Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Volle Oogstmaan in Ram van 29 september 2023

Met Volle Maan 🌕 staat de Zon tegenover de Maan en laat de tegenstrijdige krachten of polariteiten in je leven zien.
Zoals de Nieuwe Maan een nieuw begin laat zien, zo gaat de Volle Maan over het einde en het loslaten van lichamelijke, mentale en emotionele blokkades.

De vierde en laatste Supermaan van 2023 valt net na de Herfstequinox.

Deze Volle Super Oogstmaan op 6º00 op de as Ram/Weegschaal van 29 september 2023 gaat over relaties.

Ram is het eerste teken van de dierenriem, het begin en de Volle Maan symboliseert het einde.
Deze Volle Maan kan dus het begin van het einde of het einde van het begin betekenen.

Ram is de archetypische krijger, de pionier, de moedige jager die onafhankelijkheid leiderschap, zelfverzekerdheid en moed symboliseert.
Ram symboliseert ook de oerschreeuw, impulsief en reactief, maar is ook het kwetsbare kind.

Ram is het eerste dierenriemteken, dus het gaat ook om jou, wie je bent als individu.
Als je een goede verbinding hebt met wie je bent, dan ben je blij met het jezelf.
Als je niet zeker bent van jezelf, dan maakt deze Volle Oogstmaan je nog meer onzeker over jezelf.

Ram ♈️ symboliseert het ‘JIJ” en Weegschaal ♎️ ‘de ANDER’.
Hoe sta jij in de relatie?
Ga jij voor jezelf of geef je kracht weg in de relatie?

Deze intense en emotionele spanningsveld kan een persoonlijke of relatiecrisis veroorzaken, maar biedt ook kansen op liefde, geluk en verzoening, persoonlijke groei, succes en hervorming.

Venus in Leeuw vierkant de retrograde Uranus in Stier kan tijdens deze Volle Supermaan leiden tot spanningen in alle vormen van relaties. Een drang naar vrijheid betekent niet dat je alles moet opgeven.
Soms kan een kleine time-out de kracht hervinden om voor elkaar te vechten.

Mercurius in Maagd komt met een stimulerende driehoek tussenbeide, waardoor via de weg van het compromis het vertrouwen hersteld kan worden.

Samengevat kunnen we de resultaten zien van wat we tot nu toe hebben gedaan, wat nog verdere actie vereist en welke vervolgstappen er genomen moeten worden.

Invloed van deze Volle Oogstmaan op alle dierenriemtekens (ascendant of Zon)

RAM (20 maart – 19 april)
De Volle Oogstmaan in Ram van 29 september 2023 vormt een conjunctie met Ram en is de voorbode van een nieuwe cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven. Tijd voor zelfreflectie…
De behoefte ontstaat om jezelf centraal te stellen en helpt je om duidelijke grenzen te stellen.
Deze Volle Oogstmaan bevordert zelfreflectie zodat je precies weet wat er nodig is om emotionele blokkades te overwinnen voor innerlijke groei. Het is goed om voor je gemoedsrust even terug te schakelen. Je komt er wel. Zo krijg je de kans om los te laten, zowel intern als extern.

STIER (20 april – 20 mei)
De Volle Oogstmaan in Ram van 29 september 2023 valt in jouw 12e Huis van Kosmisch Bewustzijn en Onthechting. Je hebt rust en ontspanning nodig om in balans te komen en te blijven. Door jezelf terug te trekken komt er ruimte voor inzichten en duidelijkheid.
Je rust wordt echter verstoord, want er zijn interessante ontwikkelingen waardoor er actie vereist is. Een financieel voorstel moet je met beide handen aanpakken, dus wakker worden!

TWEELINGEN (21 mei – 20 juni)
De Volle Oogstmaan in Ram van 29 september 2023 is sextiel Tweelingen en valt in jouw Huis van Vriendschappen, groepen en organisaties.
Tweelingen komt tot de conclusie wie je ware vrienden zijn. Iets komt tot voltooiing in je sociale kring. Neem de tijd en kijk objectief naar je vriendschappen en je sociale netwerk. Er is een wolf in schaapskleren. Koester je ware vrienden en betekenisvolle connecties, maar laat ook degenen los die jouw vriendschap niet waard zijn.
KREEFT (21 juni – 21 juli)
De Volle Oogstmaan in Ram van 29 september 2023 is vierkant Kreeft en valt in jouw Huis van Carrière. Waarschijnlijk is er sprake van een verandering van werkplek of er is sprake van promotie of andere richting in je carrière. Is er twijfel over het carrièrepad dat je zes maanden geleden hebt gekozen? Even een stap terug doen is goed om het grote geheel te kunnen overzien. Probeer werk en privé gescheiden te houden.

LEEUW (22 juli – 21 augustus)
De Volle Oogstmaan in Ram van 29 september 2023 is driehoek Leeuw en valt in het negende Huis van Levensbeschouwing, Wijsheid en Spiritualiteit.
Concentreer je op wat werkelijk belangrijk is, zoek de antwoorden bij jezelf. Alles en iedereen om je heen verandert, maar niets of niemand kan je veranderen in iets wat je niet bent. Blijf gewoon jezelf. Leeuw heeft grootse plannen voor studie en werk. Deze Volle Oogstmaan daagt je uit om te leren, te groeien als individu en je spirituele en filosofische kanten te ontwikkelen, dus minder gunstig voor een relatie.

