Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Volle Maan in Maagd van 7 maart 2023

De Volle Maan symboliseert de tegengestelde krachten of polariteiten in het leven.

De Volle Maan, het magische moment wanneer Zon en Maan precies tegenover elkaar staan is een moment van vervulling, voltooiing en ook bewustwording van lichamelijke, mentale en emotionele blokkades.

De Volle Worm Maan van 7 maart 2023 staat op 16º40 in het aardeteken Maagd en is de cumulatie van een cyclus die begon met de Nieuwe Maan in Maagd van 27 augustus 2022.
Dus alles wat vorig jaar zomer 2022 is gezaaid, mag nu worden geoogst, krijgt een vervolg of de resultaten worden zichtbaar van wat toen gestart is.

Kosmische oogsttijd!

Deze aardse Volle Maan in Maagd vraagt je kritisch te kijken naar wat er werkelijk toe doet, wat echt bijdraagt aan je levenOp de as Vissen/Maagd gaat het daarbij om fysieke en mentale gezondheid, logica en intuïtie, acceptatie en vergeving.

Deze Volle Worm Maan is de laatste Volle Maan voor de Lente-equinox voor het noordelijk halfrond van 21 maart 2023.

De Volle Maan in Maagd valt in de vooravond van de overstap van Saturnus naar Vissen vanaf 8 maart 2023…..

Door deze andere energie zijn ambivalente gevoelens van geloof en twijfel heel goed mogelijk.

Vissen is het laatste teken van de dierenriem en gaat over afronden en ook Saturnus (Tijd, grenzen en Karma) laat in Vissen een eindfase zien.
In de Vissenfase, waarin aardse vormen vervallen en transformeren, worden we kosmisch gevraagd om onze visie op spiritualiteit en persoonlijke overtuigingen onder ogen te zien en wat we ontgroeid zijn en overbodig is geworden.

Velen van ons hebben de behoefte tot afzondering en zelfreflectie.

Maagd gaat over dagelijkse werkzaamheden, gezondheid en stress.
Stress, angst en perfectionisme kunnen de oorzaak zijn van lichamelijke gezondheidsproblemen. Emotionele spanning die wordt vastgehouden moet eruit.

De conjunctie van deze Volle Worm Maan in Maagd met de vaste ster Mizar in Ursa Major (Grote Beer) staat vierkant op Mars in Tweelingen versterkt die energie.

Als je dat negeert, dan zal het lichaam, de tempel van je ziel, vanzelf om aandacht schreeuwen door het manifesteren van fysieke pijn.

De driehoek met Uranus in Stier moedigt ons aan om te werken aan oplossingen in plaats van ze te vermijden of kritisch te zijn.

Door de invloed van Uranus in Stier komen oplossingen vanzelf en heel onverwachts.

Wat wil je meenemen en wat ga je achterlaten?

Wie angst weet te overwinnen, krijgt met Saturnus in Vissen de kans om vertrouwen te hervinden.

Angst wordt vertrouwen.
Angst wordt kracht.

Invloed van deze Volle Maan op alle dierenriemtekens (ascendant en Zon)

RAM
De Volle Worm Maan in Maagd van 7 maart 2023 valt voor Ram in het zesde Huis van Gezondheid, dagelijkse routine en werk. Deze Volle Maan wijst Ram op de noodzaak om de balans tussen werk en privéleven te vinden en oude patronen en onevenwichtigheden in jouw dagelijkse routine los te laten om fysiek en emotioneel in balans te komen. Deze Volle Maan is het moment om een gezondheidsprobleem aan te pakken of de resultaten te zien van een gevolgd dieet of trainingsprogramma.
Neem een time-out te nemen om jezelf op te laden, want de lat te hoog leggen kan jouw gezondheid ondermijnen. Een gepland werkproject kan tot bloei komen.
Door voorzichtig en discreet te zijn mag je rekenen op een gunstige onderhandelingspositie.

STIER
De Volle Worm Maan in Maagd van 7 maart 2023 valt voor Stier in het vijfde Huis van Liefde, Emoties en Zelfexpressie. Deze Volle Worm Maan vormt een harmonieuze driehoek met Stier!
Deze Volle Worm Maan belooft onvergetelijke en liefdevolle momenten van creatieve, recreatieve en sportieve evenementen. Met deze Volle Maan kan Stier de vruchten te plukken van een creatief project, maar misschien heb je de behoefte om jezelf te onthechten van een creatief of persoonlijk project of iemand. Nieuwe relaties brengen je in contact met je innerlijke ziel, je innerlijk kind en helpen je in contact komen met wie je bent. Een kind of een geliefde kan zijn of haar gevoelens uitspreken en Stier bewust maken van wat er speelt.
Deze Volle Worm Maan kan een nieuwe liefdesverbinding op een intense manier versterken of beëindigen.

