Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.
De Zonsverduistering 14 12 2020

De Totale Zonsverduistering in Boogschutter van 14 december 2020 en invloed op alle dierenriemtekens

De Totale Zonsverduistering in Boogschutter van 14 december 2020 en invloed op alle dierenriemtekens.

De laatste verduistering in de cyclus van zes verduisteringen in 2020 is een Totale Zonsverduistering op 23º06 op de as Tweelingen/ Boogschutter, de polariteiten as van informatie en geloofssystemen, waardoor onze perspectieven en vooruitzichten op collectief niveau veranderen.

Verduisteringen op de Tweelingen/Boogschutter-polariteit brengen grote verschuivingen in de wereld van de nieuwsmedia, propaganda en bewustwording van de rol van sociale media in onze samenleving.

De Totale Zonsverduistering van 14 december 2020 op 23º08 in Boogschutter is conjunct de kosmische boodschapper Mercurius. Deze samenstand met “gastheer” Mercurius zet de poort tot 2022 wagenwijd open voor veranderingen in de manier hoe we met elkaar communiceren en hoe we met elkaar omgaan, hoe informatie zich verspreidt en hoe we feiten van fictie onderscheiden.  
Met de Maansknopen op de as Tweelingen/Boogschutter gaat onze maatschappelijke drijfveer en collectief verlangen uit naar vernieuwing, groei, uitwisseling van informatie en snelle communicatie.

Op een meer esoterisch niveau zullen we gevraagd worden om de energetische “virussen” te onderzoeken die we via woord en gebaar aan elkaar doorgeven. Welke haatdragende taal verspreiden we? Welke boodschappen van angst geven we door? Hoe kunnen we ons “wapenen” tegen op angst gebaseerd nieuws, onwaarheid en verkeerde informatie.
Het dierenriemteken Boogschutter is verbonden met de grote gasreus Jupiter, dus het gaat met deze Zonsverduistering zuiver om de waarheid!

Deze Zonsverduistering in Boogschutter op 14 december 2020 maakt de weg vrij voor de grote historische conjunctie van Jupiter en Saturnus op de eerste graad van Waterman, die samenvalt met de Winterzonnewende op 21 december 2020!
Deze overweldigende energieverschuiving maakt de weg vrij voor het nieuwe tijdperk van Waterman, Op de drempel van het Aquarius tijdperk gaat het om een verschuiving naar meer gemeenschapsgericht leven en verbondenheid. Het begin van het tijdperk van vrouwelijke progressieve kracht, de overgang van een patriarchaal naar een matriarchaal tijdperk.
De deur wordt geopend naar oneindig potentieel en grensverleggende ontwikkelingen op het gebied van wetenschap, technologie, duurzaamheid, visie en innovatie.
Het opnieuw creëren van onze wereld in een tijd waarin onze samenleving en wereldbeeld definitief verandert.

Deze Totale Zonsverduistering in Boogschutter van 14 december 2020 is te zien in Zuid-Amerika, vooral in Chili en Argentinië, maar ook in landen als Bolivia, Chili, Paraguay en Uruguay, Brazilië, Peru, Ecuador en Zuid-Argentinië, Zuidwest-Afrika en Antarctica, de zuidoostelijke Stille Oceaan en de zuidelijke Atlantische Oceaan.

De Maan is te ver van de Aarde verwijderd en verduistert niet de gehele Zon.
Er is dus een ‘ring van vuur’ te zien, de Corona.

Iedereen met planeten en Lichten of ascendant in de geboortehoroscoop tussen 19 en 27 graden in Beweeglijke Tekens zoals Tweelingen, Maagd, Boogschutter en Vissen, maar ook Steenbok en Kreeft krijgt in het komende halfjaar te maken met veranderingen vanuit financieel perspectief dat te maken heeft met de levenspartner of zakelijk partnerschap.

Invloed van de Zonsverduistering op alle dierenriemtekens:

RAM
Deze Zonsverduistering in Boogschutter van 14 december 2020 is voor Ram in de komende zes maanden van diepgaande invloed op perceptie van levensfilosofie, moraal en ethiek. Gebeurtenissen dwingen Ram om geconditioneerd gedrag of vaste overtuigingen in twijfel te trekken op weg naar wijsheid en waarheid. Deze Zonsverduistering is de kosmische poort tot een buitenlandse reis of studie of een spirituele periode waarin Ram de betekenis van het leven en de wereld waarin we leven in nieuw perspectief gaat zien. Een poort naar culturele expansie, zelfbewustzijn en persoonlijke bewustzijnsgroei.

