Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.
8718

De Zonsverduistering in Kreeft van 13 juli 2018

De Zonsverduistering in Kreeft van 13 juli 2018

Iedere Nieuwe Maan vertegenwoordigt het einde en het begin van een nieuwe cyclus.
De Nieuwe Maan van 13 juli 2018 is een gedeeltelijke Zonsverduistering.

Met een Zonsverduistering schuift de Maan tussen de Aarde en de Zon.
De Maan ontvangt dan alle kracht van de Zon.
Het effect van een Verduistering is vaak al weken vooraf al voelbaar en het duurt weken tot maanden voordat het effect is uitgewerkt.
Verduisteringen symboliseren het absolute einde en een nieuw begin.
Na iedere Verduistering vindt een onomkeerbare gebeurtenis in de wereld plaats zoals een natuurramp, een aardbeving, overstroming, aanslag of het overlijden van een belangrijk persoon.

Een Zonsverduistering is dus van grote invloed op de wereld om ons heen, maar ook in je eigen wereld.
Wanneer een Zonsverduistering op je verjaardag of enkele dagen voor of na je verjaardag plaatsvindt, heeft dat zijn weerslag op je hele Zonnejaar.
Kijk naar de positie van de Zon of Maan, de Midhemel of de Ascendant op 20º/21º in Kreeft, Steenbok, Ram of Weegschaal in de geboortehoroscoop.

Deze Zonsverduistering wordt beïnvloed door een krachtige oppositie met de intense Pluto en de vaste ster Castor in Steenbok.
De oppositie met de retrograde Pluto duidt op een diepgaande gebeurtenis in een relatie dat te maken heeft met een vorm van angst, verslaving, manipulatie, jaloezie of overheersing. Een vorm van crisis “dwingt” situatie te veranderen, zoals een ongeval, diefstal, geweld of vorm van overmacht. Deze gebeurtenis “dwingt” je om serieus naar een situatie te kijken die je weerhoudt om geluk en succes te hebben in dit leven.
Pluto spoort je aan om dat negatieve, destructieve of beperkende deel van je leven te transformeren.
Vertrouw op de hogere macht. Niets gebeurt zonder reden.
Ook zijn situaties onwenselijk, ze zijn wel nodig om iets ten goede te keren.
Wanneer je wordt gecontroleerd of gemanipuleerd, is dit het moment om een situatie los te laten. Maar je moet je ook bevrijden van negatieve gewoonten, dwanghandelingen, verslavingen of vooroordelen. Het loslaten van dingen die controle over je hebben, versterkt je spirituele kracht.

De Grote Driehoek in Aarde tussen Venus in Maagd, de retrograde Saturnus in Steenbok en Uranus in Stier is de verzachtende factor tijdens deze intense Zonsverduistering.
Deze harmonieuze samenkomst van planetaire energieën brengt transformatie op het gebied van de liefde, geld, zelfexpressie en creativiteit. De Grote Driehoek toont potentieel en kansen, maar het kost inspanning om iets ten goede te keren. Met deze invloed is het een goede tijd om een ​​duurzame relatie aan te gaan en investeringen op lange termijn te maken. Voor iedere vorm van relatie kan het een nieuw begin zijn, een hechtere band en stabiliteit. Nieuwe wegen in de liefde openen deuren die voorheen gesloten bleven.

De Zonsverduistering is een nieuw hoofdstuk. Dit is de ideale tijd om een ​​nieuwe start te maken, dus kies nu je intenties. De beste tijd om een ​​nieuwe start te maken of aan je transformatie te beginnen is vanaf dit moment tot de Maansverduistering van 27 juli 2018.

De retrograde Pluto versterkt je innerlijke kracht en vechtlust.
De oerkracht van Pluto is jouw kosmische steun in de rug om tegenslag, verslaving of ziekte te overwinnen.

Overwin je angst en vertrouw op een grotere kracht.

Vertrouw.

error: Content is protected !!