Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Volle Supermaan in Waterman van 1 augustus 2023

Augustus 2023 kent maar liefst twee opeenvolgende Volle Manen….

Deze Volle Super Maan valt midden in het oogstseizoen waarin Moeder Aarde ons laat delen in haar gouden overvloed. De eerste oogst wordt binnengehaald.

De naam van deze Volle Super Maan van 1 augustus 2023 is de Graan Maan met als thema Overvloed en Bestemming!
Ga voor jezelf na of ook jij kan gaan oogsten. Is de eindstreep al in zicht of moet je plannen bijstellen om je doel te bereiken?

Deze Volle Super Graan Maan op 9º16 in het vaste Luchtteken Waterman brengt ons naast onverwachte gebeurtenissen, ook nieuwtjes en weetjes. Iets wat verborgen is gehouden, zal onder het licht van de Volle Maan worden onthuld.
De Volle Maan gaat over de voltooiing. Het loslaten. Met Mars in Maagd driehoek Jupiter is Stier is het een goed moment om dingen op te ruimen, los te laten of achterstallige karweitjes af te ronden.

De Maan in Waterman (groepsbelangen) tegenover de Zon in Leeuw (individualisme) gaat over idealen, gevoel van vrijheid, hoop, verwachtingen, maar ook realiteit zoals we dat of individueel en collectief gebied met elkaar delen, de samenleving of de mensheid als geheel.

Waterman gaat over maatschappelijke veranderingen.
Collectief gezien kan deze Volle Super Maan in het eerste decanaat van Waterman vierkant Jupiter in Stier en Mars in Maagd driehoek Jupiter in Stier een overdreven en opgeklopte sfeer teweeg brengen. Door Mercurius in Maagd opposiet de retrograde Saturnus in Vissen kan dat uitmonden in negativiteit, wanneer onafhankelijkheid in het geding is of wanneer authenticiteit wordt onderdrukt. Met Venus retrograde in Leeuw (staat tegenover Waterman) is dat zeker het geval.

Samengevat staat deze Volle Maan in het utopische Waterman in het teken van emancipatie, dus er zijn discussies en evenementen over gelijke rechten voor vrouwen en LHBTI, gendergelijkheid en gelijkheid in de samenleving.

Er kunnen er praktische oplossingen gevonden worden waardoor het verstoorde evenwicht kan worden hersteld en kan vooruitgang worden geboekt met projecten van humanitaire aard.

Onvrede in de wereld om ons heen leidt tot protest, tumult en opstand, wat weer resulteert in omverwerping en blijvende veranderingen. We zijn bezorgd en onzeker over de toekomst en wat er te gebeuren staat. Laat je echter niet door angst regeren en omarm deze bijzondere tijd. 
We moeten het samen doen, samen staan we sterk.

Weet wie je bent en waar je voor staat!

Iedereen met de Zon, Maan of ascendant in Waterman voelt het effect van deze Volle Maan het sterkst, nu en in de komende zes maanden.

Verwelkom de kracht van de Maan en haar Licht nu zij de Aarde en je ziel reflecteert!

Invloed van deze Volle Maan in Waterman op alle dierentekens (Zon of ascendant)

RAM (20 maart – 19 april)
De Volle Super Maan in het teken Waterman van 1 augustus 2023 in jouw Huis van Vriendschappen, groepsprocessen en organisaties is een kosmische aanwijzing dat je iets moet afsluiten of voltooien, iets wat vorige maand niet helemaal is gelukt. Het is tijd om een hoofdstuk te sluiten wanneer een vriendschap voorbij is of juist een nieuwe vriendschap te vieren!
De single Ram vindt de liefde binnen de sociale kring, tijdens een feestje met vrienden, bijeenkomst of tijdens het netwerken. Blijf niet in het verleden hangen, maar omarm de toekomst.

