Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Jupiter in Ram van 21 december 2022 tot 16 mei 2023

Ram, het teken van de Krijger, draagt ​​de impulsieve energie van een nieuw begin en met de expansiekracht van de gasreus Jupiter wordt deze primaire kracht extra versterkt!

Van 11 mei 2022 tot 28 oktober 2022 verbleef de Grote Weldoener Jupiter al in het vurige rijk van Ram.

Na een korte terugkeer naar Vissen begint Jupiter vanaf 21 december 2022 onderbroken aan de transit door Ram, waar deze tot 16 mei 2023 zal blijven.

De vurige impuls van Jupiter in Ram tot 16 mei 2023 kenmerkt zich door turbulente ontwikkelingen in de wereld, zoals sterke inflatie, schaarste, renteverhogingen, stijgende voedselprijzen, hoge kosten van levensonderhoud en gezondheidszorg, maar ook oorlog en extreme weersomstandigheden.

Jupiter doet er ongeveer 12 jaar over om de hele dierenriem te doorlopen, dus 12 geleden was Jupiter ook in Ram.
De Arabische Lente van 2011 vond plaats na de intrede van Jupiter in Ram.
Ook nu kunnen de grootschalige protesten in Iran en China het lont in het kruitvat zijn en kan de oorlog in de Oekraïne weer oplaaien.

Ram-periodes worden gekenmerkt door frictie en angst, maar ook van doorbraken zowel in ons persoonlijke leven als in de wereld om ons heen.

In de komende maanden kan met de inspirerende en grensverleggende energie van Jupiter in Ram nieuw baanbrekend leiderschap ontstaan dat de toon zal zetten voor de komende 12 jaar.
We gaan dat zien in het bedrijfsleven, sportwereld, defensie, de medische wereld (plastische chirurgie), welzijn, recreatie en auto-industrie.

Jupiter in Ram is geen rustige energie, maar is als een vlammend zwaard ….
Jupiter in Ram versterkt innerlijke moed en passie, is besluitvaardig, competitief en direct, een energie van ‘nu of nooit’ en trekt voorwaarts ten strijde, goedschiks of kwaadschiks om een ideologieën of vrijheden te verdedigen.

Het vuurteken Ram is astrologisch verbonden met Mars. Mars in Tweelingen is nog tot 11 januari 2023 retrograde.

Aan het begin van de transit van Jupiter door Ram kan Mars retrograde in Tweelingen een vertragend en lethargisch effect veroorzaken.
Ondanks de vurige impuls van Jupiter in Ram zijn we meer op onszelf gericht en wordt er niet geleerd van fouten uit het verleden.

 

 

Invloed van Jupiter in Ram 2022 op alle dierenriemtekens (ascendant) en Zon)

RAM
Jupiter in Ram is voor Ram een frisse start, het begin van een geheel nieuw 12-jarig groeicyclus. Jupiter doet er ongeveer 10 tot 12 jaar over om naar jouw teken terug te keren (de laatste keer in Ram was van juni 2010 tot juni 2011). Wat in die jaren plaats heeft gevonden, kan nu een belangrijk keerpunt in je leven zijn!
Van 28 oktober tot 20 december 2022 was Jupiter door retrograde nog even terug in Vissen, maar vanaf 21 december tot 16 mei 2023 gaat Ram helemaal los. Ren jezelf niet voorbij en doe alles wel met mate, Ram. Jupiter in Ram is een periode van charme, avontuur en expansie, maar dat kunnen ook extra pondjes meer zijn! I
Wees ook voorzichtig met het uitgeven van geld, want met Jupiter in jouw teken wil je alles en het liefst direct. Jupiter heeft de neiging om de grenzen van het toelaatbare te verleggen, dus Ram gaat ook pushen om zijn of haar zin te krijgen, ook in de liefde.…