STIER
Deze Zonsverduistering in Boogschutter van 14 december 2020 is voor Stier in de komende zes maanden van diepgaande invloed op zielsniveau, gedeelde financiële bronnen, schulden en bestedingspatroon van de partner, erfenissen, sterfelijkheid, taboe, angst, mysterie en schaduwgedrag. De evolutie van de Ziel.
Een Verduistering in het achtste Huis is intens. Stier komt in aanraking met de donkere kant van anderen en met die van zichzelf, dus tijd voor zelfonderzoek. De Zonsverduistering kan een openbaring inhouden of dwingt Stier de waarheid onder ogen zien van iets wat lang ontkend is.

TWEELINGEN
Deze Zonsverduistering in Boogschutter van 14 december 2020 is voor Tweelingen in de komende zes maanden van diepgaande invloed op relaties. De single Tweelingen kan een intens verlangen krijgen om zich te verbinden met een soulmate. Tweelingen kan ook gaan trouwen of samenwonen of een zakelijk partnerschap aangaan. De Zonsverduistering is van grote invloed op het versterken van evenwichtige relaties. Een disfunctionele verbintenis wordt definitief verbroken. In het komende halfjaar komen er dus significante verschuivingen in relaties, in positieve of negatieve zin.
Een verbintenis beëindigen kan ongelooflijk bevrijdend zijn als deze nergens toe leidt.

KREEFT
Deze Zonsverduistering in Boogschutter van 14 december 2020 is voor de Kreeft in de komende zes maanden van diepgaande invloed op het dagelijks leven, werk en gezondheid.
In het komende halfjaar vinden er gebeurtenissen plaats waardoor er veranderingen optreden in de dagelijkse routine zoals in werkzaamheden en werktijden. Veel heeft te maken met de mate van tevredenheid over je dagelijks leven. De verbinding tussen geest en lichaam wordt door deze Zonsverduistering op de proef gesteld. Niet altijd is deze in balans, de geest wil meer dan het lichaam aankan of andersom. Het ene gaat altijd ten koste van het andere. De Zonsverduistering kan de aanleiding zijn tot een burn-out, jezelf opgebrand of uitgeput voelen of gewoon niet verder kunnen of willen. Het gaat om het kostbare mentale en fysieke evenwicht te herstellen door een harmonieus geïntegreerd levensritme tot stand te brengen.

LEEUW
Deze Zonsverduistering in Boogschutter van 14 december 2020 is voor de Leeuw in de komende zes maanden van diepgaande invloed op zelfexpressie, speelsheid, creativiteit, seksualiteit, ontspanning, plezier en je innerlijk kind, dus jezelf kunnen zijn.
Deze Zonsverduistering brengt je zelfexpressie en creativiteit tot leven en brengt alles samen.
Een romance in het komende halfjaar is speels, verblindend aantrekkelijk, gelukzalig, maar wel vluchtig en vrijblijvend. Kinderen zijn veranderlijk en hebben veel aandacht nodig, terwijl je zelf op zoek bent naar het kind in jezelf. Het gaat nu om jou. Je levensenergie, Prana, de erosstroom of creatieve levenskracht, is helend en beschermend. Het is constante onzichtbare en tijdloze stroom waarmee ieder mens in verbinding staat om met hart en ziel expressie te geven aan datgene wat in je opkomt. Deze Zonsverduistering opent het hart en laat het overvloedig stromen.

MAAGD
Deze Zonsverduistering in Boogschutter van 14 december 2020 is voor de Maagd in de komende zes maanden van diepgaande invloed op privéleven, wortels, huis en woonplaats.
In het komende halfjaar worden er diepgewortelde gevoelens getriggerd waardoor Maagd geroepen wordt om op zoek te gaan naar de oorsprong. Een reis naar vroeger, jezelf verdiepen in familiegeschiedenis, terug naar je roots. Het is mogelijk dat Maagd in het komende jaar gaat verhuizen of gaat besluiten om te gaan verhuizen naar een andere woonplaats. Het gaat om het verstevigen van je thuisbasis en dat geldt ook voor de band met familieleden. Naast een verhuizing kan er ook een renovatie of verbouwing mogelijk zijn.

