Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Totale Zonsverduistering in Boogschutter van 4 december 2021

De Totale Zonsverduistering in Boogschutter van 4 december 2021

Iedere Nieuwe Maan vertegenwoordigt het einde en het begin van een nieuwe cyclus.
Alles is cyclisch, het einde betekent altijd een nieuw begin.
De Nieuwe Maan in Boogschutter van 4 december 2021 is een Totale Zonsverduistering. 

Het effect van een Verduistering is al weken vooraf voelbaar.
De invloed van een Nieuwe Maan duurt vier weken, maar de invloed van een Zonsverduistering kan wel zes maanden voortduren.

Tijdens een Zonsverduistering schuift de Maan tussen de Aarde en de Zon.
Deze Zonsverduistering vindt plaats tegen het eind van het jaar, de tijd van Yule, dus deze draagt ook de transformerende energie mee van deze periode, de symboliek van loslaten en zuivering.

Dit is de laatste Verduistering op de as Tweelingen/Boogschutter.
In het laatste anderhalf jaar hebben Verduisteringen op de Tweelingen/Boogschutter-polariteit tot grote verschuivingen geleid in de wereld van de nieuwsmedia, communicatiemethoden, propaganda en bewustwording van de rol van de media in onze samenleving.

Tijdens deze cyclus was er de Maansverduistering in Boogschutter op 5 juni 2020, de Zonsverduistering in Boogschutter op 14 december 2020 en de Maansverduistering in Boogschutter op 26 mei 2021.
De laatste Zonsverduistering op 12º22 in Boogschutter vormt het eindhoofdstuk van deze cyclus.

Jupiter, de heerser van de eclips, (op de laatste graden van Waterman), staat tijdens deze Zonsverduistering vierkant op Mars in Schorpioen en dit spanningsveld daagt ons uit om maatschappelijke barrières, beperkingen en grenzen van Saturnus te doorbreken.

De ZonsVerduistering valt samen met het vrijkomen van een enorme hoeveelheid psychische energie en kan fungeren als een trigger om eventuele rusteloosheid die je hebt gevoeld aan de oppervlakte te brengen.
Roekeloosheid, impulsief gedrag, emotionele agressie en minachting voor autoriteit en regering kunnen echter ook van grote invloed zijn.
Juist nu moeten we bij onszelf blijven om onnodige onenigheid aan het einde van het jaar te voorkomen.

De moedige conjunctie van de Zonsverduistering met Mercurius in Boogschutter en de Vaste Ster Antares vraagt om terughoudendheid in de drang naar vooruitgang.
Er kan nieuws tot ons komen dat te maken heeft met iets wat zich in het verleden heeft afgespeeld, waardoor er licht schijnt in de duisternis.
Vooral nu moeten we de verbinding met elkaar aangaan. Ontvankelijk zijn voor de waarheden van andere mensen. Zonder oordeel en met een open geest de verbinding aangaan vraagt inzicht, waarheid en moed.

Een Zonsverduistering symboliseert de externe wereld en is van grote invloed op de wereld om ons heen, maar ook in je eigen wereld en de relaties met anderen. Als een Zonsverduistering op je verjaardag of enkele dagen voor of na je verjaardag plaatsvindt, heeft dat zijn weerslag op het hele Zonnejaar.
Kijk bij je eigen ascendant of dierenriemteken om te zien welk levensgebied in de komende 6 maanden voor jou van belang is.

Invloed van deze Zonsverduistering op alle dierenriemtekens of ascendant

RAM
De Totale Zonsverduistering in Boogschutter van 4 december 2021 valt in het 9e Huis van Levensbeschouwing, Buitenland en Studie en deze invloed versnelt projecten die te maken hebben met internationale reizen, buitenland, publicaties en hogere studie. Een kosmische poort naar een half jaar een “doorgroei’ als mens, het begin van een reis, een sabbatical, retraite, studie, een nieuwe perceptie van het Leven en levensfilosofie die kan leiden tot loopbaanveranderingen of werkmogelijkheden. Je leert filosofische en spirituele inzichten te integreren in jouw wereld. Een cursus of studie, een terugkeer naar een plek die je ooit bezocht of een onderwerp waar je altijd al gefascineerd door was en meer over wilt weten, kan nu werkelijkheid worden. Een nieuwe liefde of relatietherapie kan tot twijfels leiden en ook kan een probleem ontstaan met geld. Laat het gebeuren, want in in aanloop naar de Zomer van 2022 zie je ontwikkelingen en verbeteringen die van invloed zijn in de toekomst.

