Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.
Nieuwe Maan In Ram ADMIN Nov 02 101748 2020 Conflict

De Nieuwe Maan in Ram van 12 april 2021

De Nieuwe Maan in Ram van 12 april 2021

In perfecte harmonie verloopt het eeuwigdurende plan van het Universum in alles wat leeft.

De Nieuwe Maan symboliseert de zuivere kiemkracht van de natuur die, onzichtbaar onder haar adembenemende deken van voorjaarskou, al zo sterk aanwezig is.

De eerste Nieuwe Maan van het astrologische Nieuwjaar op 22º25 in het vuurteken Ram, het eerste teken van de dierenriem, geeft samen met een stralende Venus een nieuwe impuls om iets nieuws te initiëren en dat gegeven wordt versterkt door de harmonische planetaire brug tussen Jupiter in Waterman en Mars in Tweelingen.

Deze ware boost van positieve energie, optimisme, liefdesenergie, kracht en moed is het perfecte
moment voor een belangrijke beslissing, voor persoonlijke, materiële of spirituele groei of voor een romantische date, sport en zaken, maar ook een grote planetaire drive dat schreeuwt om collectieve vrijheid, bevrijding, innovatie en nieuwe manier van leven.

Het onderliggende passionele spanningsveld van Venus vierkant Pluto in Steenbok kan echter de oorzaak zijn van jaloezie, afgunst en achterdocht in relaties.
Ook de “zware” Vaste Ster Baten Kaitos conjunct deze Nieuwe Maan kan het extra lastig maken.
Deze saturnale invloed kan leiden tot remming, terughoudendheid, voorzichtigheid, gevoel van vastzitten en neerslachtigheid.

Gebeurtenissen brengen pijnlijke dingen aan de oppervlakte. Het zijn dingen die je niet onder ogen hebt willen zien, maar wel schreeuwen om een oplossing.
Vooral nu, want Pluto neemt inmiddels flink gas terug om vanaf 27 april 2021 tot 6 oktober 2021 retrograde te gaan. Wacht niet langer af, laat zien wie je bent, vecht voor de liefde, herwin wat je ontnomen is en neem de leiding over je leven.

Samengevat is deze Nieuwe Maan het moment om met de energie van Mars driehoek Jupiter deze negatieve invloed, externe beperkingen, angsten en barrières te doorbreken, obstakels te overwinnen en een nieuwe start te maken.

Deze Nieuwe Maan biedt unieke kansen, vooral voor iedereen met de ascendant, Zon of persoonlijke planeten op 22º in het vuurteken Ram.

Het effect van deze Nieuwe Maan van 12 april 2021 duurt vier weken tot de Nieuwe Maan in Stier van 11 mei 2021. De beste tijd voor een nieuwe start is tijdens de wassende Maanfase, van 12 april 2021 tot de Volle Maan in Schorpioen van 26 april 2021.

Invloed van deze Nieuwe Maan op de dierenriemtekens (tip: ga uit van je ascendant)

RAM
Jouw persoonlijke en universele zonnecyclus zijn in hun groeiende fase.
De Nieuwe Maan in Ram zet de toon voor de komende twaalf maanden, jouw nieuwe persoonlijke jaar.
De Nieuwe Maan in Ram staat in het eerste Huis, in het teken van jouw persoonlijke wensen en behoeften en het fysieke lichaam, een nieuw persoonlijk begin, zoals een nieuwe look!
Deze Nieuwe Maan geeft Ram de drive en de inspiratie om met vertrouwen het leven te omarmen zonder al te veel rekening te hoeven houden met anderen. Je moet wel je hoofd erbij houden en om alle kansen die zich aandienen ten volle te kunnen benutten. Met de Volle Maan in Ram 20 oktober 2021 ziet Ram de resultaten.

STIER
De Nieuwe Maan in Ram van 12 april 2021 is de kosmische aanwijzer om veranderingen door te voeren en nieuwe uitdagingen met moed te omarmen.
De Nieuwe Maan in Ram in het Huis van het Kosmisch Bewustzijn maakt Stier supergevoelig voor stemmingen en trends in de wereld om zich heen. Deze Nieuwe Maan stimuleert Stier om de diepte in te gaan om op zoek te gaan naar zichzelf. Wie ben je en wat hou je voor jezelf en de wereld verborgen? Geef echter niet prijs wat je veilig in jezelf verborgen wil houden.
Rust, ontspanning en tijd voor jezelf heb je nodig om jezelf op te laden en geest en lichaam weer in balans te brengen. Laat je niet opjagen, Stier.

TWEELINGEN
Gunstig! Deze spontane Nieuwe Maan in Ram in het Huis van Sociale Processen brengt hoop en nieuwe vriendschappen. Ook krijgt Tweelingen de kans om vrienden of zakelijke contacten te overtuigen van je plannen en ze enthousiast te maken om te participeren in een bijzonder project. Wat nu geboren wordt, gaat zich in het komende halfjaar ontwikkelen. Sta er niet van te kijken dat dingen totaal zijn veranderd met de Volle Maan in Ram van 20 oktober 2021.

