Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Nieuwe Maan in Waterman van 9 februari 2024

Het moment van de Nieuwe Maan is het magische moment waarin de Maan en de Zon samensmelten en de Maan aan haar nieuwe cyclus begint.

Een moment van een nieuw begin, van ontwaken, zuivering en loslaten.

De Maan laadt zich op met de kracht van de Zon voor haar nieuwe maandelijkse cyclus van groei.

De cyclus van Steenbok is afgerond, Waterman begint.
De Nieuwe Maan in Waterman op de vooravond van het Jaar van de Draak markeert het begin van een nieuwe cyclus van collectief bewustzijn.

Deze Nieuwe Maan op 20°41 Waterman daagt ons uit om oude patronen te doorbreken en samen het pad van groei te omarmen.

Tijdens deze Nieuwe Maan zijn er geen retrograde planeten, dus volle kracht vooruit.
Bovendien staan de Zon, Mercurius, Venus en Mars en Pluto in Waterman.
Met deze gebundelde vernieuwende Waterman-energie hebben we de kans om oude patronen te doorbreken en veranderingen in ons leven aan te brengen.

Deze vernieuwende Nieuwe Maan vraagt aan jou:

Hoe zie jij de toekomst?
Wat zijn jouw dromen voor de toekomst en hoe kun je dromen verwezenlijken?

De Nieuwe Maan vormt een uitdagend vierkant met Uranus in Stier.
Stier is verbonden met Moeder Aarde en Uranus is de astrologisch heerser van Waterman.
Met deze rebelse, impulsieve, abrupte en innovatieve energie moeten we rekening houden met uitdagingen, protest, opstand en weerstand tegen opgelegde regels.

We worden door het vierkant met Uranus in Stier gedwongen om iets onder ogen te zien wat is genegeerd of verdrongen.

Het pad naar de toekomst moet eerst worden vrijgemaakt van blokkades van wie of wat dan ook.
Hoe moeilijk het ook kan zijn, we kunnen pas verder als de weg vrij is….

Deze Nieuwe Maan is de poort naar een periode van zes maanden tot de Volle Maan in Waterman van 19 augustus 2024. Dan worden de resultaten duidelijk van alle specifieke intenties die met deze Nieuwe Maan zijn gesteld.

Deze Nieuwe Maan beïnvloedt vooral iedereen met persoonlijke planeten, ascendant en Lichten op ongeveer 17 tot 25 graden in de Vaste tekens Stier, Leeuw, Schorpioen en Waterman.

Invloed van deze Nieuwe Maan op alle dierenriemtekens:

RAM ♈️ (20 maart – 19 april)
De Nieuwe Maan in Waterman in het elfde Huis van Groepsprocessen en sociale netwerk.
vormt een sextiel met Ram. Een Nieuwe Maan van hoop! Ram krijgt met deze sociale Nieuwe Maan de kans om contacten met vrienden te vernieuwen, nieuwe vrienden te maken, lid te worden van een vereniging of groep of lucratieve zakelijke contacten te vormen. Wat nu geboren wordt, gaat zich in het komende halfjaar ontwikkelen. Sta er niet van te kijken dat dingen totaal zijn veranderd met de Volle Maan in Waterman van 19 augustus 2024.

STIER ♉️ (20 april – 20 mei)
De Nieuwe Maan in Waterman in het 10e Huis van Carrière vormt een vierkant met Stier en dat daagt Stier uit om zich van de beste professionele kant te laten zien.
Deze Nieuwe Maan stimuleert en motiveert Stier om zich te richten op een ongelooflijke carrièremove. Poets je CV op, zet je beste beentje voor, werk hard en blijf vertrouwen, ook al krijg je te maken met tegenwind en vertraging. Jouw professionele leven krijgt een boost met deze Nieuwe Maan in Waterman met kans op promotie, een nieuwe baan, eerbetoon of erkenning. Stier krijgt met deze innovatieve Waterman-energie de kans om het roer om te gooien en met de Volle Maan in Waterman van 19 augustus 2024 zie je wat er allemaal veranderd is.

TWEELINGEN ♊️ (21 mei – 20 juni)
De Nieuwe Maan in Waterman in het 9e Huis van Studie en Reizen en Internationale verbindingen vormt een driehoek met Tweelingen en is een kosmische push van persoonlijke en intellectuele groei met kansen op het gebied van onderwijs, media, reizen of spiritualiteit.
Tweelingen wordt gestimuleerd om nieuwe wegen te verkennen door te gaan reizen of te gaan studeren, een website te lanceren of een boek uit te geven. Deze Nieuwe Maan is de kans om jezelf te bevrijden van alle beperkende gedachten. Vertrouw op jezelf, je kunt het!
Met de Volle Maan in Waterman van 19 augustus 2024 zie je de resultaten!

KREEFT ♋ (21 juni – 21 juli)
Met de Nieuwe Maan in Waterman in het 8e Huis van Gedeelde Bronnen en Intimiteit kan er een onverwachte gebeurtenis plaatsvinden in het leven van iemand met wie je intiem verbonden bent. Je hebt misschien dingen proberen te negeren of goedgepraat, maar het is ook de hoogste tijd om de feiten onder ogen te zien, Kreeft! Met deze Nieuwe Maan kunnen er aantrekkelijke financiële opties ontstaan en kun je besluiten om een nieuw en innovatief gemeenschappelijk project van de grond te krijgen. Met de Volle Maan in Waterman van 19 augustus 2024 ziet Kreeft de resultaten van deze investering.