STIER
De Totale Zonsverduistering in Boogschutter van 4 december 2021 valt in jouw 8e Huis van Gedeelde Financiën, verzekeringen, belastingen, zakenpartners, bancaire instelling, etc. Er zijn wellicht in de afgelopen maanden geheime of onrealistische financiële beslissingen genomen en deze Zonsverduistering brengt dit alles aan de oppervlakte. Door het kwijtschelden van schulden, materieel, emotioneel en zelfs karmisch, kan terugkomen wat jou toekomt. De confrontatie aangaan met je angsten en overtuigingen rond geld, macht en sterfelijkheid is bevrijdend. Er komt nieuws over een vastgelopen financiële kwestie waardoor je in de tweede helft van 2022 in staat bent om reserves op te bouwen, nieuwe inkomstenbronnen, een investering doen om je droom waar te maken en je financiële positie te verstevigen. Gebeurtenissen dwingen je om financiële verantwoordelijkheden opnieuw te evalueren, dat geldt ook voor issues die te maken met hebben intimiteit, seks, passie en macht. Een periode van evaluatie en aanpassing is essentieel is om ervoor te zorgen dat je de juiste dingen doet, met de juiste mensen, om de juiste redenen.

TWEELINGEN
De Totale Zonsverduistering in Boogschutter van 4 december 2021 valt in het 7e Huis van Relaties.
In het komende halfjaar krijgt Tweelingen meer inzicht in zichzelf, over de houding tegenover anderen en aanpassingsvermogen, privé of zakelijk. Het duidt op een nieuwe fase met de partner, het aangaan of verbreken van een nieuw zakelijk partnerschap of relatie. Een periode van verschuiving van prioriteiten in relaties om relaties te versterken, een zwangerschap of huwelijk of een ongelukkige relatie beëindigen. Iets is al tot voltooiing gekomen of iets komt tot voltooiing. Eerlijkheid en het vertellen van de waarheid brengt duidelijkheid en is van cruciaal belang bij het verbreken van ongezonde relatiepatronen.
Met wie je nu samenwerkt zal van grote invloed zijn in de komende zes maanden. Op de lange termijn kan deze samenwerking zelfs een positieve levensverandering teweeg te brengen.

KREEFT
De Totale Zonsverduistering in Boogschutter van 4 december 2021 valt in het zesde Huis van Werk en brengt in het komende halfjaar duidelijkheid in jouw situatie op de werkplek en in je relatie met collega’s, een nieuwe baan of een nieuwe positie of carrièrerichting. In de komende zes maanden is deze Zonsverduistering van diepgaande invloed op het dagelijks leven, werk en gezondheid.
In het komende halfjaar vinden er gebeurtenissen plaats waardoor er veranderingen optreden in de dagelijkse routine zoals in werkzaamheden en werktijden. Veel heeft te maken met de mate van tevredenheid over je dagelijks leven. De verbinding tussen geest en lichaam wordt door deze
Zonsverduistering op de proef gesteld. Het spirituele en het alledaagse raken met elkaar verweven en spirituele oefeningen kunnen diepe verschuivingen in zowel het lichaam als de geest initiëren. Kreeft kan met de gezondheid worden geconfronteerd zoals een burn-out, jezelf opgebrand of uitgeput voelen of gewoon niet verder kunnen of willen. Het gaat om het kostbare mentale en fysieke evenwicht te herstellen door een harmonieus geïntegreerd levensritme tot stand te brengen.