STIER
Met Jupiter in Ram in het 12e Huis van 21 december 2022 tot 16 mei 2023 ontwaakt jouw artistieke en creatieve kant. Het sleutelwoord tijdens deze periode is overgave aan het Hogere. Deze kosmische overgave betekent innerlijke groei en ontwikkeling, zolang Stier zich niet gaat forceren en zich met deze kosmische stroom mee laat voeren.
Jupiter in Ram is voor Stier een periode van genezing om tot zichzelf te komen. Deze periode is gunstig voor revalidatie, geestelijk herstel, een sabbatical of een lange retraite. Geef toe aan je rust, geef toe aan je slaap. Dromen kunnen voorspellend zijn met het vuur van Jupiter in Ram.
Om tot jezelf te komen en je één te voelen met het universum kan Stier een klein altaartje inrichten, mediteren of aan yoga doen of door onbaatzuchtig anderen te helpen. Door anderen te helpen kun je ook jezelf helen. Tijdens deze periode kom je mensen tegen die je willen genezen of je bij de hand willen nemen of je neemt zelf de rol van helper op je, want Stier heeft tijdens deze periode een sterke drang om te helpen. Ga met het geven of ontvangen van hulp niet over grenzen en werk eerst aan je eigen herstel.

TWEELINGEN
Met Jupiter in Ram in het 11e Huis van Groepsprocessen en Sociale Betrokkenheid neemt je sociale netwerk een hoge vlucht. De periode 21 december 2022 tot 16 mei 2023 staat in het teken van netwerken, groepsprojecten en delen op sociale media, websites, TV, media, politiek, technologie of het vinden van een ander innovatief platform waarmee je publieke aandacht krijgt.
In ieder geval komen er grote veranderingen voor Tweelingen.
Tweelingen krijgt meer kans geld te genereren via sociale media, blog of website. Zaken doen, samenwerking en plezier gaan hand in hand met Jupiter in Ram.
Naast nieuwe kleurrijke nieuwe vriendschappen komen er vruchtbare vormen van samenwerking met collega’s en gelijkgestemden. In ieder geval een inspirerende periode van feestjes en evenementen om je sociale netwerk uit te breiden.

KREEFT
Voor de Kreeft betekent de transit van Jupiter in Ram van 21 december 2022 tot 16 mei 2023 in het allerhoogste 10e Huis van Carrière een podium, erkenning en aandacht. Een fulltime baan met verantwoordelijkheden behoort tot de mogelijkheden!
Kreeft krijgt nu de kans om hogerop te komen. Succes komt echter niet aanwaaien. Jupiter stimuleert en biedt Kreeft alle mogelijkheden om de sociale ladder te beklimmen, maar je moet er zelf wel invulling aan geven. Er is kans op promotie, meer omzet, uitbreiding van de onderneming, een bonus of een loonsverhoging, een huwelijk of een prijs, diploma, publicatie of onderscheiding. Kreeft kan beter inspelen op huidige trends en ontwikkelingen. De beste kansen liggen in het buitenland, educatie, reizen, de wet of uitgeverij. Kreeft kan in de publiciteit komen of een baan aangeboden krijgen waardoor je misschien moet verhuizen of verder moet reizen.

LEEUW
Voor de Leeuw is Jupiter in Ram van 21 december 2022 tot 16 mei 2023 in het 9e Huis van Levensbeschouwing en Hoger Bewustzijn een periode met de beste mogelijkheden voor het starten van een bedrijf, een studie of een buitenlands avontuur! Het 9e Huis behoort toe aan Jupiter en met de vuurkracht van Ram is het effect zo sterk!
Leeuw heeft met Jupiter in Vissen een grote spirituele en emotionele groei doorgemaakt en nu ga je met innerlijke vastberadenheid verder, klaar om de transformerende energie met anderen te delen door bijvoorbeeld een boek te schrijven over je ervaringen en deze met de wereld te delen. Perfecte periode voor workshops, publicatie of financiering van een boek, reizen, studieproject., lesgeven of het krijgen van een beurs. Andere culturen zijn een bron van inspiratie en stimuleren je om oude vooroordelen los te laten. Leeuw krijgt het inzicht dat alles en iedereen die je ontmoet onderdeel uitmaakt van een hoger plan. Gebeurtenissen die in deze periode plaatsvinden voelen als voorbestemd!