LEEUW ♌️ (22 juli – 21 augustus)
De Nieuwe Maan in Waterman in het 7e Huis van Relaties vormt een oppositie met Leeuw.
Deze planetaire uitdaging is dit het perfecte moment voor een nieuwe stap in de vaste relatie door een belofte te doen zoals een verloving of huwelijk of een nieuwe blijvende relatie te beginnen.
Een nieuwe zakelijke samenwerking of de strijdbijl begraven met een zakelijke relatie behoort tot de mogelijkheden. De Volle Maan in Waterman van 19 augustus 2024 is de kers op de taart van deze Nieuwe Maan in Waterman!

MAAGD ♍️ (22 augustus – 21 september)
Met de Nieuwe Maan in Waterman in het 6e Huis van Werk en Gezondheid gaat Maagd besluiten nemen over verantwoordelijkheden, nieuwe technologieën en projecten, efficiëntie en veiligheid op het werk en je dagelijkse leven, teamwerk en nieuwe ideeën op het gebied van welzijn en milieu. Dit is het beste moment voor een gezondere lifestyle, te solliciteren, klanten te werven en plannen in werking te stellen. Met de Volle Maan in Waterman van 19 augustus 2024 ziet Maagd de resultaten van al deze besluiten.

WEEGSCHAAL ♎️ (22 september – 22 oktober)
Deze Nieuwe Maan in Waterman in het 5e Huis van Liefde vormt een driehoek met Weegschaal.
Deze romantische verbinding verhoogt voor Weegschaal het verlangen naar een spannende romance. Met Valentijnsdag in zicht is dit het perfecte moment voor een spannende date of een spannend avontuur met je geliefde! De single Weegschaal kan zelfs een soulmate ontmoeten!
Deze Nieuwe Maan is een bron van inspiratie voor de Weegschaal die zich bezighoudt met een vorm van kunst of schoonheidsbeleving. Laat je hart en geest zingen, Weegschaal!
De Volle Maan in Waterman van 19 augustus 2024 laat zien of jouw dromen zijn uitgekomen.

SCHORPIOEN ♏️ (23 oktober – 21 november)
De Nieuwe Maan in Waterman in het 4e Huis van Familie en Huis vormt een vierkant met Schorpioen. Met deze planetaire uitdaging ontwaakt een drang om je ware zelf te vinden. Schorpioen wil veranderingen, in zichzelf en de woonsituatie. Naast het herstellen van familiebanden komen ook veranderingen van woonlocatie en woonsituatie, zoals een plotselinge verhuizing, herstelwerkzaamheden of renovatie. Problemen in de familie vragen nu om een oplossing. Met de Volle Maan in Waterman van 19 augustus 2024 ziet Schorpioen wat er allemaal veranderd is.

BOOGSCHUTTER ♐️ (22 november – 20 december)
De Nieuwe Maan in Waterman in het 3e Huis van Communicatie vormt een sextiel met Boogschutter! Deze positieve verbinding moedigt Boogschutter aan om je leven vanuit een nieuw perspectief te bekijken en om je mening uit te spreken, in woord of geschrift.
Deze Nieuwe Maan nodigt je uit voor een korte vakantie of een leuk uitstapje. Even wat anders!
Met deze Nieuwe Maan krijg je nieuwe vrienden, klasgenoten of buren. Met de Volle Maan van 19 augustus 2024 ziet Boogschutter wat er allemaal in de nabije omgeving veranderd is.

STEENBOK ♑️ (21 december – 18 januari)
Met de Nieuwe Maan in Waterman in het 2e Huis van Financiën komt er meer geld binnen door loonsverhoging, meer omzet in je onderneming of nieuwe baan. Er worden financiële onduidelijkheden opgehelderd en je krijgt alle informatie die nodig is om goede financiële beslissingen te nemen en veranderingen door te voeren. Deze Nieuwe Maan in Waterman kan tot onverwachte meevallers leiden. Een weloverwogen risico kan rendement opleveren en dat kun je dan weer mooi duurzaam investeren!

WATERMAN ♒️ 19 januari – 17 februari)
Jouw persoonlijke zonnecyclus en universele zonnecyclus zijn in hun groeiende fase.
Gefeliciteerd met jouw nieuwe Zonnejaar, Waterman!
De Nieuwe Maan in Waterman staat in het eerste Huis, in het teken van jouw persoonlijke wensen en behoeften en het fysieke lichaam, een nieuw persoonlijk begin. Deze Nieuwe Maan geeft Waterman de drive en de inspiratie om onafhankelijk en met vertrouwen het leven te omarmen.
Je moet wel je hoofd erbij houden en om alle kansen die zich aandienen ten volle te kunnen benutten. Met de Volle Maan in Waterman van 19 augustus 2024 ziet Waterman de resultaten.

VISSEN ♓️ (18 februari – 19 maart)
De Nieuwe Maan in Waterman in het 12e Huis van het Kosmisch Bewustzijn maakt Vissen supergevoelig voor stemmingen en trends in de wereld om zich heen. Met deze Nieuwe Maan voel je je moe en niet vooruit te branden. Deze Nieuwe Maan trapt op de rem en vraagt jou om de diepte in te gaan om op zoek te gaan naar jezelf. Pas dan kun je stappen zetten voor de toekomst. Neem tijd voor jezelf, wees lief voor jezelf. Rust, ontspanning en helende zachtheid heb je nodig om jezelf op te laden en geest en lichaam weer in balans te brengen.

 

 

error: Content is protected !!