TWEELINGEN
De Volle Worm Maan in Maagd van 7 maart 2023 valt voor Tweelingen in het vierde Huis van Familie en Huis en vormt een vierkant met Tweelingen.
Deze Volle Worm Maan duidt op een verandering in je woonsituatie, zoals een verbouwing, renovatie, restyling van je huis of een verhuizing naar een andere woonplaats vanwege je carrière. Plannen om te verhuizen worden concreet of er is sprake van een daadwerkelijke verhuizing vanwege je carrière, een huwelijk, samenlevingscontract, een gezamenlijke vakantie of familiebijeenkomst.
Deze Volle Maan versterkt het gevoel van verbinding met familie of voorouders. Er kan een breuk in de familie worden hersteld of een renovatiewerk aan het huis wordt voltooid.

KREEFT
De Volle Worm Maan van 7 maart 2023 valt in jouw Huis van Communicatie, Verbindingen, Onderwijs korte reizen, broers en zussen, naaste familie, kennissen en buren. Deze Volle Maan vormt een sextiel met Kreeft en dat brengt een bijzonder bericht dat jouw aandacht vraagt.
Die boodschap krijg je door te luisteren en eerlijk naar jezelf te luisteren. Het gaat over iets wat moet worden afgesloten, mogelijk iets over jezelf, iets wat om voltooiing en balans vraagt. Meningsverschillen op school of met buren, familie of collega’s zijn ook anders op te lossen, met begrip komen we al een heel eind. Nieuwe ideeën zijn voor straks, nu eerst iets afronden. Durf werk te delegeren, Kreeft. Je kunt nu eenmaal niet alles alleen doen.

LEEUW
De Volle Worm Maan van 7 maart 2023 valt in het tweede Huis van Financiën, waardebepaling en gevoel van eigenwaarde
Deze Volle Maan verhoogt jouw charme! Je weet wat waardevol is.
Leeuw kan met deze Volle Maan eindelijk een grote aankoop doen of iets vervangen, een afspraak maken bij de bank of financiële instelling om zaken te regelen of om een budgetplan op te stellen.
Er is een sterk verlangen om inkomsten effectiever te beheren of er is sprake van een grote investering. Financieel gezien komt iets tot voltooiing en worden financiële projecten afgewerkt.
Als je iets bezit wat je niet wil of wat je wil niet kan krijgen, dan zal de Volle Maan dingen rechtzetten. Iets loslaten kan emotioneel zijn, dus maak onderscheid tussen wat echt van waarde is en wat je kunt missen.

MAAGD
De Volle Worm Maan in Maagd van 7 maart 2023 valt in jouw Huis van Persoonlijkheid en vormt een conjunctie met Maagd. Deze Volle Maan is de voorbode van een nieuwe krachtige cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven. Daarbij gaat het niet zozeer over wat je aan de wereld laat zien, maar om jouw specifieke persoonlijke inbreng. Maagd ziet de resultaten van inzet en gestelde doelen van een halfjaar geleden.
In het licht van de Volle Maan zie je alles veel duidelijker, wat werkt en wat niet zodat duidelijke stappen kunnen worden gezet. Neem tijd om te ontspannen en voor jezelf te zorgen.
De prioriteit verschuift van de wensen van anderen terug naar jezelf, naar wat jij wil, wat jij nodig hebt om je dromen waar te maken. Onder het licht van de Volle Maan mag jij stralen!

WEEGSCHAAL
De Volle Worm Maan van 7 maart 2023 valt in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten.
Met deze Volle Maan kun je contact maken met je innerlijke zelf, met je ziel. In afzondering vindt je de schitterende volheid om innerlijke pijn te genezen, dus zoek de rust in retraite of een plaats van spirituele rust om de inzichten te krijgen die je nodig hebt.
Een Volle Maan om jezelf te verwennen met zachte healing. Dromen zijn lucide en voorspellend. Een goed moment voor een vorm van therapie of emotionele ontlading. Dus geen moment voor actie, maar voor dromen, intuïtie, inspiratie en jezelf energetisch opladen. Gebruik deze tijd goed, want binnenkort krijg je het weer druk, Weegschaal.
Luister naar wat er gezegd wordt en luister naar je innerlijke stem, jouw ziel. Er gebeurt veel om je heen, maar je hebt zelf ook veel invloed op alles wat er om je heen gebeurt.