STIER (20 april – 20 mei)
De Volle Super Maan in het teken Waterman van 1 augustus 2023 valt in jouw Huis van Carrière.
De Volle Maan in Waterman gaat over samenwerking en jouw vermogen om als unieke persoonlijkheid te kunnen functioneren binnen een team.
Het is mogelijk dat je in de afgelopen zes maanden hebt gesolliciteerd of dat er een nieuwe werkkring is gevonden.
Er wordt een periode afgerond en dat is een mooi moment om carrièreplannen te verwezenlijken waar je al een tijdje mee rondloopt of een duidelijke verwijzing om actie te ondernemen wanneer er sprake van machtsstrijd of onderwaardering.

TWEELINGEN (21 mei – 20 juni)
De Volle Super Maan in het teken Waterman van 1 augustus 2023 in jouw Huis van Levensbeschouwing, Wijsheid en Spiritualiteit is een nu of nooit moment voor iets wat te maken heeft met media, reizen, spiritualiteit of publicatie van een boek of artikel. De Volle Maan laat goede resultaten zien voor studenten en de juridische wereld. Verkoop- en marketingtechnieken, een studiereis of zakenreis kan tot grote resultaten leiden. Een juridische kwestie kan voor eens en voor altijd worden opgelost. Gebeurtenissen kunnen op buitengewone, onverwachte manieren verlopen, maar alleen jij kan uitkomst bieden. Zoek de antwoorden bij jezelf.

KREEFT (21 juni – 21 juli)
De Volle Super Maan in Waterman van 1 augustus 2023 in jouw Huis van Gedeelde Financiën en Intimiteit verlegt de focus op financiële aangelegenheden van je huwelijkspartner, geliefde of zakelijk partner. De vorige Volle Maan van 1 juli 2023 ging over evenwicht, over geven en nemen, zowel financieel als emotioneel. Er is kans op geld via nalatenschappen of een loonsverhoging, ook financiële resultaten zoals dividend of rendement vanuit beleggingen. Je moet zorgen voor focus en een strak financieel beleid. De aard van een bestaande verbintenis verandert en dat geeft je een ongemakkelijk gevoel. Met deze Volle Maan komen de inzichten die je nodig hebt. Blijf gewoon trouw aan jezelf. Pas op met leningen die je niet kunt terugbetalen.

LEEUW (22 juli – 21 augustus)
De Volle Super Maan in Waterman in jouw Huis van Relaties gaat over eenheid en verbondenheid met je levenspartner, maar ook om de behoeften van de partner boven de eigen behoeften te stellen. Niet alleen in je privé-leven leeft het thema verbondenheid, maar ook in je vriendenkring en zakelijk leven worden er nieuwe verbintenissen gesloten of verbroken. Relaties kunnen veranderen en vriendschappen kunnen eindigen of juist hechter worden. Deze Volle Maan kan een emotionele periode voor je zijn, maar laat het gebeuren. Waar het op neerkomt, is dat je emoties vrij kan uiten zoals alleen een Leeuw dat kan!

MAAGD (22 augustus – 21 september)
De Volle Super Maan in Waterman van 1 augustus 2023 valt in het 6e Huis van Werk. Door deze kosmische invloed komen projecten die te maken hebben met verantwoordelijkheden op het werk en thuis tot voltooiing. De Volle Maan laat ook zien dat het tijd is om eventuele problemen in het dagelijkse leven met een zakenpartner, collega of klant op te lossen. De Volle Maan spoort jou ook aan om beter voor jezelf te zorgen. Minder stress, een gezond dieet of een nieuwe lifestyle. Het gaat om voldoende voedingsstoffen in je lichaam, voldoende beweging en rust om te kunnen functioneren. Jij bent uniek en dat betekent dat je goed moet opletten of een nieuwe lifestyle bij jou past en echt voor jou werkt. Het gaat om jouw herstel en welzijn. Hetzelfde geldt op de werkplek! Het gaat om jouw welzijn en innerlijke vrede, Maagd.

WEEGSCHAAL (22 september – 22 oktober)
De Volle Super Maan in Waterman valt in jouw Huis van Liefde en Romantiek. Deze Volle Maan belooft onvergetelijke en liefdevolle momenten! Ook laat het de voltooiing zien van een creatief project, een kunstzinnig of muzikaal project. Er kan echter ook sprake zijn van geldzorgen, verantwoordelijkheden, meningsverschillen en twijfel met je geliefde over kinderen en bijkomende financiële consequenties. In de komende twee weken krijg je door de liefde meer zelfinzicht en in een vaste relatie komt meer dynamiek. Deze Volle Maan gaat ook over loslaten waar je geen vreugde (meer) aan beleeft. Een nieuwe romance kan groeien of het is echt tijd om een streep te zetten onder een romance die niet voorbestemd was.