MAAGD (22 augustus – 21 september)
De Volle Oogstmaan in Ram van 29 september 2023 valt in jouw Huis van Gedeelde Financiën en Intimiteit. Een lastige periode wordt afgesloten. Er komt een gevoel van opluchting voor wat betreft geldproblemen en acceptatie in emotionele en ingewikkelde kwesties. Het gaat over evenwicht, over geven en nemen, zowel financieel als emotioneel, het aflossen van schulden, financieel of anderszins. Er zijn onverwachte inkomsten, ook inkomsten vanuit je sociale netwerk en fiscale partner. Het aangaan van financiële partnerschappen en financiële overeenkomsten zoals investeringen en aanbestedingen worden door de Volle Oogstmaan begunstigd.

WEEGSCHAAL (22 september – 22 oktober)
De Volle Oogstmaan in Ram van 29 september 2023 vormt een oppositie met Weegschaal en valt in jouw Huis van Relaties. Er komen veranderingen op relationeel gebied, waardoor er ruimte ontstaat tot doorgroei en verdieping in de relatie. Deze Volle OogstMaan benadrukt het belang van eenheid en verbondenheid met je levenspartner en de balans in geven en nemen.
Het kan een breuk betekenen van een zakelijk partnerschap of liefdesrelatie, maar ook een nieuwe stap in de relatie door een belofte te doen, te gaan trouwen, verloven of een zakelijk partnerschap aan te gaan.

SCHORPIOEN (23 oktober – 21 november)
De Volle Oogstmaan in Ram van 29 september 2023 valt in jouw Huis van Werk en Gezondheid en is een prachtig moment om het besluit te nemen om te stoppen met schadelijke gewoontes, meer te gaan bewegen, gezonder te gaan eten. Je wil zo graag de wereld redden, maar je bent vergeten om voor jezelf te zorgen. De Volle Oogstmaan herinnert je eraan dat je het rustiger aan moet doen. Concentreer je op herstel en eigen welzijn. De Volle Maan laat ook zien dat het tijd is om een eventuele problemen met een zakenpartner of klant op te lossen, bestaande projecten op het werk of thuis af te ronden en grote schoonmaak te houden in je dagelijkse routine. Het gaat om jouw welzijn en innerlijke vrede, Schorpioen.

BOOGSCHUTTER (22 november – 20 december)
De Volle Oogstmaan in Ram van 29 september 2023 is driehoek Boogschutter en valt in jouw Huis van Zelfexpressie, Creativiteit, Liefde, Romantiek en Plezier! Deze creatieve en innovatieve Volle Oogstmaan stimuleert je verbeeldingskracht en idealisme. Nieuwe relaties brengen je in contact met je innerlijke ziel en met wie je bent. Deze Volle Oogstmaan is een geweldig moment om van jouw hobby een winstgevende onderneming te maken. Geef je over aan alles wat je blij en gelukkig maakt. Deze Volle Oogstmaan gaat ook over loslaten waar je geen vreugde (meer) aan beleeft. Dus zet die beslissing door.

STEENBOK (21 december – 18 januari)
De Volle Oogstmaan in Ram van 29 september 2023 is vierkant Steenbok en valt in jouw Huis van Familie en Huis. De hoogste tijd om aandacht te schenken aan je gezin of de verbinding te herstellen met familieleden.
Thuis of in de familie komt er iets voltooiing zoals een renovatie, een project, een make-over of verhuizing. Er kan een gezamenlijke vakantie en familiebijeenkomst zijn. Tijdens deze Volle Oogstmaan kun je de behoefte hebben om even alleen te zijn. Even geen gezinsverantwoordelijkheden en geen gezeur om je heen om je emoties weer in evenwicht te brengen.

WATERMAN (19 januari – 17 februari)
De Volle Oogstmaan in Ram van 29 september 2023 is sextiel Waterman en valt in jouw Huis van Communicatie, Verbinding, Onderwijs, korte reizen, broers en zussen, kennissen en buren.
Deze Volle Oogstmaan in Ram dringt aan om dingen uit te praten, dingen die je dwarszitten. Soms is een conflict onvermijdelijk. Hou wel rekening met je woorden, hoe je iets zegt en wat je zegt.
Een geheim kan met deze Volle Oogstmaan in Ram worden onthuld.

VISSEN (18 februari – 19 maart)
De Volle Oogstmaan in Ram van 29 september 2023 valt in jouw Huis van Financiën en is een perfecte periode voor financiële planning en strategievorming. Deze Volle Oogstmaan brengt financiële stabiliteit waardoor iets afgerond of verbeterd moet worden. Een minder aangename gebeurtenis verlegt de materiële focus van Vissen. Minder geld leert je de tastbare zegeningen om je heen te waarderen. Het brengt je terug naar de kern, naar jezelf, naar wat jij werkelijk nodig hebt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!