SCHORPIOEN
De Volle Worm Maan van 7 maart 2023 valt in jouw 11e Huis van Vriendschappen, Sociale Betrokkenheid, groepen en organisaties en vormt een sextiel met Schorpioen. Het is goed om jezelf weer te verbinden met de buitenwereld. Socialiseren is ook een vorm van stressvermindering en je hebt het nodig om samen te zijn. Iets komt tot voltooiing in je sociale kring. Iedere Volle Maan weerspiegelt alles wat verborgen en onbekend is om inzicht te geven of je te confronteren. Deze Volle Maan brengt dingen aan het licht waardoor Schorpioen zou kunnen besluiten dat het tijd is om een vriend, netwerk of groep vaarwel te zeggen of zich aan te sluiten bij een nieuwe groep die meer aansluit bij jouw ideeën en toekomstdromen om er het beste uit te halen.
Koester je ware vrienden, maar laat ook degenen los die jouw vriendschap niet waard zijn.

BOOGSCHUTTER
De Volle Worm Maan in Maagd van 7 maart 2023 valt voor Boogschutter in het tiende Huis van Carrière, Roeping en Status en vormt een uitdagend vierkant met Boogschutter.
Het is de opmaat naar een periode waarin er dingen gaan veranderen in je carrière of je houding over je werk gaat veranderen. Mogelijk krijgt Boogschutter de leiding over een belangrijke situatie of project, maar Boogschutter kan bedenkingen hebben bij de voortgang van de onderneming of carrière. Voel je je overwerkt, onderbetaald en niet gewaardeerd? Is er twijfel over het pad dat je zes maanden geleden hebt genomen? Is er sprake van machtsstrijd en uitvluchten, dan heb je echt die een time-out nodig om gevoelsmatig een goed beeld te krijgen voordat je aan de volgende fase begint op weg naar de top.

STEENBOK
De Volle Worm Maan in Maagd van 7 maart 2023 valt in het negende Huis van Hoger Bewustzijn, Kennis, Betekenis, Spirituele Overtuigingen en Inzichten, verre reizen en levensbeschouwing en vormt een harmonieuze aardse driehoek met Steenbok.
Deze Volle Maan kan helpen om doelen en ambities voor je toekomst opnieuw te richten en verlicht alles wat je voorheen niet kon zien. Steenbok voelt zich misschien onzeker over de richting die is ingeslagen. Neem even wat afstand om het grote geheel te kunnen overzien.
Kijk in de spiegel van de Volle Maan hoeveel je van iemand houdt en of je iemand mist.
Een geweldig moment om op reis te gaan, in gedachten of echt op reis op zoek naar jezelf en de liefde. Het pad wordt een beetje duidelijker, de horizon opent zich om iets te manifesteren.
In ieder geval de waarheid, ook al is dat niet wat je wil horen, het is beter dan in het duister blijven tasten.
WATERMAN
De Volle Worm Maan in Maagd van 7 maart 2023 valt in jouw 8e Huis van de Ziel, van Gedeelde Financiën en Intimiteit en sluit een lastige periode af van issues verweven met evenwicht, vertrouwen, over geven en nemen, zowel financieel als emotioneel, het aflossen van schulden, financieel of anderszins. Er zijn onverwachte inkomsten, ook inkomsten vanuit je sociale netwerk en fiscale partner.
Het aangaan van financiële partnerschappen en financiële overeenkomsten zoals investeringen en aanbestedingen worden door de Volle Maan begunstigd. Waterman ziet de financiële resultaten zoals een dividenduitkering of rendement vanuit beleggingen, onroerend goed en marketingprojecten. Een goede financiële planning en het verminderen van onnodige uitgaven blijft echter raadzaam.
Het gaat om het vinden van evenwicht en bewustwording van financiële afhankelijkheid, zowel zakelijk als privé.

VISSEN
De Volle Worm Maan in Maagd van 7 maart 2023 valt in het zevende Huis van Relaties en vormt een oppositie met Vissen. Het thema van de Volle Maan in Maagd (Maagd is het tegenovergestelde teken van Vissen) is verbondenheid en interactie, de “ander”, één-op-één-verbindingen.
Deze Volle Worm Maan laat verandering op relationeel gebied zien, waardoor er ruimte ontstaat tot groei en verdieping in de relatie. Breken of doorgroeien naar een dieper niveau zoals wel of niet de verbinding aangaan, een contract tekenen, het doen van een belofte of huwelijksaanzoek, te gaan trouwen, verloven of een zakelijk partnerschap aan te gaan. De gezamenlijke verantwoordelijkheid nemen en plannen maken.
Vissen gaat in het Licht van de Volle Maan een grote ontdekking doen over een relatie die dicht bij hem of haar staat. De Volle Maan laat zien wat al bestaat en zal helpen om de situatie duidelijker te zien wat je voorheen niet kon zien zoals de ware gevoelens en bedoelingen van de ander.

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!