SCHORPIOEN (23 oktober – 21 november)
De Volle Super Maan in Waterman in jouw Huis van Familie en Huis brengt nieuw project, renovatie, nieuw interieur of een reis of verhuizing naar een andere woonplaats. Plannen om te verhuizen worden concreet of er is sprake van een daadwerkelijke verhuizing vanwege je carrière, een gezamenlijke vakantie, familiebijeenkomst of renovatie.
Met deze Volle Super Maan krijg je het inzicht of je op de juiste plaats bent of dat het tijd is om verder te gaan. Het vinden van balans in je persoonlijke leven is zo belangrijk, vooral wanneer je aandacht teveel uitgaat naar je carrière. Je kunt onverwacht het besluit nemen een ander levenspad te kiezen, door bijvoorbeeld een sabbatical te nemen of te gaan verhuizen.

BOOGSCHUTTER (22 november – 20 december)
Met de Volle Super Maan in Waterman in jouw Huis van Communicatie, Verbinding, Onderwijs, korte reizen, broers en zussen, kennissen en buren, zijn er op deze gebieden emotionele ontwikkelingen voor Boogschutter. Deze Volle Maan dringt aan om al die emoties op te schrijven en naar buiten te brengen.
Net als bij de vorige Volle Maan moeten dingen worden uitgepraat, dingen die je dwarszitten. Problemen rond broers en zussen, opleiding, school, buren of vervoer kunnen leiden tot conflictsituaties. Hou wel rekening met je woorden, met wat je zegt en hoe je iets zegt.
Een kwestie die je ter harte gaat, wordt opgelost, want nu wordt er wel naar jou geluisterd!

STEENBOK (21 december – 18 januari)
De Volle Super Maan van 1 augustus 2023 in jouw Huis van Financiën vraagt om belangrijke financiële maatregelen te treffen. Er zijn schommelingen in inkomsten en uitgaven. Steenbok kan dus bepaalde financiële problemen verwachten die onverwacht op je pad komen.
Jouw uitgavenpatroon is anders in vergelijking met vorig jaar rond deze tijd. Je bent niet wat je bezit, het gaat erom hoe je jezelf ziet en waardeert. Er kan sprake zijn van een salarisverhoging, meer inkomsten door een andere baan, tegemoetkoming of meer omzet in je onderneming.
De financiële situatie van je partner (privé of zakelijk) blijft voor de rest van augustus 2023 gunstig. De Volle Maan laat ook zien dat de tijd gekomen is om belangrijke financiële maatregelen te treffen.

WATERMAN (19 januari – 17 februari)
De Volle Super Maan in Waterman van 1 augustus 2023 is de voorbode van een nieuwe cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven. Het geeft jouw persoonlijkheid een geweldige boost. De tijd is gekomen om een project te voltooien.
Creativiteit is de sleutel om de wereld te laten zien wie je bent en wat je de wereld te bieden hebt.
Hou er wel rekening mee dat je voorlopig niet zonder de medewerking van anderen doelen kunt bereiken. Door zelfreflectie weet je precies wat er nodig is om emotionele blokkades te overwinnen voor innerlijke groei. Loslaten, zowel intern als extern.

VISSEN (18 februari – 19 maart)
De Volle Super Maan in Waterman van 1 augustus 2023 in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn en Onthechting laat de noodzaak zien om emotioneel te genezen. Je hebt rust en ontspanning nodig om in balans te komen en te blijven. Tijd om slaap in te halen, een retraite of een korte vakantie.
Je weet heel goed hoe je dingen verborgen kan houden voor anderen, maar dat gaat nu niet op. Krachtige emoties komen vrij en het maakt jou extra intuïtief.
Vertrouw op wat je voelt, je ingevingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!