Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.
Volle Maan 19 02 2019

De Volle Maan in Maagd van 19 februari 2019

De Volle Maan in Maagd van 19 februari 2019

De tweede Volle Maan van 2019 valt in het aardeteken Maagd.

Deze Volle Maan, ook wel Sneeuwmaan genoemd, symboliseert de zuivere kiemkracht van de natuur die onzichtbaar in de warme buik van Moeder Aarde al zo sterk aanwezig is.

De Volle Super Maan van dinsdag 19 februari 2019 valt op 00º42 in het aardeteken Maagd en staat dichtbij de krachtige, heldere vurige vaste ster Regulus in het sterrenbeeld van Leeuw.

Eigenlijk valt door precessie de Nieuwe Maan in het vurige Leeuw ….

De koninklijke vaste ster Regulus symboliseert moed, zelfvertrouwen, onafhankelijkheid, strijdlust, ambitie, succes, kracht en roem en ligt dus in de lijn van de rode Strijder Mars en het vurige Leeuw. Regulus wordt geassocieerd met koningshuizen, staatshoofden, internationale machtsverhoudingen, de Europese Unie, economie en de wereldkerk.

Deze samenstand vormt een bevrijdend en gedurfd driehoeksaspect met Mars in Stier en Uranus op de drempel van Stier.

De conjunctie van de Volle Maan met Regulus driehoek de Mars/Uranus conjunctie spoort aan tot verandering, persoonlijke vrijheid en avontuur.
De gewaagde energie tijdens deze aardse Volle Maan brengt idealisme, inspiratie en creativiteit.
Een geweldig moment om duurzame projecten van de grond te krijgen.

De Volle Maan van 19 februari 2019 biedt zo het idealistische en creatieve potentieel voor verandering en succes om de positieve boodschap van de Nieuwe Maan van 4 februari 2019 in praktische en realistische vorm in de fysieke wereld te manifesteren.

Deze sterke energie van de Volle Maan van 19 februari 2019 duurt twee weken tot de Nieuwe Maan in Vissen van 6 maart 2019.

Door de exacte conjunctie van Mercurius en Neptunus in Vissen kan gevoel en verstand met elkaar in conflict zijn, maar de aardse conjunctie van Venus en Saturnus in Steenbok verzacht deze negatieve invloed en brengt vertrouwen, loyaliteit en toewijding met zich mee.

Wat onlogisch is wordt logisch.
Angst wordt vertrouwen.

In perfecte harmonie verloopt het eeuwigdurende plan van het Universum in al wat leeft en zo ook in jou!
Alles komt zoals het is bedoeld…

Zoals de natuur wederom tot bloei zal komen, zo komen ook jouw plannen tot bloei.
Als de tijd rijp is, in een perfecte cadans.

Happy Full Moon!

error: Content is protected !!