding met de spirituele wereld.|
De retrograde Jupiter in Schorpioen vraagt je om naar alle dingen te kijken die je voor de wereld en jezelf verborgen houdt. Je krijgt de kans je te bevrijden van zelfdestructieve neigingen, diepgewortelde angsten en schuldgevoelens.
Wat zijn jouw spirituele waarden? Ben je zuiver en eerlijk in alles wat je doet? Hou je jezelf of anderen voor de gek? Leer te vertrouwen en stel het onvermijdelijke niet uit.

Steenbok
De retrograde Jupiter in het Huis van Vriendschappen en Sociale Betrokkenheid vraagt je om selectief te zijn bij de keuze van vrienden, kennissen en sociale activiteiten.
Iets of iemand moet goed voor je voelen. Ook vraagt Jupiter om eerlijk naar jezelf te kijken. Ben je niet te veeleisend naar je vrienden of zijn er bijbedoelingen? Investeer je maatschappelijk niet teveel in anderen of verwachten anderen teveel van jou?
Geef en ontvang naar verhouding.

Waterman
De retrograde Jupiter in het Huis van Carrière en Bestemming vraagt je of je tevreden bent met je carrière en je sociale status. Vind je het belangrijk hoe anderen over je denken? Hoe je bent in de ogen van anderen? Kun je maatschappelijk waarmaken wat je belooft?
Jupiter in Schorpioen creëert geweldige kansen op vooruitgang in je carrière, maar alleen wanneer je met hart en ziel ergens voor gaat. Met integriteit en eerlijkheid bereik je meer en komen erkenning en succes op natuurlijke wijze naar je toe.
Neem je podium in, maar weet ook in de achtergrond te schitteren.

Vissen
De retrograde Jupiter in het Huis van Hoger Bewustzijn en Levensfilosofie vraagt je om in jezelf te geloven.
Jupiter in Schorpioen biedt Vissen kansen om het leven ervaren en te ontdekken. Nieuwe culturen, reizen en studie om te groeien en horizon te verbreden.
Blijf jezelf en volg het pad dat zich voor jou ontvouwt.
Neem afscheid van het idee dat je iets niet kunt, maar omarm het idee dat je er voor gaat en het op zijn minst gaat proberen. Wat heb je te verliezen? Alleen mooie kansen.

error: Content is protected !!