KREEFT
De Nieuwe Maan in Ram in jouw Huis van Carrière laat nieuwe professionele kansen zien.
Het stimuleert de Kreeft om zich te richten op een ongelooflijke carrièremove of om andere maatschappelijke veranderingen door te voeren. Blijf overeind en blijf vertrouwen, ook al krijg je te maken met tegenwind en vertraging.
In het komende halfjaar krijgt Kreeft met deze Ram-energie de kans om het roer om te gooien en met de Volle Maan in Ram van 20 oktober 2021 ziet Kreeft wat er allemaal veranderd is.

LEEUW
Gunstig! Met de Nieuwe Maan in Ram in het Huis van Studie, Cultuur, Reizen en verbindingen wordt Leeuw gestimuleerd om nieuwe wegen te verkennen door te gaan reizen of te gaan studeren, een website te lanceren of een boek uit te geven over dingen die nieuw en toekomstgericht zijn en vooral tot de verbeelding spreken.
Met de Volle Maan in Ram van 20 oktober 2021 ziet Leeuw de resultaten van al die geweldige plannen.

MAAGD
Met de Nieuwe Maan in Ram in het Huis van Gedeelde Bronnen kunnen aantrekkelijke financiële opties ontstaan. Geheel in de initiële geest van Ram kan worden besloten om samen met vrienden of via crowdfunding een nieuw en innovatief gemeenschappelijk project van de grond te krijgen. Met de Volle Maan in Ram van 20 oktober 2021 ziet Maagd de resultaten van dit gezamenlijk financieel project.

WEEGSCHAAL
Met de Nieuwe Maan in Ram in Het Huis van Relaties is dit het perfecte moment voor een nieuwe stap in de vaste relatie of met een nieuwe relatie te beginnen. Een nieuwe zakelijke samenwerking of de strijdbijl begraven met een zakelijke relatie of prive-relatie behoort tot de mogelijkheden. Geheel in de spontane stijl van Ram wordt Weegschaal tot oktober 2021 uitgedaagd om nieuwe verbindingen tot stand te brengen. Met de Volle Maan in Ram van 20 oktober 2021 ziet Weegschaal de resultaten!

SCHORPIOEN
Met de Nieuwe Maan in Ram in het Huis van Werk en Gezondheid gaat Schorpioen het besluit nemen om verbeteringen door te voeren in de werkomgeving en met collegiale interactie.
Het gaat over nieuwe technologieën, teamwerk en nieuwe ideeën op het gebied van welzijn en milieu. Met de Volle Maan in Ram van 20 oktober 2021 ziet Schorpioen de resultaten van al deze besluiten.

BOOGSCHUTTER
Deze Nieuwe Maan in Ram in het Huis van Liefde verhoogt voor Boogschutter het verlangen naar een spannende romance. Tot de Volle Maan in Ram van 20 oktober 2021 is Boogschutter op zoek naar en gefascineerd door iedereen die net dat beetje anders is of durft te zijn. Deze Nieuwe Maan daagt je uit om jouw fantasieën te beleven! Een nieuwe romance, leuke activiteiten met kinderen, goed nieuws over een kind of gezinsuitbreiding in de familie of contact maken met je eigen innerlijk kind is mogelijk. Ook wil Boogschutter de verbinding maken ideeën en interesses te delen met vrienden. In ieder geval een periode van avonturen, flirten en spannende ontmoetingen!

STEENBOK
Met de Nieuwe Maan in Ram in het Huis van Familie en Huis ontwaakt een drang om je ware zelf te vinden. Steenbok wil veranderingen, in zichzelf en de woonsituatie. Naast het herstellen van familiebanden komen ook veranderingen van woonlocatie en woonsituatie. Steenbok past efficiënte nieuwe technologie aan in huis, zoals toepassingen in duurzame energie of domotica.
Met de Volle Maan in Ram van 20 oktober 2021 ziet Steenbok de resultaten van veranderingen.

WATERMAN
De Nieuwe Maan in Ram moedigt Waterman aan om je directe omgeving te ontdekken.
Waterman wil graag vooruit, maar dicht bij huis is ook nog veel te ontdekken. Waterman gaat de directe woonomgeving beter verkennen, zich oriënteren over school, cursussen en trainingen en krijgt nieuwe vrienden en buren.
Met de Volle Maan in Ram van 20 oktober 2021 ziet Waterman wat er allemaal in de nabije omgeving veranderd is.

VISSEN
Met de Nieuwe Maan in Ram in het Huis van Financiën worden financiële onduidelijkheden opgehelderd. Vissen krijgt alle informatie die nodig is om goede financiële beslissingen te nemen. Vissen is voorzichtig en risicomijdend, vooral als het om geld gaat. Deze Nieuwe Maan in Ram kan tot onverwachte meevallers leiden zijn als je een beetje uit je financiële comfortzone stapt. Een weloverwogen risico kan rendement opleveren en dat resultaat zie je met de Volle Maan in Ram van 20 oktober 2021.

error: Content is protected !!