LEEUW
De Totale Zonsverduistering in Boogschutter van 4 december 2021 valt in jouw 5e Huis van Liefde en Romantiek.
In de komende zes maanden is deze Zonsverduistering van diepgaande invloed op zelfexpressie, speelsheid, creativiteit, seksualiteit, ontspanning, plezier en je innerlijk kind, dus jezelf kunnen zijn.
Deze Zonsverduistering brengt je zelfexpressie, liefde en creativiteit tot leven en brengt alles samen. Je unieke inbreng doet je verlangen naar samenwerkingsprojecten om je creatief en spiritueel te verbinden met je innerlijke waarheid en doel.
Kinderen hebben veel aandacht nodig, terwijl je zelf op zoek bent naar het kind in jezelf. Het gaat nu om jou. Je levensenergie, Prana, de erosstroom of creatieve levenskracht, is een helende en beschermende kracht. Het is constante onzichtbare en tijdloze stroom waarmee ieder mens in verbinding staat om met hart en ziel expressie te geven aan datgene wat in je opkomt. Deze Zonsverduistering opent het hart en laat het overvloedig stromen.

MAAGD
De Totale Zonsverduistering in Boogschutter van 4 december 2021 is van grote invloed op het huis, privéleven, wortels en woonplaats, ouders en kinderen. De Zonsverduistering in jouw 4e Huis van Familie en Huis is de poort naar verbeteringen in jouw woonsituatie, een renovatie, verhuizing of nieuw interieur, meer tijd doorbrengen met je familie of met personen die als een familie voor je zijn of het plannen van een familiebijeenkomst. Deze Zonsverduistering versterkt je verlangen om je stempel op de wereld te drukken en te laten zien waar je toe in staat bent.
Deze Zonsverduistering is in de komende zes maanden van diepgaande invloed. Diepgewortelde gevoelens worden getriggerd waardoor Maagd geroepen wordt om op zoek te gaan naar de oorsprong, maar ook eeuwenoude patronen van familiekarma worden losgemaakt. Een reis naar vroeger, jezelf verdiepen in familiegeschiedenis, terug naar je roots.

WEEGSCHAAL
De Totale Zonsverduistering in Boogschutter van 4 december 2021 valt in jouw derde Huis en is in de komende zes maanden van diepgaande invloed op de manier van communicatie met naaste familieleden, vrienden en familie, alles wat te maken heeft met het maken van verbindingen, netwerken en informatie.
Deze Zonsverduistering brengt een ongekende honger naar kennis, een hoger doel en betekenis, over cultuur, religie, reizen, spiritualiteit.
In het komende halfjaar is er een studie of grote reis, worden onderlinge banden hersteld met naaste familie of kennissen of er wordt afstand genomen van familie of vrienden die je ontgroeid bent.

SCHORPIOEN
De Totale Zonsverduistering in Boogschutter van 4 december 2021 valt in jouw tweede Huis van Financiën en is in de komende zes maanden van diepgaande invloed op de financiële situatie van Schorpioen. Wat is van mij, wat is van jou en wat is van ons beiden?
Bewustwording van geld kan grote verschuivingen teweegbrengen die Schorpioen financieel sterker maken. Deze Zonsverduistering kan leiden tot het inlossen van een financiële of energetische schuld. Deze kosmische gebeurtenis brengt goede financiële tijding, zoals de goedkeuring voor een lening of hypotheek, nieuwe inkomstenbronnen zoals een nieuwe baan, functie of tweede baan. In de komende zes maanden ga je doordachte veranderingen doorvoeren om de financiële situatie te verbeteren met het oog op de toekomst.
Er komt meer geld binnen, maar blijf wel zorgvuldig met je uitgaven.Ga echter geen schulden aan en geef geen geld uit wat je niet kunt veroorloven of verantwoorden.
BOOGSCHUTTER
De Totale Zonsverduistering in Boogschutter van 4 december 2021 valt in jouw eerste Huis van Persoonlijkheid en deze kosmische gebeurtenis maakt de weg vrij voor een geheel nieuwe jij.
Een totale make-over, een nieuwe lifestyle. Boogschutter maakt een innerlijke en uiterlijke transformatie door op een manier die je nooit voor mogelijk had gehouden. Vanaf 4 december 2021 voelt het alsof je leven opnieuw begint, een nieuwe start, een nieuwe jij, een nieuwe relatie met jezelf en…. niet alleen van buitenaf, maar ook van diep van binnen.
Er komt met deze Zonsverduistering zoveel meer kracht vrij om de sprong naar de toekomst te maken en om opnieuw te beginnen.
In de komende zes maanden zijn er waardevolle ontmoetingen die als een lotsbestemming aanvoelen, ontmoetingen met een speciale bedoeling om je te sturen en van te leren en kunnen nieuwe paden van innerlijk weten ontsluiten.

