Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Volle Maan in Vissen van 20 september 2021

De Volle Maan in Vissen van 20 september 2021

Zoals de Nieuwe Maan een nieuw begin laat zien, zo gaat de Volle Maan over de voltooiing.
Het resultaat. Het keerpunt. Het loslaten.

Deze Volle Oogstmaan is het resultaat van alles wat met de Nieuwe Maan in Vissen van 13 maart 2021 is begonnen. 
De vruchten mogen worden geplukt van wat is opgebouwd of er moet onder ogen worden gezien van wat is afgebroken.

Deze Volle Oogstmaan valt bijna samen met de Herfst-equinox van 21 september 2021.
Op de drempel van de Herfst neemt de kracht van Zon af en worden de schaduwen langer.
Het is oogsttijd. Voor ons is dit de tijd van de spirituele Oogst.

Het waterteken Vissen laat zien dat we aan het einde van een cyclus zijn en dat maakt deze energie gespannen, maar ook wel een beetje spannend……

Deze Volle Oogstmaan op 28º14 in het waterteken Vissen is verbonden met de dromerige Heerser Neptunus, de god van de oceanen en alles wat zich onder het wateroppervlak bevindt.
Vissen symboliseert artistieke creativiteit, verbeelding, muziek en poëzie.
Vissen is emotioneel gevoelig, intuïtief, fantasierijk en meelevend, maar kan ook disfunctioneel zijn in de zin van verslaving of wegvluchten uit de dagelijkse werkelijkheid.

Gelukkig vormt Mercurius in Weegschaal conjunct de fortuinlijke Vaste Ster Spica een helende verbindende driehoek in Lucht met de retrograde Jupiter in Waterman en dat is een aspect van optimisme, vrijgevigheid, geluk en goed nieuws. Een kansrijke verbinding voor het doen van zakelijke transacties, onderhandelingen, juridische zaken, onderzoek en reizen.
Deze stabiele periode lijkt van tijdelijke aard te zijn, want Mars in Weegschaal daagt deze Volle Maan uit.

De gevoelige Volle Maan conjunct de ongunstige Vaste Ster Scheat is opposiet met Mars in Weegschaal, dus er kan echter ook verwarring optreden.
Vooral de invloed van de Vaste Ster Scheat in Pegasus geeft ons een blind vertrouwen en maakt naïef en volgzaam. Een gunstig aspect van intense interacties met anderen en alle vormen van onderzoek, maar naast wateroverlast zijn extremisme, samenzweringstheorieën, dwang en conflict helaas ook mogelijk. Er zijn door de oppositie van Scheat met Mars in Weegschaal altijd mensen die bereid zijn om te doen wat het publiek wil zien door het te bespelen en leugens voor te spiegelen. De Vaste Ster Scheat staat symbool voor futuristische technologie en de verbinding met het wereldwijde web. Technologische vooruitgang kan ook tegen ons worden gebruikt.

De bijna retrograde Mercurius in Weegschaal staat met een confronterend vierkant op de retrograde Pluto in Steenbok en dan wordt onderste steen naar boven gehaald….

Toch kan met de samenwerking tussen Mercurius driehoek Jupiter en Pluto de intensiteit van Mercurius vierkant Pluto omgezet worden in spirituele en persoonlijke groei, het scheppen van rijkdom en professionele vooruitgang.
We staan ​​op het punt iets fascinerends te ontdekken onder het magische Licht van deze Volle Maan in Vissen. Met de vrijgekomen creatieve en spirituele vibraties is er een ongekend verlangen om magie en romantiek in ons dagelijks leven te omarmen.

Maar vooral nu moeten we bij alles op onze intuïtie vertrouwen!

De invloed van deze Volle Maan van 20 september 2021 is het vervolg op de Nieuwe Maan in Maagd van 7 september 2021. De effecten van deze Volle Maan van 20 september 2021 houdt twee weken aan tot de Nieuwe Maan in Weegschaal van 6 oktober 2021.