MAAGD
Voor de Maagd betekent de transit van Jupiter in Ram van 21 december 2022 tot 16 mei 2023 in het 8e Huis van Gedeelde Financiën en bezittingen, meer rendement op investeringen en vermeerdering van gedeelde bronnen, zowel privé als zakelijk. Het 8e Huis is ook spirituele transformatie, samensmelting, seksualiteit en intimiteit, van einde, transformatie en wedergeboorte. Tijdens deze periode van persoonlijke groei komen de meeste veranderingen zoals een verloving, huwelijk of echtscheiding, zwangerschap, erfenis, investeringen in onroerend goed of gezamenlijke financiële onderneming of samenvoegen van vermogen. Een periode om schulden af te betalen, kopen of verkopen onroerend goed of het krijgen van een lening of financiering voor een ondernemingsplan, royalty’s, een commissie of een schikking, belastingteruggave of een belastingaanslag. Pas op met het aangaan van leningen of het doen van beleggingen, want er kan sprake zijn van extra kosten en onduidelijke voorwaarden.
Pas op met teveel, want Jupiter is grenzeloos. Te hoge uitgaven komen je duur te staan. Weet wat je hebt. Je kunt alleen maar kwijtraken wat je denkt te bezitten. Geef en ontvang in verhouding.

WEEGSCHAAL
Jupiter in Ram van 21 december 2022 tot 16 mei 2023 in het Huis van Relaties is voor Weegschaal een periode van toewijding. Weegschaal gaat dan onder andere onderzoeken wat voor soort partnerschap echt voor jou werkt. Jupiter was voor het laatst in Ram van juni 2010 tot juni 2011, dus relationele thema’s uit die tijd kunnen terugkeren.
Een bestaande verbintenis kan verder groeien. Verbintenissen die nu worden gesloten zijn gunstig en bieden grote kansen voor de toekomst zoals een huwelijk of een zakelijk partnerschap.
Een gunstige periode voor begeleiding en huwelijkstherapie, want Weegschaal wordt met Jupiter in Ram bewust van onderlinge verschillen en of het de moeite waard is om bruggen te slaan of energie te stoppen in een romantische of zakelijke relatie.
Wat ook eindigt, het biedt weer plek voor betere verbindingen, een andere invulling van de relatie en nieuwe vormen van samenwerking. Weegschaal is geneigd om de minder goede kanten van een relatie goed te praten en zich aan te passen aan gedragspatronen en waarden en soms ook cultuur van de nieuwe partner. Bewaak je grenzen, Weegschaal.

SCHORPIOEN
De transit van Jupiter in Ram van 21 december 2022 tot 16 mei 2023 in het zesde Huis van Gezondheid, Werk en Dagelijkse Routine kan een gezondheidsprobleem aan het licht brengen.
Als we niet naar ons lichaam, onze emoties en onze ziel luisteren, zal het lichaam (de tempel) zelf schreeuwen om aandacht.
Jupiter was voor het laatst in Ram van juni 2010 tot juni 2011, dus thema’s uit die tijd kunnen terugkeren. Door de invloed van Jupiter in Ram krijgt Schorpioen meer energie om te sporten of een lifestyle te creëren die beter bij je past. Jupiter in Ram biedt mooie kansen, maar pas op voor overdrijving. Teveel van iets is niet goed.
Schorpioen is door de invloed van Jupiter in Ram geneigd om de lat voor zichzelf hoger te leggen op het werk en in het dagelijks leven, waardoor het risico om overwerkt te raken groter is. Een verstandig eetpatroon, voldoende slaap, een werkschema en regelmatig bewegen helpt je om gezond en fit te blijven tijdens deze veeleisende transit. Geen goede periode om van baan te veranderen, wacht rustig af. Wel een gunstige periode om jezelf te oriënteren op de arbeidsmarkt.

BOOGSCHUTTER
De transit van Jupiter in Ram van 21 december 2022 tot 16 mei 2023 in het vijfde Huis van Liefde, Verliefdheid, Zelfexpressie, Kinderen, Welzijn, en Creativiteit is voor Boogschutter een tijd van inspiratie, van hobby’s, scheppingskracht en creativiteit. Tijdens deze betoverende periode wil je alles uit het leven halen wat erin zit om te genieten van het leven. Er kan een nieuwe liefde ontstaan, in de vaste relatie kan liefde opbloeien, de komst van een kind kan je leven verrijken of je eigen innerlijk kind kan zich manifesteren. Jupiter was voor het laatst in Ram van juni 2010 tot juni 2011, dus thema’s uit die tijd kunnen terugkeren.
Jupiter in Ram is een spannende periode van flirten en veroveren. Een geliefde kan de inspiratiebron zijn voor prachtige gedichten, kunst of muziek. Een romance kan opnieuw opbloeien of je vindt een leuke partner, waarschijnlijk op vakantie of tijdens een recreatief evenement. De vonk van liefde kan zomaar overslaan, waarschijnlijk iemand met een heel andere achtergrond, misschien wel uit het buitenland.