STEENBOK
De Totale Zonsverduistering in Boogschutter van 4 december 2021 valt in het 12e Huis van Loslaten en Kosmisch Bewustzijn. Een gebeurtenis maakt diepe indruk op je. Afzondering schenkt je spirituele inzichten. In ieder geval komen er grote veranderingen in je dagelijkse routine met meer afwisseling en beweging om je lifestyle, gezondheid en welzijn te ondersteunen. Komende half jaar is gunstig voor een vorm van holistische therapie of een spirituele reis, dat kan ook in de geest. Alles speelt zich wel af achter de schermen, diep in je diepe innerlijk. Er kan een louterende verandering komen in de manier waarop je nu over jezelf en anderen denkt, vooral met degenen die dicht bij je staan of met iemand voor wie je warme gevoelens koestert, misschien iemand uit je verleden. Een genomen besluit kan je leven in de komende zes maanden drastisch veranderen.

WATERMAN
De Totale Zonsverduistering in Boogschutter van 4 december 2021 valt in het elfde Huis van Vriendschappen, Toekomst en Sociale Processen en is de kosmische poort om in de komende zes maanden in de sociale kring de liefde van je leven te ontmoeten! Nieuwe vrienden gaan jouw leven veranderen. In het komende halfjaar worden nieuwe vriendschappen gevormd, aangehaald of juist verbroken wanneer deze verwaterd zijn.
Met deze Zonsverduistering mag je het onverwachte verwachten! Nieuwe vrienden zijn misschien niet het type vrienden waar je in eerste instantie aan zou denken, maar bieden je wel dat ontbrekende stukje om je dromen waar te maken. Misschien moet je je losmaken uit de oude groep om je eigen creatieve vonk te herontdekken.
Deze Zonsverduistering legt de nadruk op het belang van sociaal netwerken die verband houden met je carrière. Nieuwe allianties met toekomstvisie en het verbreden van je sociale netwerk is van grote invloed voor de toekomst.

VISSEN
De Totale Zonsverduistering in Boogschutter van 4 december 2021 valt in jouw 10e Huis van Carrière en Sociale Status. Een ware game-changer in je carrière dit jaar, een periode van zelfontplooiing, ambitie en gedrevenheid.
Deze kosmische gebeurtenis markeert een periode van 6 maanden waarin maatschappelijke vooruitgang wordt geboekt of juist niet. Of je krijgt publieke erkenning of je kunt diep vallen door verkeerde zakelijke connecties. Er is alleen vooruitgang en succes te boeken, als je er met hart en ziel voor gaat.
Prestaties en grote projecten zijn onderdelen van het grotere verhaal van jouw leven, maar vergeet niet dat succes in de carrière alles mogelijk is wanneer het fundament stevig genoeg is.
Het kan zijn dat Vissen een compromis moet sluiten die van invloed is op je carrière en thuis.
Het voelt alsof alles op zijn plek valt, dus de carrièrestappen die je nu maakt, brengen je verder op het carrièrepad. De Zonsverduistering geeft echter niet alle informatie die je nodig hebt, dus doe eerst goed onderzoek, voordat je een onomkeerbare stap maakt.

 

error: Content is protected !!