Invloed van deze Volle Oogstmaan op alle dierenriemtekens (Zon of ascendant):

RAM
De Volle Oogstmaan in Vissen valt voor Ram in het twaalfde Huis van Kosmisch Bewustzijn en Onthechting. Je hebt rust, ontspanning, een bezinningsoord of een retraite en meditatie nodig om in balans te komen en te blijven. Tijd om slaap in te halen of een korte vakantie in te lassen. Door jezelf terug te trekken komt er ruimte in je hoofd. Ruimte voor inzichten en duidelijkheid.

STIER
De Volle Oogstmaan in Vissen valt voor Stier in het Huis van Vriendschappen, groepen en organisaties. Na een periode van afzondering is het goed om jezelf weer te verbinden, want je wordt gemist. Socialiseren is ook een vorm van stressvermindering en je hebt het nodig om samen te zijn. Iets komt tot voltooiing in je sociale kring.
De Volle Oogstmaan vraagt Stier: op wie kun je bouwen? Wie voegt waarde toe aan je leven en wie niet? Wie zijn jouw vrienden, wie zijn jouw vijanden? Wie verdienen jouw vriendschap? Vooral in deze tijden kom je tot de conclusie wie je ware vrienden zijn.
Koester je ware vrienden, maar laat ook degenen los die jouw vriendschap niet waard zijn.

TWEELINGEN
Deze krachtige Volle OogstMaan in Vissen valt voor Tweelingen in het Huis van Carrière. Even een stap terug doen is goed om het grote geheel te kunnen overzien, want dan kun je zien hoe ver je bent gekomen in jouw carrière of maatschappelijke positie. Voel je je echter overwerkt, onderbetaald en niet gewaardeerd? Is er twijfel over het pad dat je zes maanden geleden hebt gekozen? Is er sprake van machtsstrijd en uitvluchten, dan heb je echt die een time-out nodig om een goed beeld te krijgen voordat je aan de volgende fase begint op weg naar de top.

KREEFT
De Volle OogstMaan in Vissen valt voor Kreeft in het negende Huis van Levensbeschouwing, Wijsheid en Spiritualiteit. Deze Volle Maan daagt je uit om te leren, te groeien als individu en je spirituele en filosofische kanten te ontwikkelen. Neem even wat afstand om het grote geheel te kunnen overzien. Neem afstand van de wereld van stress, van Sociale Media om tot jezelf te komen. Je eigen innerlijke wijsheid vertelt je zoveel meer. Concentreer je op wat werkelijk belangrijk is, zoek het dichter bij huis, bij jezelf.
Bevrijdt jezelf van de zwaarte en ga voor lichte bepakking, Kreeft.

LEEUW
De Volle OogstMaan in Vissen valt voor Leeuw in het Huis van Gedeelde Financiën en Intimiteit en sluit een lastige periode af. Het gaat over evenwicht, over geven en nemen, zowel financieel als emotioneel, het aflossen van schulden, financieel of anderszins. Er zijn onverwachte inkomsten, ook inkomsten vanuit je sociale netwerk en fiscale partner. Het aangaan van financiële partnerschappen en financiële overeenkomsten zoals investeringen en aanbestedingen worden door de Volle Oogst Maan in Vissen begunstigd. Leeuw ziet de financiële resultaten zoals een dividenduitkering of rendement vanuit beleggingen. Er is winst te behalen met onroerend goed en marketingprojecten. Een goede financiële planning en het verminderen van onnodige uitgaven blijft echter raadzaam.

MAAGD
De Volle OogstMaan in Vissen valt voor Maagd in het Huis van Relaties en laat veranderingen op relationeel gebied zien, waardoor er ruimte ontstaat tot doorgroei en verdieping in de relatie.
Het kan een eind of een begin zijn.
Het kan een breuk betekenen van een zakelijk partnerschap of relatie, maar ook een nieuwe stap zetten in je relatie door een belofte of aanzoek te doen, te gaan trouwen of te verloven. Stel je verwachtingen bij. Door gebeurtenissen ga je kritisch naar bestaande relaties kijken. Het is hoog tijd om de knoop door te hakken!
Wat het ook in de komende weken zal worden, de verandering zal voor beide partijen een nieuwe weg zijn.