STEENBOK
De transit van Jupiter in Ram van 21 december 2022 tot 16 mei 2023 door het 4e Huis van Familie en Huis, woonplaats, thuisland en gezin is voor Steenbok een zoektocht naar innerlijke vrede en rust bij je thuis, gezin, verleden en hoe je over jezelf denkt. Gunstige periode om te investeren in onroerend goed, verbouwen, uitbreiden, renoveren en opnieuw inrichten van je huis, kopen of verkopen van een huis, verhuizen of zelfs emigreren. Misschien voel je je verstikt door je huidige woonsituatie en heb je behoefte aan meer ruimte. Jupiter in Ram is dan de beste periode om naar een nieuwe plaats of locatie te verhuizen die je spirituele en emotionele vervulling biedt. Jupiter is Ram is ook gunstig voor een reis terug naar je roots. Een familiereünie kan goed samenvallen met heuglijk nieuws in de familie! Jezelf opnieuw verbinden met je familiegeschiedenis, cultuur of land van herkomst kan tijdens Jupiter in Ram een diepgaand aardend effect hebben.

WATERMAN
De transit van Jupiter in Ram van 21 december 2022 tot 16 mei 2023 in het 3e Huis van Communicatie, Onderwijs, Verbindingen en media.
Openhartigheid, eerlijkheid en open communicatie zijn thema’s die verbonden zijn met Jupiter in Ram. Openhartig praten over wat er in je omgaat, je mening verkondigen, anderen overtuigen, je geest te verruimen. De relatie met broers en zussen, kennissen, lokale groepen, schoolgenoten en buurtgenoten is tijdens deze periode ook beter, een gevoel van kameraadschap met de mensen waarmee je dagelijks in contact komt. Gunstige periode voor een lokaal project, zelfpromotie, thuisstudie of buurtonderzoek. Nu is de tijd om het gesprek aan te gaan en dingen aan de orde te brengen die je eerder niet bespreekbaar zijn geweest. Tijdens deze mentale energie is het makkelijker om informatie te verwerken en te onthouden en problemen op te lossen.
Jupiter in Ram is ook imagoverbetering. Hoe zien andere mensen jou? Hoe wil je gezien worden? Jupiter in Ram is een gunstige periode voor het maken van verbindingen en het uitbreiden van je kennis en vaardigheden. Leer te waarderen tijdens deze weldadige kosmische transit.

VISSEN
De transit van Jupiter in Ram van 21 december 2022 tot 16 mei 2023 in het 2e Huis van Financiën en bezittingen is een geschikte periode om te trouwen, voor een promotie of om te solliciteren een betere functie of deelname aan een project waardoor je een financiële buffer op kunt bouwen.
Jupiter was voor het laatst in Ram van juni 2010 tot juni 2011, dus thema’s uit die tijd kunnen terugkeren. Vissen kan nu van start gaan met alles wat in de afgelopen 12 maanden met Jupiter in Vissen is voorbereid.
Vissen krijgt met Jupiter in Ram in feite meer van wat je waardeert, in materieel opzicht, maar ook voor wat betreft je zelfbeeld, zelfrespect en eigenwaarde. Dit is een productieve periode waarin je door groeiend zelfvertrouwen veel gedaan krijgt, zolang je het universum waardeert door de Wet van Aantrekking toe te passen. Wat je uitstraalt, trek je aan.
Of de grote Weldoener Jupiter in het Huis van Financiën geld genereert hangt echt allemaal af van wat je echt waardeert en hoe je eigenwaarde is. Dus als je waarde hecht aan wat je hebt, kun je meer verwachten, maar als je teveel van het goede verlangt, dan ervaar je het tegenovergestelde.

 

 

 

error: Content is protected !!