WEEGSCHAAL
Deze Zonsverduistering in Boogschutter van 14 december 2020 is voor de Weegschaal in de komende zes maanden van diepgaande invloed op de manier van communicatie met naaste familieleden, vrienden en familie, alles wat te maken heeft met het maken van verbindingen, netwerken en informatie. Weegschaal kan besluiten weer naar school te gaan, een cursus op opleiding te gaan volgen, nieuwe vaardigheden opdoen of op onderzoek uit te gaan naar iets wat je aan het hart ligt.
In het komende halfjaar worden onderlinge banden hersteld met verwaterde contacten, met broers en zussen en naaste familie of er wordt afstand genomen van familie of vrienden die je ontgroeid bent.

SCHORPIOEN
Deze Zonsverduistering in Boogschutter van 14 december 2020 is voor de Schorpioen in de komende zes maanden van diepgaande invloed op bezit, financiën, de materie, wereldse en geestelijke bezittingen, persoonlijke eigendommen, waaronder ook talenten en hoe je deze gebruikt.
In het komende halfjaar kan er sprake zijn van een financiële crisis en dat kan een spiegel zijn om je te confronteren met te weinig zelfrespect en zelfwaarde. Het kan een wake-up call zijn om aandacht te gaan besteden aan je unieke talenten en natuurlijke vaardigheden. Is geld belangrijker dan je eigen waarde? Maak de weg vrij voor jezelf, want zonder overtollige bagage is je reis lichter en heb je niets te verliezen, alleen te winnen en opnieuw te beginnen.
In jezelf investeren betaalt zich later terug in onmetelijke rijkdom.

BOOGSCHUTTER
Deze Zonsverduistering in Boogschutter van 14 december 2020 is voor de Boogschutter in de komende zes maanden van diepgaande invloed op je persoonlijkheid, je identiteit en zelfbewustzijn.
Deze Zonsverduistering is het portaal tot een wedergeboorte, een krachtige manifestatie magie. Wat je ook voor jezelf wenst tijdens dit magische moment, gaat zich manifesteren.
Dit is het begin van een nieuwe cyclus voor jou, een herstart vanuit de kosmos, dat van invloed zal zijn op alle fundamentele dingen in je leven zoals je persoonlijkheid, carrière, je privéleven en je relatie.

STEENBOK
Deze Zonsverduistering in Boogschutter van 14 december 2020 is voor de Steenbok in de komende zes maanden van diepgaande invloed op Universele Liefde, Anonimiteit, het Einde, Onthechting, Loslaten en de Stilte.
In de komende zes maanden kan een spiritueel inzicht of een gebeurtenis leiden tot een verlangen om je terug te trekken om iets te kunnen verwerken of jezelf terug te vinden.
In deze periode van terugtrekken komt er ruimte voor creativiteit, een retraite of een vorm van therapie. Een verhoogd gevoel van intuïtie maakt dit een geweldige tijd van artistieke expressie.
Het universum spreekt en Steenbok ontvangt goddelijke inspiratie.
Waakzaamheid is echter geboden, Steenbok. Bewaak je grenzen, want tijdens deze grensoverschrijdende periode is Steenbok meer gevoelig voor een vorm van verslaving.

WATERMAN
Deze Zonsverduistering in Boogschutter van 14 december 2020 is voor de Waterman in de komende zes maanden van diepgaande invloed op Vriendschappen, Toekomst en Sociale Betrokkenheid.
In het komende halfjaar worden nieuwe vriendschappen gesmeed, vriendschappen aangehaald of juist verbroken wanneer deze verwaterd zijn.
Deze Zonsverduistering legt de nadruk op het belang van sociaal netwerken die verband houden met je carrière. Nieuwe allianties met toekomstvisie en het verbreden van je sociale netwerk is van grote invloed voor de toekomst.

VISSEN
Deze Zonsverduistering in Boogschutter van 14 december 2020 is voor Vissen in de komende zes maanden van diepgaande invloed op carrière, status en reputatie.
In het komende halfjaar komen er grote veranderingen in je carrière. Vissen wil niet langer meer aan de zijlijn staan om toe te kijken hoe anderen het doen. Geconditioneerd gedrag vanuit je jeugd kan een grote belemmering zijn om de stappen te zetten die je nu kunt maken.
Nu is de tijd om door te zetten en je angst voor afwijzing onder ogen te zien.
Durf nu die stappen te zetten, durf voor jezelf op te komen, vraag die loonsverhoging, promotie of meer publiciteit. Verwacht met deze Zonsverduistering het onverwachte.
Of het nu positief of negatief zal zijn, Vissen krijgt duidelijkheid.

error: Content is protected !!