WEEGSCHAAL
De Volle OogstMaan in Vissen valt in het Huis van Werk en Gezondheid en is een prachtig moment om het besluit te nemen om te stoppen met schadelijke gewoontes, meer te gaan bewegen, gezonder te gaan eten. Het wat rustiger aan doen! De Volle Oogst Maan laat ook zien dat het tijd is om een eventuele problemen met een zakenpartner of klant op te lossen.
De Volle Oogstmaan is een goed moment om bestaande projecten op het werk of thuis af te ronden en grote schoonmaak te houden in je dagelijkse routine.
Het gaat om jouw welzijn en innerlijke vrede, Weegschaal.

SCHORPIOEN
De Volle OogstMaan in Vissen valt voor Schorpioen in het Huis van Zelfexpressie, Creativiteit, Liefde, Romantiek en Plezier! Je hebt een sterk verlangen om dingen los te laten en plezier te beleven. Nieuwe relaties brengen je in contact met je innerlijke ziel en met wie je bent.
De planetaire uitdagingen met deze Volle Maan verhoogt emotionele reactiviteit, versterkt polariserende overtuigingen en leidt tot verstoringen. Deze Volle OogstMaan gaat over loslaten waar je geen vreugde (meer) aan beleeft. Dus hak die knoop door.

BOOGSCHUTTER
De Volle OogstMaan in Vissen valt voor Boogschutter in het Huis van Familie en Huis, dus tijd om aandacht te schenken aan je gezin of de band te herstellen met familieleden.
Deze Volle Maan brengt in september en oktober 2021 iets nieuws op het thuisfront, zoals een nieuw project, renovatie, nieuw interieur of een verhuizing naar een andere woonplaats. Plannen om te verhuizen worden concreet of er is sprake van een daadwerkelijke verhuizing vanwege je carrière, een gezamenlijke vakantie, verzoening, familiebijeenkomst of renovatie. Deze Volle OogstMaan brengt door al die ontwikkelingen onrust bij jou thuis, met kinderen en je familie. Raadzaam is confrontaties zoveel mogelijk te vermijden zodat de rust wederkeert.

STEENBOK
De Volle Oogstmaan in Vissen valt voor Steenbok in het Huis van Communicatie, Verbinding, Onderwijs, korte reizen, broers en zussen, kennissen en buren. Deze Volle OogstMaan in Vissen laat een stabiele periode zien voor je gezin, familie en privé-leven. Vooral ouderen in je familie en kinderen zijn je dankbaar voor je inbreng en warme aandacht. Praat dingen uit die je dwarszitten. Soms is een conflict onvermijdelijk, maar dit is nu eenmaal wel nodig. Hou wel rekening met je woorden, want een geheim kan worden onthuld.

WATERMAN
De Volle OogstMaan in Vissen valt voor Waterman in het Huis van Financiën.
Deze invloed laat meer stabiliteit zien waardoor je aan betalingsverplichtingen kunt voldoen. Deze Volle Maan ook laat een voltooiing zien op financieel gebied of dat er iets afgerond of verbeterd moet worden. Nu even niet aan de ander denken, maar aan jezelf, wat jij nodig hebt.
Perfecte periode voor financiële planning en strategievorming en om financiële zaken met rationaliteit en logica te benaderen.

VISSEN
De Volle OogstMaan in Vissen is de voorbode van een nieuwe cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven.
Deze Volle OogstMaan bevordert zelfreflectie zodat je precies weet wat er nodig is om emotionele blokkades te overwinnen voor innerlijke groei.
Het geeft jouw persoonlijkheid een geweldige boost en laat zien hoe ver je bent gekomen. De tijd is gekomen om een project te voltooien. Daarbij gaat het niet zozeer over wat je aan de wereld laat zien, maar om jouw specifieke persoonlijke inbreng. Deze Volle OogstMaan gaat over loslaten, zowel intern als extern. Dus laat nu los!

error: Content is protected !!