Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.
02 Volle Maan In Schorpioen 07 05 2020

De Volle Maan in Schorpioen van 7 mei 2020

De Volle Maan in Schorpioen van 7 mei 2020

De vijfde Volle Maan van 2020 brengt een sprankje licht in de duisternis met de boodschap van hoop en de kans op een betere wereld voor ons allemaal.

De vorige Nieuwe Maan van 22 april 2020 was conjunct Uranus in Stier en stond vierkant op Saturnus in Waterman. Dit harde aspect bracht teleurstellend nieuws, de aanleiding tot weerstand en onrust. 

De Volle Supermaan in Schorpioen van 7 mei 2020 brengt dus na zes lange weken van angst, verdriet en beperkende maatregelen vanwege de Corona pandemie, eindelijk goed nieuws!

De Volle Maan van 7 mei 2020 valt op 17º20 op de as Stier/Schorpioen en maakt alleen aspecten met Mercurius en Neptunus. 

Deze keer zijn er geen invloedrijke vaste sterren met deze Volle Maan.

Deze Volle Maan brengt een spirituele, harmonieuze en helende boodschap door het hoopvolle aspect van Mercurius in Stier sextiel Neptunus in Vissen, misschien omarmen we hoopvol nieuws tegen beter weten in ….

De vrijwel exacte oppositie van de Volle Maan in Schorpioen met Mercurius in Stier gaat over communicatie en begrip. 

Deze oppositie tussen de Volle Maan en Mercurius maakt ons echter supergevoelig voor trillingsenergie van andere mensen en de omgeving. Zodoende kan er een innerlijk conflict ontstaan ​​tussen gedachten en woorden, wat kan leiden tot verwarring, misverstanden, gepolariseerd denken, angst of vooroordelen.

De psychisch-emotionele kracht van deze Plutonische Volle Maan is echter een stormachtige Volle Maan van uitersten. 

Door de oppositie van de Zon in Stier en de Maan in Schorpioen worden we bewust van onze diepste verlangens en innerlijke strijd om deze in vervulling te laten gaan.

De astrologische Heerser van Schorpioen is Pluto. 

De plutonische oerkracht die ons allemaal aanwezig is kan je vanuit het diepste dal omhoog laten kruipen en uit de as doen herrijzen. Het geeft de kracht om weerstand te bieden aan extreme emoties zoals haat, woede en afgunst en deze gedachtenpatronen om te buigen naar liefde en begrip. 

Mercurius sextiel Neptunus kalmeert, verzacht, troost en relativeert.

Het begrijpen en verwerken van diepe gevoelens is dus een belangrijk thema met deze Volle Maan. 

Vertrouw op je intuïtie en let op dromen, deze dromen kunnen voorspellend zijn.

Neem de tijd voor reflectie om in contact te komen met je innerlijke gevoelens.

De invloed van deze Volle Maan van 7 mei 2020 duurt twee weken tot de Nieuwe Maan in Tweelingen van 22 mei 2020.

Blessed Full Moon! 

 

 

 

error: Content is protected !!